Anathema live in Greece

μπορει να ειναι λιγο αργα,αλλα εγω θα σου προτεινα ενα αλλο τροπο…να κατεβεις συγγρου-φιξ,και να πας απο εκει βουλιαγμενη με τα ποδια!!!:lol::lol::lol:(ετσι παω εγω)

Ήδη από την αρχή ο Vincent μας ενημέρωσε ότι θα παίξουν όσο περισσότερο μπορέσουν και ξέραμε ότι κάτι ξεχωριστό μας περιμένει…

• 2,5 ώρες διάρκεια
  • τέλειος ήχος σε όμορφο χώρο
  • η συμμετοχή της κοπέλας με την απίστευτη φωνή… ανατριχίλα
  • διασκευές Orion και Comfortably Numb
  • “αληθινά”, ορεξάτα τυπάκια - απόλυτα εκφραστικός, συμπαθητικός, γλυκούλης Vincent <3
    Πρώτη φορά βούρκωσα σε live (στο One Last Goodbye που φαινόταν και ο Vincent συγκινημένος…) :-s
    Περίμενα να είναι πιο υποτονικό το live, κι όμως…
    Ήταν υπέροχοι, τι να πω, είχα χαζέψει… :bow2: και τα χέρια μου πόνεσαν απ’το πολύ χειροκρότημα… θέλω κι άλλο… :cry:

Αναμένουμε εκπληκτικά πράγματα σήμερα!!!

Ωραιο setlist οι Anathema…και κλασικά τους έχασα…:lol:

μαγγες ας μου πει καποιος τι ωρα ακριβως ανοιγουνε οι πορτες στο principal…please!!!

Πολύ ωραιο live…τοσες φορες τους εχω δει και αυτη ηταν απο τις καλυτερες.Ο Danny οπως συνηθιζει εκοβε βολτες στο κοινο πριν αρχισουν.

Με πονεσαν τα ποδια μου:D

Μοναδικη ενσταση οτι τα παλια τους (Wish & Sleepless) τα σφαζουνε νομιζω…δεν ξερω αν γουσταρουν να τα παιζουν πια η το κανουν για τους οπαδους πιο πολυ.

καταραμένο πράγμα οι μπιζνες.
ακούω μεγάλες κουβέντες για αυτό το live.
πρέπει να ήταν πραγματικά ξεχωριστό.
κρίμα που ενώ το είχα αρχικά προγραμματίσει δεν κατάφερα να είμαι εκει.
αλλά θα ξανάρθουν (δεν πρέπει να κάνουν αλλού στον κόσμο sold out, τουλάχιστον το εκτιμούν).

Πωπωπωπω…Να περιμένουμε εκπληκτικά πράγματα σήμερα!!!:slight_smile:

Ξέρετε μήπως παιδιά αν θα έχει εισητίρια στην είσοδο του Principal?Θέλει να έρθει και ένα φιλαράκι αλλά δεν έχει εισητήριο…

Εφτασα κατα τις 8 στη Βουλιαγμενης και ηδη γινοταν ο χαμος απεξω αλλα δεν ακουσα κανενα ‘‘φορουυυυυμμ’’#-o
-Ο danny τριγυρναγε και υπεγραψε εβγαλε φωτογραφιες…Εμοιαζε λιγο με τον ville vallo εκει αλλα τι να κανεις:D
-Οι Universe 217 μ αρεσαν πολυ.Μαλλον πρεπει να ασχοληθω μαζι τους πριν βγαλουν καινουριο δισκο
Η συναυλια ηταν εκπληκτικη σιγουρα μεσα στις καλυτερες που εχω παει σιγουρα η πιο εντονα φορτισμενη απο ολες.Ο ηχος με λιγα προβληματακια γενικα ηταν παρα πολυ καλος.Τους ιδιους οπως ειπε και παραπανω η aloe τους περιμενα πιο υποτονικους(περισσοτερο λογω της πορειας τους τελευταια:p) αλλα διαψευστηκα οικτρα.Ηταν συναυλιαρα και παιξαν κομματαρες…Στο hope μπορουσαν να πεθανω,το flying και natural disaster αποδεικνουν ποσο δισκαρα ηταν το natural disaster,στο one last goodbye o ντανι σχεδον εκλαιγε και μας αφησε να το τραγουδησουμε μονοι μας.Εκαναν μια θεεικη εμφανιση και δεν λυπηθηκα ουτε ενα απο τα ευρω που εδωσα.Ευτυχως και ο χωρος ηταν μια χαρα και δεν ειμασταν σαρδελοποιημενοι!

