Δύο μέρες μετά, και δηλώνω πως υπάρχω ακόμα… Αφού δεν άφησα τα κόκαλα μου στο Fuzz το Σαββατόβραδο καλά πάμε…! 8)
φανηκε οτι η μπαντα οσο φοβεροι και αν ειναι μπορουν ακομα και βελτιωνονται και αντεχουν και τους πειραματισμους. ο ηχος χτες ηταν απιστευτος. δυστυχως δεν ειχα μηχανη μαζι μου να βγαλω καμια φωτο γμτ…
τελικα δε πηγα διοτι δε βρηκα παρεα…και το εισητιριο ηταν 32 ευρω…
πραγματικα θα θελα να μουν εκει μονο για τα κομματια dying wish και regret…αλλα οπως καποιος προανεφερε καποια κομματια τους ειναι βαρετα και μη συναυλιακα…δε βαριεσαι…moonspell τον ιανουαριο
Eνταξει μην κρινεις ετσι μια συναυλια…πραγματικα…Ειδικα το are you there ειναι ενα πολυ ομορφο ευφορικο τραγουδι που με τη νεα εκτελεση εγινε ακομα πιο ωραιο.Και ο Vincent το ερμηνευσε επισης ωραια.
οτι και να πω λιγο θα ναι παιδια.ημουν καγγελο στην μεση τα σπασαμε κυριολεκτικα…μπορω βεβαια να πω πως υπηρξε σημειο που πολυβαρεθηκα(λογω μπαλαντων)…τελος παντων,αξεχαστη συναυλια για οσους ηταν εκει…και ο κοσμος γαμησε…μπραβο παιδια!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ YOUTUBE…
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
Φανταστικοι ηταν για ακομη μια φορα. Τρομερο σετλιστ. Τι να πεις για τα συνεχομενα καρδιακα με Lost Control, Regret, Hope… Επισης στο Sleepless εγινε της Ποπης. Παρα πολυ καλοι και οι Killinosense.
Τελια live!!
Τα βιντεο μου…
Closer
Far Away
Angels Walk Among Us
Anyone, Anywhere
Empty
Hope
Temporary Peace
Are You There?
One Last Goodbye
A Dying Wish
Cheers
Ωραία τα βίδεα.
Μου θύμισαν κάτι από την έκσταση του Σαββάτου:P:P
τώρα που το θυμήθηκα και πραγματικά χαίρομαι που αναφέρετε…
όπως γνωστό οι κάγκουρες έιχαν φακούς και μόλις έβλεπαν έναν με φωτογραφική άνοιγαν το φακό και έριχναν μπροστά στην κάμερα…εεε
ο Danny όταν το είδε αυτό σχεδόν έξαλλος φώναζε στους κάγκουρες “It’s OK, It’s OK”…:D:D:D:D
Ηail Anathema!!!
Now playing: Anathema - Violance
via FoxyTunes
Δωρακι για οσους ηρθαν στο live της Αθηνας:
Μάλιστα…
Ένα ακόμα γνωστό γαμάτο live μια μεγάλης μπάντας που για ανεξήγητους λόγους παραμένει μικρομεσαία (πλην Ελλάδας).
Σπάστηκα που έχασα το Regret.
ΥΓ. Κάποια στιγμή δεν πρέπει να αλλάξουν το Comfortably Numb?
οχι απλως μικρομεσαια…μη σου πω οτι στο εξωτερικο δεν τους ξερει η μανα τους…αδικως βεβαια…
δεν μπορώ να το καταλάβω…τι δε κάνουν καλό promotion???
ή ο κόσμος δεν γουστάρει πλέον να ακούει καλή μουσική???
τέτοια live είναι παραδείγματα…τέλος πάντων αφού περάσαμε καλά!
Now playing: Anathema - Deep
via FoxyTunes
Στην περίπτωση των Anathema επειδή είναι ένα σπουδαίο συγκρότημα να χαιρόμαστε που δεν τους έχουν ανακαλύψει οι άλλες χώρες γιατί τότε θα τους βλέπαμε σπανίως (ή έστω σπανιότερα απ’ ό,τι σήμερα).
Αν γίνει το μπαμ και γίνουν διάσημοι, λόγω προγράμματος θα τρέχουμε εμείς έξω για πάρτη τους.
Και είναι αρκετοί όσοι δεν μπορούν ή δε θέλουν να αναγκαστούν να ξενιτεύονται για αγαπημένα τους συγκροτήματα.
σε ποιό σύμπαν οι Anathema είναι underrated?
Εγώ σε όλα τα φόρουμ του εξωτερικού που είμαι μια χαρά τους ξέρουν
Εμπορικα εχουν επιτυχια μονο σε Ελλαδα και Πολωνια.
Στην Αγγλια φερ’ ειπειν επαιζαν support στους Porcupine, πριν μαλιστα οι δευτεροι κανουν επιτυχια με το In Absentia.
να και τα βιντεο παιδες…καντε comments και rate plz!!!
anathema anathema anathema!!!
a simple mistake…
far away!!!
Πολύ ωραία τα βιντεάκια και ευχαριστούμε πολύ!
απορία: μα όλοι μπροστά και αριστερά ήσασταν???:-k