Ήταν όντως το Total Eclipse αλλά με άλλους στίχους οι οποίοι είχαν ως εξής:
“Once upon a time I was thinner and nice, but now I’m just pissed as a fart. Nothing I can do, there’s something wrong with my arse.”
Ο τύπος είναι τρελός:P Σύμφωνα με τον Sat0riMo0n που έβαλε τα λινκ για το video εδώ και μου απάντησε με τους στίχους στο YouTube, σε μια συναυλία στην Τσεχία είχε πει “I am eggnog. You are eggnog. We are all eggnog.”
Όντως τέλεια η συναυλία! Και αναρωτιώμουν τελευταία, “τι έχουν οι άτιμοι και γίνονται sold-out κάθε φορά που έρχονται;”.Πήρα την απάντηση. Και ότι είχα καιρό να ξανασχοληθώ με Anathema, ξαφνικά πορώθηκα κι άλλο.
(Κάτι είδα εδώ κι εκεί για Acoustic Show του Danny στις 29/12 πάλι… αλλά ελπίζω να μην είναι φήμες ή δικές μου ονειρώξεις.:-s)
Πληροφοριακα, τοσο κοστιζε και την πρωτη φορα που ειχε ερθει μονος… Mike’s Irish Bar, Αυγουστος του 2004 (η οποια παρεπιπτοντως ηταν με ανεση η καλυτερη ακουστικη τους εμφανιση).
reeeeeeeeeeee
ομτζ,δεν θα προλάβω καλά καλά να ξεχάσω το προχθεσινό και έρχεται και άλλο χτύπημα…το ένα σοκ μετά το άλλο!!!
είμαι ήδη εκεί!!!ομτζ δεν το πιστεύω…και που θα είναι???πάλι fuzz???και 800 να ήταν η τιμή πάλι μέσα!!!:bow2::bow2::yahoo::yahoo:=P~=P~