Ξέρετε πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο?
Δεν τους χάνω με τίποτα.
τις 2 τελευταίες φορές κόστιζε 25?, οπότε κάπου εκεί θα παίζει η τιμή…
βρήκε κανείς κανένα setlist για να δούμε τελικά αν είναι ακουστικό ή όχι???
Now playing: Anathema - Balance
via FoxyTunes
Χμμ αν δεν κανω λαθος την τελευταια φορα που ηρθαν για ακουστικο unplugged show το ticket ειχε 15…
Σε περιπτωση που θα ερθουν full band κανενα 25αρι το κοβω οπως αναφερε και ο φιλος απο πανω.
Anyway ψιλοψηνομαι…ηδωμεν
To Fuzz δεν είναι λίγο μικρό…??εμενα με full band ότι και να παίξουν με ψήνουν ανετότατα…ότι πρέπει για να αποχαιρετήσεις το φθινόπωρο…
To αρρωστάκι με τους Anathema να σημειώσει ότι ήρθαν τον Απρίλιο του 2004 και όχι του 2003 παρακαλώ.
Ναι, 2004 και είχαν παίξει και το Everwake!!!
Άντε να χώσουν και κανα Restless Oblivion.
Πάντως στη lifo που είχε μια μικρή ανακοίνωση για τη συναυλία έλεγε “Hindsight Tour”…
Aν έρθουν για κανονικό live δεν τους χάνω
χμμ οπότε πιθανότητα να είναι ακουστικό…για να δούμε…
προσωπικά δεν με χαλάει, αλλά θα γούσταρα τρελά να είναι κανονικό…
Now playing: Anathema - Balance
via FoxyTunes
Πάλι ακουστικό ? Κρίμα θάναι, αν και για να λέγεται Hindsight Tour μάλλον θαναι όλα τα κομμάτια εκτελεσμένα στο στύλ του δίσκου.
μάλλον αν και μπορεί να παίξουν μερικά κομμάτια ακουστικά και τα υπόλοιπα κανονικά γτ θα έρθει από ότι ξέρω όλη η μπάντα…
Now playing: Anathema - Closer
via FoxyTunes
ας παίξουν και τα κάλαντα…
εκεί θα είμαστε…
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΜΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΑΛΟ!!!
εμένα δεν με νοιάζει να παίζουν και με χάρτινες κιθάρες(πρέπει να έχουν των Metallica xexe)…
χωρίς ήχο, απλός να τους βλέπω(μουσική μπορώ να ακούω και από το κουνιτό μου…)…[SPOILER]είμαστε φανμπόυδες τι να κάνουμε???
Now playing: Anathema - Inner Silence
via FoxyTunes[/SPOILER]
Αφου ο Danny (στο ποστ του dyingfreedom) λεει οτι θα ειναι κανονικο το σετ με μερικα ακουστικα στο ενκορ.
Επισης, Regret??? Anyone, Anywhere??? Παναγια βοηθα, δεν το γλιτωνουμε τελικα
μακάρι μακάρι…δεν 3έρεις τι μπορεί να αλλάξει μέχρι τότε, τι να πω…να τους δω απλός…
32 ευρόπουλα το ticket παίδες…
Now playing: Anathema - Fragile Dreams
via FoxyTunes
Σαν πολύ αέρα πήραν…32 ευρώ?? Τεσπα… Ειναι σιγουρα επισημη τίμη?Το είδες κάπου?
angel_death βγήκαν τα εισιτήρια??
μμ,λιγο τσουχτερη η τιμή
άλλη μια αρπαχτή, μαζί με τους Paradise Lost, πελάτες…αλλά τουλάχιστον οι PL δεν είναι φάλτσοι…
Spam, κακο spam:)
Αντε να βγουν τα εισιτήριααααα
από ότι είδα στο site του Fuzz club βγήκαν…από κει είδα τη τιμή…είναι λίγο τσουχτετή για μόνοι τους αλλά τα δίνω και διπλάσια μη σας πω…
Now playing: Anathema - Electricity
via FoxyTunes