Anathema live in Greece

Tρελη υπνηλια λεμε.

Ναι.Σκατα δηλαδη.

7 μερες ακομη.

Οφφτοπικ/Σπαμ

Ετσι για να ξερετε :stuck_out_tongue:

Αδιαφορο το Hindsight…
Γενικως οτι εχω ακουσει απο το τελευταιο (κατι ντεμο εκδοσεις που ειχαν κυκλοφορησει αρκετο καιρο πριν) μου εχει αφησει την ιδια αισθηση, οχι κατι τραγικα κακο αλλα οχι και κατι που σου μενει.
Ας ελπισουμε να επικεντρωθουνε σε παλιοτερο υλικο στο λαηβ.

Εεε, δεν ανέφερε Καρρά, Κοκκίνου και Στανίση, τους οποίους λίωνουμε ως γνωστόν όλοι οι φαν των Αnathema… :(:stuck_out_tongue:

Ναι!!πολύ σωστή παρατήρηση!
Εμένα πάντως μου αρέσει!άντε άλλες 5 μέρες ακόμα!!

5 γαμώτο 5!!!
Anathema Is Life, And Life Is Anathema…

Now playing: Haggard - De la morte noire
via FoxyTunes

1011 απο μενα…Το βλεπω να ειναι εντελως φισκα…

δευτέρα πηγαίνω και πέρνω ticket με Νο985…
τρίτη πηγαίνω πάλι με ένα φίλο για να πάρει…ticket Νο1097!!!
8O8O8O8O θα γίνετε τις κακομοίρας το μόνο σίγουρο…

Now playing: Nuclear Blast All-Stars - Devotion (feat. Jari Mäenpää of Wintersun)
via FoxyTunes

ποσο κοσμο χωραει το ρημαδομαγαζο??

εντιτ : καλά το νεο κομματι τρελο υπνοστεντον…φοβαμαι μην βγει σουπα το νεο αλμπουμ…

Saturday: No 957

Πάντως ένας φίλος μου που πήγε ticket house του είπαν ότι εξαντλήθηκαν και θα έχει μόνο στην είσοδο…:-s

Χοχο σας εχω!!! Εχω το 297 αρα θα βρισκομαι πολυ πιο μπροστα απο σας και θα βλεπω καλυτερα, μπουαχαχαχα!!!:lol::stuck_out_tongue:

ε? Πρακτικα πως γινεται αυτο?:-k Λιγο απατη μυριζει για να βγαλουν περισσοτερα απο την τιμη στην εισοδο ή μου φαινεται?

ΥΓ1: Βασικα το καινουριο κομματι ουτε εμενα με τρελαινει αλλα ας περιμενουμε να ακουσουμε κατι ολοκληρωμενο και θαβουμε μετα!!:lol:

ΥΓ2: Χωραει κανα 1500 κοσμο αυτο το Fuzz? Εχω ξαναπαει 2-3 φορες αλλα οπως ειναι η διαμορφωση δεν μπορω να υπολογισω χωρητικοτητα… πχ Angmar, Blind Guardian την τελευταια φορα θυμασαι ποσους ειχε για να υπολογιζω?

ΥΓ3: [SIZE=“5”]1000 Posts!!![/SIZE] :yahoo::yahoo:
Ναι ειναι αληθεια!!! η στιγμη που ολοι περιμενατε επιτελους εφτασε!!!:p:lol:
Μπορει να μου πηρε μολις 5χρονια αλλα με πιστη, υπομονη, αφοσιωση και σκληρη δουλεια τα καταφερα!!! Πλεον το ξερω οτι θα αποπνεω περισσοτερο κυρος, σεβασμο, respect, στοργη και αγαπη γι’αυτο το Σαββατο κερνατε μπυρες!!!:drunk:

…αλλο ενα σημαδι οτι το τελος του κοσμου πλησιαζει…:-s

[QUOTE=Thorgal;500518]Χοχο σας εχω!!! Εχω το 297 αρα θα βρισκομαι πολυ πιο μπροστα απο σας και θα βλεπω καλυτερα, μπουαχαχαχα!!!:lol::p[QUOTE]

χεχεχε Νο 233!:roll:

ον τόπικ: 2 μερες!!!:smiley:

xΟχοχοχοχοχο την πατησαν οι αλλοι…Δηλαδη θα δωσουν 35…Λεει εναρξη 9 30…Για να υπαρχει περιπτωση να βλεπω τιποτα τι ωρα να ειμαι εκει?:-s

Μόλις πήρα τηλ το ticket house και μου είπαν τα δικά τους εισητήρια τελίωσαν και ο διοργανωτης δεν θα τους φέρει άλλα, διοτι είναι sold out !! Αλλά, δεν ήταν σίγουρη άμα υπάρχουν στην είσοδο τελικά. 8O
Καλά πόσο κόσμο χωράει το fuzz ;;

Σας έφαγα No.003!!
Απο τι ώρα θα πάτε εκεί,εσείς??

Το δικο μας γκρουπ θα παει απο νωρις να πιασει καγκελο:)

Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Επικό post θανάση!:bow:=D>

Τελικά όμως πόσους χωράει περίπου το fuzz??:-k

την καλησπερα μου στο παρεακι εδω 8)
θελω μερικες πληροφοριες για το λαιβ στη θεσσαλονικη! απο εισιτηρια πως παμε ξερει κανεις?δεν εχουν εξαντληθει ακομη ετσι…?η τιμη ειναι 25-30 τελικα? κ τελος το λαιβ θα ναι ακουστικο η οχι τελικα?
περιμενω ενημερωση guys! :roll: