Πως να παω.
Α μπε μπα μπλομ.Του κιθε μπλομ.
Πως να παω.
Α μπε μπα μπλομ.Του κιθε μπλομ.
Ρε τράβα όπως θες:p
Το φαζζ είναι αρχη βουλιαγμένης. Η Βουλιαγμένης είναι κεντρικότατη λεωφόρος, οπότε θα το βρεις, μη μου αγχώνεσαι ματάκια μου γλυκά:oops:
παιδιά καλά να περάσουμε και ελπίζω να μπορέσω να δω όσους πιο πολλούς!!ελπίζω το FORUM FORUM να ισχύει!!!:lol::lol:
Now playing: Edguy - Tears of a Mandrake
via FoxyTunes
Eγώ από Ακρόπολη θα πάω πάντως με μια φίλη μου που ξέρει!
Άντε πλησιάζει η ώρα!Ελπίζω να σας δω όλους!
Οχι ‘ελπιζω’.Τηλεφωνακι εχεις
Ναι ρε συ,εννοώ να μην είστε πολύ μπροστά/είμαι πολύ πίσω για να σας βρω…:oops:
Ηρθαν, γαμησαν εφυγαν, περισσοτερα σε λιγο αφου φαω το βρωμικο μου
εκπληκτικοί ανεπανάληπτοι φοβεροί!!!
τίποτα λιγότερο!
σκέτη πόρωση!:roll:
η συναυλία κράτησε 2,5(8O) ώρες και είπαν κομμάτια που είχαν να πουν χρόνια!
πραγματικά ήταν απολαυστικοί!:D:D:D
ΣΕΤΛΙΣΤ ΤΩΡΑ!
Με σειρα δισκων
sleepless
dying wish
angelica
hope
far away
shroud of false
fragile dreams
empty
lost control
regret
deep
one last goodbye acoustic
parisienne moonlight
judgeement/panic
anyone anywhere
closer
temporary peace
natural disaster
flying
are you there acoustic mono o danny
a simple mistake
angels
hindsight
ORION
COMFORTABLY NUMB
… το temporary peace ειναι στο a fine day to exit και οχι στο natural disaster… χοχοχοχχο (πλακα κανω, λογικα μπερδευτηκες απο ταχυτητα…)
edit: διορθωθηκε, σβηστε το post μου, αν ειναι…
Οσον αφορα το λαιβ…2,5 ωρες σετλιστ.
ΚΑΝΟΝΙΚΟ encore και οχι απο εκεινα τα στημενα του στυλ μπαινουμε λιγο και ξαναβγαινουμε κλπ κλπ
οι 2 διασκευες
το parisienne moonlight που νομιζω δεν ειχε παιχτει στην περιοδια που κανουν.
Η επαφη με το κοινο.
αυτα τα ολιγα
… και επισης ενα μεγαλο μπραβο στους universe 217 για την εμφανιση τους…
κατα τα αλλα, οι anathema γαμησαν…
Αυτα ειναι ρε γμτ…Και εγω τα χανω!
Το σετλιστ το είπε ήδη ο Μακ, επομένως καταλαβαίνετε τι έγινε… ΔΥΟΜΙΣΙ ΩΡΕΣ Ε!!! Τι να πω, γκαντεμιά για τα παιδιά που ήθελαν να έρθουν και δεν ήρθαν… Ήταν η πέμπτη φορά που τους έβλεπα, και ναι, ήταν μάλλον η καλύτερη.