ΥΓ.Μας την ειπαν και κανα 2 φορες με την κλασικη βρεατνικη κυνικοτητα:p Ακου εκει its awful8O:D…euxaristw atheeens…
.-

Δεν πιστευω παντως σε αλλη χωρα να εχουν τοσο σουξέ οι Anathema…Για αυτό και μας τιμάνε εδώ και με το παραπάνω…:wink:

Δυστυχώς είμαι Σύρο για την θητεία μου και έχασα αυτήν την υπέροχη συναυλία απο όσα άκουσα απο γνωστά μου πρόσωπα αλλά και απο εσάς…κρίμα γαμώτο και δυστυχώς έχω καταφέρει να τους δω μόνο στο rockwave με heaven and hell κτλ…νομίζω πως έχασα την καλύτερη τους εμφάνιση στην χώρα μας…η κοπέλα που τραγουδάει είναι απίστευτη φωνή και σεμνότατη…ανατριχιάζω κάθε φορά στο a natural disaster και το parissien moonlight…

υπεροχη σετλιστ!
στο Panic έγινε ένας χαμός μπροστά αφού όλοι είχαμε τρελαθει με το ρυθμό του τραγουδιού,όπως επίσης στο Far Away και στο One Last Goodbye, όπου ο Vincent σταμάτησε να τραγουδάει και άκουγε το κοινό.

Μαγική συναυλία!:smiley:

ακριβώς σε αυτό κρύβεται όλη η ουσία…
το εκτιμούν και με το παραπάνω και τα έδωσαν όλα…
δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσω γιατί είμαι δηλωμένος φανμποις :stuck_out_tongue: αλλά…
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???
ΠΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ Η ΧΤΕΣΙΝΗ???
2 1/2 ώρες και να μην θές να φύγεις…να θές άλλες τόσες…

κλάψαμε κι ολας…ωραία πράγματα…στο one last goodbye κρατήθηκα όσο μπορούσα αλλά στο καπάκι παίζει parisienne moonlight κι έκει δεν άντεξα… :oops:

και όπως κάθε φορά μετά απο live anathema με έχει πιάσει μελαγχολία για το πότε θα τους ξαναδώ… :frowning:

Επισης.Ηχος αψογος, χωρος κομπλε και εξαερισμος αψογος.Μην λεμε μονο τις κακιες.

Βεβαια δεν μπορουσε να λειψει ο κλασικος σπασαρχιδας οπαδος που θα κανει crowd surfing και παιρνει κεφαλια στο διαβα του ‘αλλα δεν πειραζει γιατι ειναι και γαμω και μην ειστε ξενερωτοι, μια κλοτσια σε κεφαλι μωρε δεν ειναι τιποτα’

Κορυφαια στιγμη?ΟΛΑ!Με κορυφαιοτερες ολων τις εξης:

Οne last goodbye με τα αδερφια καβαναχ ον στειτζ μονο, με πιανο, ακουστικη και τον κοσμο για φωνη

Parisienne moonlight…Μιας και ειχα κοιταξει το τουρ σετλιστ, ηξερα σε πια τραγουδια βγαινει και τραγουδαει η Lee.Ε οταν ειπαν ολα τα τραγουδια που λαλαει και η Lee λεω οκ τελειωσαμε με αυτην.Και τσουπ βγαινει μετα…λεω όπα!Νταξει αυτο ηταν…!!

το εχω ξαναπει και το ξαναλεω, φερτε τους για μονιμους κατοικους εδω περα!

Επισης.Ηχος αψογος, χωρος κομπλε και εξαερισμος αψογος.Μην λεμε μονο τις κακιες.

σωστός!πρέπει να λέγονται και τα καλά,όχι μόνο γκρίνια!

