Βασικα εγω πηρα κρασακι και μου το φερανε σε μπουκαλακι 187ml (το αδειασαν σε πλαστικο ντε) και ητανε γαμω!!!:thumbup::drunk:
Εγω ημουνα δεξια και πλαγια μοναχουλι μου γιατι οι υπολοιποι απο το φορουμ με λενε παππου και δεν με παιζουνε…
Βασικα εγω πηρα κρασακι και μου το φερανε σε μπουκαλακι 187ml (το αδειασαν σε πλαστικο ντε) και ητανε γαμω!!!:thumbup::drunk:
Εγω ημουνα δεξια και πλαγια μοναχουλι μου γιατι οι υπολοιποι απο το φορουμ με λενε παππου και δεν με παιζουνε…
Θανασάκη κι εγώ δεξιά ήμουν!Μα γιατί δε σε είδα???:-k:(
Γιατι εγω ημουν απο πανω, ξερεις εκει που ηταν το υπερυψωμενο κυγκλιδωμα (το σκοτωσα?:-s) πανω απο το μπαρ για να εχω ευκολη προσβαση στο αλκοολ σε περιπτωση αναγκης!!:p:drunk:
Γιατι εισαι κοντη.
χιιχιχιχιχιχι
Δε τον είδες γιατί βιάστηκες να φύγεις, γι’ αυτό. Ενώ εμείς τον πετύχαμε στον δρόμο και γυρίσαμε μαζί.
εδιτ, Μακ, σταμάτα να γράφεις σε όσα θρεντ πάω να γράψω και γω!!! :lol:
Απανωτά χτυπήματα!!!
1)Εκεί δεν ήταν και ο Λουκιανός με την Αλόη?αυτούς τους είδα…:-k
2)Κοντός είσαι και φαίνεσαι βλάκα μάκιντος!
3)Εγώ όταν βγήκα κοίταξα αλλά δε σας βρήκα…:-k
Νταξει.Πρσβλητικο ποστ.Ποντο στην Νεφελη τωρα
Οσον αφορα το 3) πες οτι μας εκλασες για αλλη μια φορα:(
Ω ναι, την ειχα αυτην την τιμη και απο τοτε εχω αρχισει αυστηρη νηστεια και προσευχη 19 φορες την ημερα γιατι καταλαβα πως οντως υπαρχει Θεος!!!:bow2:
Μηπως το “πηδαμε”…?:-s
Όχι πόντος. Μπαν. Αντίο Νεφέλη.
ΤΩΡΑ το πηδάμε. :p:D
Αποχωρώ, ον τόπικ παίδες.
και τώρα ερώτηση κρίσεως!
στο empty ο Vincent τελείωσε το κομμάτι με διαφορετικούς στίχους…
ξέρει κάποιος που μπορούμε να τους βρούμε ή αν κάποιος κατάλαβε και να τους γράψει???
Now playing: Anathema - Unchained (Tales Of The Unexpected)
via FoxyTunes
Η μόνη λέξη που νομίζω πως έπιασα ήταν το “arse” στο τέλος…! Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος…
εγω ημουν θεσσαλονικη κ μπορω να πω πως ηταν απλα φοβεροι!! δεν ημουν απο τους φανατικους ακροατες της μπαντας, αλλα πλεον εχω γινει! δεν περιμενα οτι θα μου αρεσαν τοοοοσο πολυ live, φοβερη ενεργεια και κομματαρες για μενα τα sleepless κ dying wish!
Far away
και ανεβαινει κ το Hope!
Hope
(sorry gia to double post)
Μήπως ήταν εκεί που τραγούδησε τη μελωδία του “Total Eclipse Of The Heart” με εναλλακτικούς στίχους ?
αυτό πιο είναι???εγώ στο empty κατάλαβα ότι δεν τελείωσε με τον κλασικό στίχο και δεν μπορώ να βρω
Now playing: Edguy - King of Fools
via FoxyTunes τους εναλλακτικούς…
ευχαριστούμε αλλά γμτ δεν μπορώ να καταλάβω σε πιο σημείο συνεχίζει:-k:-k…τέλος πάντων θα προσπαθήσω μπας και το βρω!:)
Now playing: Anathema - One Last Goodbye
via FoxyTunes
ηθελα πενα του danny η του vincent για αυτο…στην αρχη ημουνα ακριβως καγγελο…ημουνξ ο 1οσ που μπηκε μεσα στο principal…αλλα ο βουλγαρος με εκτοπισε…:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
!!!εγω πηγα 9 κ τεταρτο περιπου κ ημουν δευτερη σειρα απο δεξια πολυ καλη θεση για τετοια ωρα.την πενα στο τελος σε βουλγαρο την εδωσε?
ο vincent σε εμενα…o danny σε βουλγαρο ναι…