Τα είχε όλα. Ήχο, τεράστια επαφή με το κοινό, συναίσθημα, νέα και παλιά κομμάτια, κάποια εκ των οποίων τα άκουγα πρώτη φορά σε λαίβ τους… (Far Away, Lost Control, Regret, Hope, Anyone Anywhere). To encore ήταν απροσδόκητο και εκπληκτικό. AYTO θα πει live ρε, να ξεπερνάει λίγο το προκαθορισμένο πρόγραμμα ένα συγκρότημα, λες και παίζει σετλιστ ένας υπολογιστής, και να κάνει το κάτι παραπάνω… Περίμενε κανείς το Orion? Ή το Parisienne Moonlight που ΔΕΝ έπαιζαν σε αυτή την περιοδεία?.. Για να μην αναφερθώ στο οτι γενικά εμπλουτίζουν τα τραγούδια τους με σόλο, έξτρα φωνητικά κλπ, κάνοντας τα κάτι παραπάνω απο απλά ζωντανές επανεκτελέσεις των δίσκων τους.
Τεράστια συναυλία, απο ένα συγκρότημα που μόνο υπερεκτιμημένο δεν είναι, και θα άξιζε να βρίσκεται πολύ ψηλά. Αγαπημένες μου στιγμές: Hope, Orion, Comfortably Numb, Sleepless, A Dying Wish (& another brick medley), Shroud Of False, Lost Control, One Last Goodbye, A Natural Disaster… γάμα το, όλη η συναυλία.
Πολύ καλό ήταν επίσης το doom-οειδές support, με την πολύ αξιόλογη τραγουδίστρια, μπράβο στα παιδιά.
Μεγάλη μέρα σήμερα. Α, ναι, να πω πως με ξενέρωσε μια τύπισσα που στεκόταν κάμποση ώρα μπροστά μου στo λάιβ, με πόζα, κοντό στενό σορτς και τσιγάρο στο χέρι. Που νομίζεις οτι πας ρε, οκ, καλή είσαι να πούμε, αλλά έλεος. Τράβα σε κανά σκυλάδικο να πούμε.
Αυτααααααααα!!! Α, πέτυχα και γνωστούς, ανάμεσα στους οποίους και δασκάλους απο τη σχολή μου! Αυτά είναι!
And thus ends this chapter…
Ενταξει,κανεις ταξιδι και ερχεσαι Αθηναι ολος χαρα που θα δεις anathema και ξαφνικα μαθαινεις οτι εχουν τελειωσει τα εισητηρια και τελικα θα τους χασεις… Αδικια ρε!
Ωραιο setlist.
Θα ξανάρθουν. Μας αγαπάνε πολύ. Παρηγορήσου μ’ αυτό για την ώρα… Κι άλλοι έπαθαν το ίδιο με σένα…
Ομορφο live, με εκπληξεις (επιτελους!!! -> αυτο δεν πηγαινε για τους Anathema) και όπως μαλλον καταλαβατε TO ENCORE ηταν ολα τα λεφτα!!:respect:
Περασα αρκετα καλα οποτε φανταζομαι οσοι τους γουσταρουν πολυ περισσοτερο απο μενα θα επαθαν κατι παραπανω! Απο κει που το παρακολουθησα εγω (πανω δεξια) ο ηχος ηταν πολυ καλος και παρα το οτι υπηρχε τοσος κοσμος ο εξαερισμος φανηκε να λειτουργει μια χαρα. ΟΚ, να κραζουμε αλλα οταν γινεται καλη δουλεια να το λεμε!:thumbup:
Απο ένα τεράστιο HAIL σε όσους έτυχε να ξαναδω μετα από τόσο πολύ καιρό!!:bye::drunk:
Νεφελη εσενα δεν σε ειδα αλλα αναμένουμε εναγωνίως το ποστ σου!!
Τι ποστ να κανει?Με τι εγκεφαλο?Οτι ειχε το αφησε εκει:p
Το ιδιο και ο Ελλανορ.Ειδικα στο sleepless πρεπει να ελιωσε καθε κυτταρο
Όχι ενταξει. Απο τη σύντομη κουβεντα που ειχα μαζι του μου φανηκε σε πολυ καλύτερη κατάσταση διανοητικα απο αυτήν του φίλτατου Ozzy!!!
Tωρα για τη Νεφέλιους τι να σου πω, δεν ξέρω…:lol: