Angmar και εμένα έτσι μου φάνηκε, αν και πιστεύω ότι και στα περισσότερα κομμάτια βγάλανε περισσότερο τσαμπουκά απ’όσο περιμέναμε.
Όχι οτί χαλαστήκαμε ιδιαίτερα πάντως:p
Angmar και εμένα έτσι μου φάνηκε, αν και πιστεύω ότι και στα περισσότερα κομμάτια βγάλανε περισσότερο τσαμπουκά απ’όσο περιμέναμε.
Όχι οτί χαλαστήκαμε ιδιαίτερα πάντως:p
Υπάρχει στο YouTube?
Αυτα να ακουω και να πορώνομαι…Μακάρι και στην Σαλόνικα να παίξουν τοση ωρα και αυτά τα τραγούδια στο encore…!!
Σε Λιγο αναχωρώ για να παω!
Anathema έρχομαι!!
αα και ξέχασα να το πω…
εχθές έπιασα το setlist και το parisienne moonlight δεν το έχει…:D:D
Now playing: Anathema - Feel
via FoxyTunes
Setlist :
Βασικά από το “Another Brick In The Wall” παίξανε ένα σημείο σαν ενδιάμεσο του “A Dying Wish”.
Πολύ ωραία συναυλία και η χτεσινή, αλλά για κάποιον λόγο η τελευταία τους στο Ρόδον μου άρεσε περισσότερο.Η τωρινή μου φάνηκε λίγο σαν επανεκτέλεση εκείνης. Όπως και ναχει ήταν πραγματικά αξιόλογη εμφάνιση.
ΩΠΑ ΩΠΑ!!
Όταν λες έπιασες το setlist εννοείς το χαρτάκι που πέταξε ο κοκκινοτρίχης με την αφάνα (κατα κόσμον Danny)???
AAAAA!!!
KΩΛΟΦΑΡΔΙΑΑΑ!!! (Με το συμπάθειο κύριοι μοντεράτορες)
βασικά το έδωσα σε μια φίλη μου που είναι καμένη…
τo υπόγραψαν κιόλας ο Danny και ο Vincent…
Now playing: Anathema - Angels Walk Among Us
via FoxyTunes
Τα καλύτερα…
τι πανεμορφα που ηταν χθες!!! …
Δε ξερω, αλλα το ματι μου πετυχε κανα-δυο ατομα που τραβουσαν τη συναυλια…
Μη φανταστεις καμια καφριλιά, ε απλως αποδωθηκαν καλυτερα εν συγκρισει με προηγουμενες φορες.
Καταρχάς να τονίσω ότι άρχισα να ακούω την μπάντα πριν κανά τρίμηνο, οπότε δεν είμαι και ο φανατικότερος οπαδός.
Πολύ όμορφη βραδιά η σημερινή.
2 ώρες και 10 λεπτά, εξαιρετική η μπάντα τίμησε με το παραπάνω το κοινό της.
Αυτά να τα βλέπουν κάποιες άλλες αγγλικές μπάντες…:roll:
Δεν παίξανε το Feel ρε γαμώτο.
Kαι το Orion.
Κορυφαίες στιγμές για μένα τα Confortably Numb, Empty, Closer, Hope, Parisiene Moonlight.
Δεν κρύβω ότι σε 2-3 κομμάτια βαρέθηκα, όπως στο are You There.
Τα θεωρώ μη συναυλιακά.
Και το καινούργιο που παίξανε το θεωρώ επίσης βαρετό.
Ωραία βραδιά, τίμια μπάντα, ωραίο live, εξαιρετικός ήχος, πολλές όμορφες παρουσίες…
Δεν ξέρω αν θα τους ξαναδώ, θα εξαρτηθεί από το setlist.
Αυτά.
Η μπύρα ήταν χάλια.
BTW άκουσα λίγες επιροές απο post rock στο καινούριο τραγούδι ή είναι η ιδέα μου?
Το φανταζόμουν γι αυτό δεν πήρα.8)
Ναι όντως φέρνει λίγο σε post, ίσως γι αυτό να το βρήκα λιγουλάκι βαρετό, :lol:
Ήσουν ένας με μπλούζα Βurzum, στο κέντρο περίπου?
A παράλειψη.
Το support ήταν καλούλι, όχι του γούστου μου αλλά προσπάθησαν τα παιδιά.
Πολύ όμορφη η αοιδός αλλά έχει αρκετά pop φωνή.
Εγώ παίζει να είμαι ο μόνος που ήρθε με τρεντυ χρωματιστή μπλούζα
Όσο για το support η κοπέλα όμορφη ήταν αλλά δεν χρειάζεται να κάνει cover στους radiohead και στους massive attack άμα δεν το’χει.
Ριπ, +1.
Ειναι καραεμφανες οτι προσπαθουν να γραψουν κατι διαφορετικο κιε δε τους βγαινει. Γι αυτο και δεν εχει βγει ο δισκος, προσπαθουν μπας και κατεβασουν καμια καλη ιδεα. :?
Λογος δε μου πεφτει, αλλα αν βγαλουν κανα μελισταλαχτο μετριο δισκακι, θα το αξιζουν το Χ με τοσα που εχουν ξεφουρνισει. Αλλα ας μη προδικαζουμε, εχουμε ακομα καιρο
Live Anathema εν Ελλάδι είναι πάντα εγγύηση.
Αν και το σαββατιάτικο live δεν συγκρίνεται με τη μνημειώδη εμφάνισή τους στο Ρόδον, οι Anathema έδωσαν πραγματικά ένα εξαιρετικό live και εκτός αυτού έπαιξαν το Regret. Πόσο τέλειο.
Τα καινούρια κομμάτια έτσι κιέτσι, αλλά και πάλι είναι νωρίς και το οτι προηγήθηκαν των κομματιών που ακολούθησαν τα αδικεί. Το hindisight μάλλον δείχνει την κάπως πιο post στροφή, την οποία ενδεχομένως να πάρουν με τον επερχόμενο δίσκο τους. Οψόμεθα.
Οι Universe πάλι έδωσαν live σεμινάριο.
Πάντως οι Βούλγαροι τα έσπασαν χθες.
(δεν θέλω αστεία σχόλια απο αθηναίους, είχαν έρθει άτομα απο βουλγαρία για το live)
den ksero pos itan ta pragmata stin athina, alla thessaloniki ypirxe foveri atmosfaira. eixa na do tetoio strimoksidi gia tous anathema edo kai xronia thimithikame kommatares poy einai klasikes pleon, se apisteytes ekteleseis… kati mou leei omos pos to neo album tha exei polles epanalipseis.
i hope not!!
oi killinnosense kata ti gnomi mou itan eksairetikoi kai entelos diaforetikoi apo ta ellinika dedomena…omologo oti den tous eixe ksanaparei to ayti mou alla akousa oti einai neoemfanisthentes…den ksero an isxuei gia proti fora pantos skisane.