Anathema live in Greece

το ότι ψήνομαι είναι σίγουρο αλλά το σκέφτομαι ακόμα…:-k

Για άλλη μια φορά διερωτήθηκα στη συναυλία πως είναι δυνατόν τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγκροτήματα να μένουν στην αφάνεια. Δεν μπορώ να σκεφτώ πολλές μπάντες τόσο αδικημένες όσο οι Anathema.

τα εισιτήρια ξέρετε πότε βγαίνουν???ή θα τα βγάζουμε έξω από το An???

Now playing: Iced Earth - Highway to Hell
via FoxyTunes

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προπωλούνται, οπότε δε θα τρέχουμε τελευταία στιγμή:wink:
Στο Ticket House μου είπαν, από βδομάδα. Οπότε έλπιζε Τρίτη-Τετάρτη για να είσαι μέσα…

Όσοι πάτε στο ακουστικό του Danny να ξέρετε πως δε θα το μετανιώσετε. Το ακουστικό των Danny & Vinnie που είχα δει πριν λίγα χρόνια στο Αν ήταν μεγάλη συναυλία, πραγματικά. Ακόμα θυμάμαι το πλήθος των διασκευών που είχαν παίξει, απο Maiden ως Beatles, η μία καλύτερη απο την άλλη!

Και φυσικά η ατμόσφαιρα με τον κόσμο που τραγουδούσε συνέχεια ήταν καταπληκτική.

καποιες στιγμες η ατμοσφαιρα ηταν πραγματικα φανταστικη με τον κοσμο να συνοδευει στα φωνητικα…την περισσοτερη ωρα ομως η κατασταση ηταν αφορητη…ως background των αναθεμα ακουγες ενα ασταματητο μουρμουρητο…θυμαμαι ειχα δυο τυπους απο πισω μου που δεν ειχαν βγαλει το σκασμο… ειχαν πιασει τις ακυρες συζητησεις…μεχρι που γυρισα και τους ειπα πως αμα θελουν να συζητησουν να πανε εξω… μου ειχαν σπασει τα νευρα…Ακομα και ο ιδιος ο Danny 2-3 φορες ειχε κανει εκκληση να σταματησουν οι συζητησεις γιατι παραηταν ενοχλητικες… Καραγκιοζη Ελληνα εισαι σε ακουστικο λαιβ…Η μαθε να βγαζεις το σκασμο η μην ερχεσαι…Πρωτιστως μαθε να σεβεσαι τον καλλιτεχνη και δευτερευοντως αυτους που πληρωσαν να ακουσουν μουσικη και μονο…Δεν εχω καμια ορεξη να ακουω οτι μαλακια σου ερθει στο μυαλο…

δλδ εσύ δεν θα έρθεις???8O8O
ακουστικό δεν τους έχω δει,οπότε θα είναι καλή ευκαιρία και ξέρω ότι θα περάσω καλά…

Now playing: Iced Earth - Reaching the End
via FoxyTunes

Πείτε λίγο τί παίζει με τα εισιτήρια του ακουστικού… Δεν κοιτάζω τις προηγούμενες σελίδες γιατί δεν πήγα Ανάθεμα και θα πάθω τίποτα.

λογικά πρέπει να έχουν βγει ήδη,από τα ticket house…θα πάω αύριο να δω και την άλλη βδομάδα θα παώ κατάθεση.

Now playing: Iced Earth - Burning Oasis
via FoxyTunes

Υπαρχει ακομα ελπιζουμε το τικετ χαουζ

ναι μωρέ…μέσα στην στοά είναι,του Κούγια(=πούστη:D),και αυτό το κάψανε???

Now playing: Iced Earth - Reaping Stone
via FoxyTunes

Γνωρίζουμε tracklist για τον Cavanagh?

Ηταν πολύ καλοι οι Anathema στο live…!μονο το γεγονος οτι κρατησε 2:30 ωρες λεει πολλά πιστευω:!::roll:

Τι ώρα θα είναι αύριο το ακουστικό; Έχει πάρει κανείς τελικά τίκετ;

Που εχει εισητηρια και ποσο εχουν?

20 γιούρα αν θυμάμαι καλά… :frowning: από τίκετ χάουζ να υποθέσω; γι’αυτό ρωτάω αν πήρε κανείς

edit:

Τιμή εισιτηρίου: 20 e
Ώρα έναρξης: 22:00
Προπώληση: Ticket House, Ticketpro.gr, Rock City

χμμ οκ φταίει ο πολύς ύπνος τελικά :stuck_out_tongue:
θενξ Κρισπ

πήγα εχθές και ήταν κλειστά,αύριο το πρωί θα πάω να πάρω το ticket.
επίσης η αφίσα τα σπάει,μου αρέσει πάρα πολύ.
και τελευταίο "Νεφέλη πραγματικά κρίμα που δεν θα έρθεις:D,αλλα δεν πειράζει βρε,θα στα πω όλα με λεπτομέριες:lol::lol:!!!

Now playing: Empyrium - A Pastoral Theme
via FoxyTunes

Aυριο το βραδυ θα εχει εισητηρια στο ΑΝ ή θα ειναι παλι sold out?

δεν πιστεύω να είναι sold out του φούστη!ακουστικό είναι μόνο με τον danny.Αν ήταν και το αδερφάκι του μάλλον θα ήταν.και μην μου λέτε τέτοια γιατί μετά η Νεφέλη να γίνει ανυπόφορη!

Now playing: Empyrium - Ode to Melancholy
via FoxyTunes