Anathema live in Greece

αν αρχίζει στις 21:30 θα είμαι εκεί από τις 20:00-20:33 για να μην πω πιο νωρίς…
αν αρχίζει 20:30 καταλαβένετε…άντε ελάτε και εσείς πιο νωρίς μπας και γνωριστούμε από κοντά!!!:):slight_smile:

Now playing: Nuclear Blast Allstars - Cold is my vengeance
via FoxyTunes

το live ξεκινάει 9:30 αι οι πόρτες ανοίγουν 8:30, οπότε λογικά θα πάμε κατα τις 8.Άρα θα σε δουμε εκεί:)

μάιστα…τέλεια τέλεια…:stuck_out_tongue:

Now playing: In This Moment - He Said Eternity
via FoxyTunes

Εισιτηρια Αθήνα δυστυχώς τέλος…πήγα σήμερα να πάρω και έφαγα πόρτα…Οπότε αν τυχόν σε κάποιον τύχει κατι, βαρεθεί etc και δεν μπορέσει να πάει ας στείλει ενα pm για να πάρω εγώ το εισιτήριο…

ρε παιδες εμενα πηγε ενας φιλος σημερα ticket house και πηρε 2. Δεν ξερω τι ωρα ηταν ακριβως μπορει γυρω στις 12:00…

ticket numbers 322 & 323

θα εχει support Αθηνα τελικα?

Ελπιζουμε πως οχι:p

θα έχει support τους Universe 217…
με χαλάει πολύ…αλλά τι να κάνουμε???

Now playing: Edguy - Deadmaker
via FoxyTunes

Εγώ πήγα γύρω στις 4 το απογευμα…αργησα δυστυχώς…

Ρε παιδιά, πήρα τηλέφωνο στο Fuzz και μου είπαν πως δεν είναι sold out ( απο εκείνους) τα εισητήρια.
Παίζει να βρούμε στο ταμείο το Σαββατο;
Μπορεί να το εξακριβώσει κάποιος;

Τελευταία φορά που πήγα στο FUZZ (Kamelot - Firewind πέρσι) είχανε κρατήσει αριθμό εισιτηρίων προς πώληση μόνο από κει, απότε παίζει πολύ να βρείς άν πας νωρίς.

Kαι γω 8,8 30 θα μαι εκει και αν γνορισω κανεναν θα τον χαιρετησω…θα φοραω τριανταφυλλε πουκαμισο πεταλουδε γυαλια και ξεκωλε παντελονι.
Μακαρι να μην ειναι σαουνα:roll:

Γμτ, και για μια στιγμή χάρηκα όταν είπες πως θα φοράς εκωλέ παντελόνι, αλλά μετά το διόρθωσες σε ξεκωλέ… :(:stuck_out_tongue:

Πάντως μπορούμε να σας γνωρίσουμε με διάφορους τρόπους στην είσοδο αν θέλουμε, έχω κάποιες ιδέες κατά νου… (χεχεχεχεχε) 8)

Μπορουμε να παμε γυμνοι.Θα καταλαβουν ολοι οτι ειμαστε οι τρελοι απο το φορουμ

Ναι και αυτό είναι μια λύση… αν και εγώ κατά νου είχα την “παραδοσιακή” μέθοδο. Ξέρεις μακ… 8):lol:

foruuuuum

foruuuuum

εισαι απο το forum?οχι?δε μας κανεις

foruuuum

Αχαχαχαχ, ακριβώς! :lol: Αν ακούσετε κανένα ΦΟΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜ λοιπόν, αλα-πατάτες πουλάωωωωωω, να ξέρετε πως είμαστε εμείς. Να έρθετε, μη γίνω ρόμπα άδικα ε!

επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα πω το εξης , στο public , στο συνταγμα εχουν μεινει μερικα εισητηρια !!! αγορασα κατα τις 20.30 σημερα πεμπτη , και ειχε μερικα ακομα !!! αρα αυριο οποιος τα προλαβει τα προλαβε !!! ελπιζω να βοηθησα !!!

Mπορουσατε επισης να φωναζετε και τα ονοματα αυτων των χαζων που ειπαν οτι θα ειναι εκει…Ετσι θα τους κανετε και αυτους ρεζιλι…Θα το εχω υποψην μου παντως:D

:lol::lol::lol::lol::lol:
πλάκα πλάκα να σκευτούμε κάτι,αλλά το forum,forum,forum με το που το είδα δεν ξέρω αλλά μου θύμησε το Golum,Golum,Golum,Golum,Golum όπως έκανε…:lol::lol::lol::lol:

Now playing: Edguy - Hallowed
via FoxyTunes

ρε παίδες που γίνεται προπώληση εισιτηρίων?
αν ξέρει κάποιος δεν προλαβαίνω να ψάξω