Anathema live in Greece

Τελικά θα είναι μόνοι τους ή με PL?

Μην τα λες ρε συ αυτα δημόσια!!!
Θα μας πάρουν στο ψιλό και θα αρχίσουν να μας τσεκουρώνουν!!!:lol::lol::lol:

Anathema – Zoetermeer, Netherlands – October 11th, 2008

[SPOILER]Intro (Parisienne Moonlight)
Deep
Closer
Far Away
Angels Walk Among Us
A Simple Mistake
Anyone, Anywhere
Empty
Judgement
Panic
Shroud of False
Lost Control
Regret
Hope
Temporary Peace
Flying

Are You There? (acoustic, Danny only)
Angelica
Sleepless
A Dying Wish (with an Another Brick In The Wall intermezzo by Jamie Cavanagh)
Hindsight
Fragile Dreams[/SPOILER]

αυτό θέλω να το ακούσω οπωσδήποτε!!! 8O 8O

:vibrate::vibrate::vibrate:

Kalo set list!

Paizoun kai to ‘‘Regret’’ gia proti fora nomizo…

…Καιi 32 euros ειναι οκ τιμη.

οκ αν παίξουν αυτά μετά δεν θα έχω λόγο ύπαρξης, ας γίνει ότι να ναι…μακάρι να παίξουνε αυτά τα κομμάτια…μου δώσατε χαρά…:vibrate::vibrate::yahoo::yahoo:

Now playing: Anathema - Violance
via FoxyTunes

Και Σαλονικη?ΚΑΙ Σαλονικη!Με τετοιο σετ πρεπει να τους απολαυσουμε οσο το δυνατον περισσοτερο!

Στην σειρα κιολας. Παναγιτσα μου…

Κανονικο σετ και οχι ακουστικο απ’οτι βλεπω παντως, μια χαρουλα :wink:

ΟΚ, αν μια βδομαδα πριν δεν παιξουν τελικα οι Haggard Θεσσαλονικη ανεβαινω και γω!

με θετε…?:-s

απλως 2 φορες σε 1 βδομαδα Αθηνα - Θεσ. ειναι καπως δυσκολο…

Χαλια.

[SPOILER]Forgotten Hopes
Eternity PtI
Eternity PtIII
One Last Goodbye

;

Επισης επιμενουν να παιζουν αυτη τη βλακεια που λεγεται medley Judgement/Panic. Το πρωτο το σφαζουν. Το Far Away ειναι μια ομολογουμενως πολυ ευχαριστη εκπληξη, όπως και το Deep. Anyway, χαλαστρας mode off και sorryz.[/SPOILER]

Anτι για flying και closer δυο αλλα…Εστω κανα underworld η κανα ετερνιτυ!
Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος.Και το are you there ως ακουστικο θα ειναι τελειο.

Ντάξει, ωραίο setlist και με την προσθήκη του ομώνυμου A Fine Day To Exit γίνεται ακόμα καλύτερο.
Βάλτε και κανα Restless Oblivion όμως :!:

Η και κανα Shroud Of Frost να σαπίσουν τα ντουβάρια:p:p:p Δυσκολα να παιξουν πια τέτοια κομμάτια οι Anathema

Αλλα πολυ καλο το σετλιστ ετσι και αλλιως!Αξιζει τον κόπο και ας ειναι 32 ευρά(λογικα και στην Θεσσ τοσο θα ειναι…)
Ευγε:D

ρεεεεε, Regret και Lost Control λεμε, μονο αυτα τα 2 να επαιζαν το εδινα το τριανταρι :stuck_out_tongue:

Auτοί οι anathema εχουν αυτο το φοβερο…Είναι στο τοπ5 τωνγκρουπ που λατρευω να μισω…προχειρατζηδες, απολυτα ερασιτεχνες…ειναι ενα 80% των σκεψεων μου γι αυτους.Μετα βεβαια ξεθαβω το Judgement …μονο γι αυτη τη δισκαρα που ειναι τοσο αρτια ατμοσφαιρικη, τεχνικη ,συναισθματικη μπλα μπλα μπλα…θα το δινα το 50ευρω…(I know I m loosing my mind:p)

FUCK,SHIT,FUCK,SHIT,FUCK,FUCK,SHIT,FUCK,SHIT,FUCK,SHIT,FUCK,SHIT,FUCK, SHIT,FUCK,SHIT,FUCK,SHIT,FUUUUUUCK!!! 8O8O8O

Φοβερό σετλιστ!!! Ένα δυο παλιά να χώσουν βασικά ακόμα και θα μιλάμε για τέλειο σετλιστ! :smiley:

(σορρυ για τις λέξεις, απλά χάρηκα όπως φαίνεται) :stuck_out_tongue:

Με την μπάντα δεν έχω πολυασχοληθεί (τον τελευταίο καιρό άρχισα να ακούω Alt 4 και διάσπαρτα άλλα κομμάτια) και 4-5 που γουστάρω είναι μέσα στο σετλιστ.
Ένα ακόμη συν ότι σας βλέπω γκαβλωμένους (άρα θα μετράει σίγουρα).
Αν έχουν μείνει λεφτά (το πολύ βασικό) και βρω παρέα (εσάς δηλαδή που θα κάνετε το ταξιδάκι για εδώ πάνω:p) θα πάω.

κάτι τέτοιο έκανα και ήθελα να γράψω εκείνη τη στιγμή, αλλά εσύ είσαι mod…:lol::lol:
και είπα να φερθώ λίγο πιο κόσμια…αλλά είμαι απόλυτα μαζί σου 25363474657%

Now playing: Anathema - Balance
via FoxyTunes