Anathema live in Greece

Οχι, οταν ανακοικωθηκε για Haggard επειδη μου ειναι αδυνατον ν’ανεβω 2 φορες μεσα σε 8 μερες Θεσσαλονικη ειπα πως αν ηταν να ανεβω θα το εκανα για Haggard οποτε ανακαλεσα αυτο που ελεγα για Anathema. Θα τους δω μοναχα εδω.

Βασικα ποιο πολυ απο περιεργεια ρωτησα!!:stuck_out_tongue:

Θέλω κι εγώ τέτοιο μπλουζάκι…:frowning:
Θα φοράω βέβαια αυτό που έχω με το εξώφυλλο από eternity αλλά το δικό σου είναι πιο ωραίο!:frowning:

Εγω θα φοραω το μπλουζακι απο λονδινο

το οποίο είναι…?

Το οποιο εχει τα λογκο των τριων μεγαλων, και ειναι επετιακο μπλουζακι νια νια νια.

θα το δειξω στον βινσεντ και θα του πω ημουν εκει και θα πει α εισαι πιο μεγαλος φαν απο την νεφελη.

χαχαχα

-.-
κακέ άνθρωπε!κάποια στιγμή θα πάρω κι εγώ τέτοια μπλούζα!χα!

Ναι! Θα μπορουσες αν σου εδινα την δικια μου! Αλλα…ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ. :har:

Δε τις θέλουμε ρε τις ιδρωμένες σας τις μπλούζες. :stuck_out_tongue:

Τι να πω ρε γαμωτο, ξερεις ποσο τους γουσταρω, το Empty ομως παντα το βαριομουν αφορητα, ειαμι μονος μου μαλλον:lol:

Εισητιριο για Θεσσ/νικη ξερουμε ποσο εχει;

Ενημερωτικά πάντα, για το live της Αθήνας, από την Πέμπτη μέχρι σήμερα, έφυγαν από το Ticket House περισσότερα από 130 εισιτήρια !

:x

Ακριβώς!απαξιούμε!:smiley:

Πάντως και για το empty που αναφέρθηκε, προσωπικά το θεωρώ πολύ ωραίο τραγούδι, αλλά αν ήταν να παίξουνε αυτό ή το eternity (part 1) θα προτιμούσα eternity!

είναι συλεκτικό…βγήκαν ελάχιστα κομμάτια…

βασικά ένα κομμάτι υπάρχει μόνο…αλλά αν πας σε μαγαζιά που τυπώνουν,μπορείς να το φτιάξεις κι εσύ… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Πριν 10 μερες

Πολυ μαυριλα…

Θα υπάρχουν στην είσοδο εεεε ; Βαριέμαι να κατεβαίνω κέντρο…

Στη Θεσσαλονικη support θα ειναι τα φιλαρακια οι Killinosense. Ειναι ατμοσφαιρικοι με ηλεκτρονικα στοιχεια φοβερη τραγουδιστρια. Ειχε κανει κριτικη στο ντεμο τους το Rocking. http://www.rocking.gr/review1553.php Μπραβο στα παιδια. Στη σελιδα τους μπορειτε να τους ακουσετε http://www.myspace.com/killinnosense

:-s

Δεν μπορω να βγαλω τι λενε στην αρχη οι τυποι…Ζητανε καποιο κομματι?
Το καινουριο υπεροχο…Μου θυμισε λιγο sigur ros(μη βαρατε…περισσοτερο λογω του συναισθηματος που μου βγαζει)

that’s right…
στην αρχή οι τυπάδες ζητάνε να παίξουν ένα κομμάτι(αυτό θα κάνουμε και εμείς)…
το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ και μπορώ να πω πως έχοντας ακούσει ήδη 4 από τα καινούργια τραγούδια θα είναι πάρα πολύ καλός ο δίσκος…άντε 7 μέρες ακόμα, δεν μπορώ να περιμένω…

Now playing: Edguy - Thorn Without A Rose
via FoxyTunes