Βεβαια δεν μπορουσε να λειψει ο κλασικος σπασαρχιδας οπαδος που θα κανει crowd surfing και παιρνει κεφαλια στο διαβα του 'αλλα δεν πειραζει γιατι ειναι και γαμω και μην ειστε ξενερωτοι, μια κλοτσια σε κεφαλι μωρε δεν ειναι τιποτα

εδώ διαφωνώ…θυμώμουν εποχές ΡΟΔΟΝ όταν ο vincent είχε πάρει την καμερα στο dying wish και τράβαγε τον κόσμο που είχε τρελαθεί σε ένα απίστευτο mosh pit κι εχτές έβλεπα κάποια σπρωξίματα…μαλακώνει το ελληνικό κοινό… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

το εχω ξαναπει και το ξαναλεω, φερτε τους για μονιμους κατοικους εδω περα

+ 1043498658359834769857 !!!

η συναυλια ηταν απιστευτη… απλα δεν υπηρχε… τι αλλο να προσθεσει κανεις??
ενα μεγαλο μπραβο επισης στους universe217 αν και ο ηχος τους αδικησε λιγο…
αξιζε καθε ευρω που εδωσα…

Bασικα καλυτερα που ειχε λιγα σπρωξιματα…Πραγματικα ειχα ορεξη να απολαυσω πολυ ηρεμα τα τραγουδια και αλλωστε σιγα τα καταλληλα τραγουδια για κοπανημα μεταξυ μας…Μονο στο sleepless μ ηρθε η ορεξη και μπηκα σε ενα μικρο πιτ εκει διπλα…

A και το parissiene το ειχαν παιξει και σε αλλους σταθμους της περιοδειας και ο ντανι ειχε πει το ιδιο…

Πες το ψέματα!Ακόμα να συνέλθω από το χθεσινό!
ΠΟΣΟ ΘΕΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???
Πραγματικά ήταν όλα υπέροχα, η επιλογή τραγουδιών (είπαν και pink floyd!!είπαν και το hope που είναι το αγαπημένο μου από το eternity αλλά και τα 2 καινούργια που μου αρέσουν εξίσου!) και η επαφή τους με το κοινό!
Δεν πίστευα με τίποτα ότι θα παίξουν τόσο!Συγκινήθηκα πάρα πολύ στο one last goodbye που αν είδα καλά ο Vincent είχε δακρύσει…:frowning:
Δεν ξεχωρίζω κανένα τραγούδι!όλα ήταν ένα κι ένα!!
Τι γλυκούληδες που ήταν και η Lee είναι φωνάρα!!!
Θέλω κι άλλοοοοοοοοοοοοοοοοο!γίνεται να τους φέρνουν κάθε μήνα?:smiley:

Και τέλος ο χώρος ήταν πάρα πολύ καλός, με εξαερισμό και δώσαμε και τα μπουφανάκια μας στην είσοδο!:smiley:

Ωραια ητανε. Μου λειψε λιγο το Forgotten Hopes, αλλα τι να κανεις.

Καλυτερη στιγμη το One Last Goodbye, μακραν. Ηταν και τα A Dying Wish και Sleepless που τα παιξαν στα καπακια, σκετη μουρλια μιλαμε. Μπραβο, μπραβο, αξιζε και με το παραπανω.

Πληροφοριακα παντως δε τρελαθηκα. Αλλα γενικα δε τρελαινομαι απ’ τα live τους, μου φαινονται πολυ μικρα κι οχι τοσο χορταστικα. Ναι, ξερω, ειμαι βλαμμενος. :stuck_out_tongue: Δυο φορες μονο εχει τυχει να πω ‘‘ΑΥΤΟ ειναι’’.

Μικρη σημειωση παντως, νομιζω πως επαιξαν 2 ωρες κι 20 λεπτα και οχι δυομιση. Θα μου πειτε λεπτομερειες, αλλα καλο ειναι να αναφερεται, επειδη τοσο επαιξαν και τη τελευταια τους φορα στο Ροδον.

Με το ρολόι μου, η μουσικούλα εισαγωγής ξεκίνησε 22:03, εμφανίστηκαν στη σκηνή 22:07, και έφυγαν οριστικά 00:37. Τώρα αν μετράς την ώρα που έφευγαν και ξανάρχονταν, μπορεί να ήταν και 2 ώρες 20 λεπτά :stuck_out_tongue: