Αυτοί που γουστάρουν Ανάθεμα,θα πάνε είτε unplugged είτε όχι. Σίγουρα το κανονικό show, έχει χαβάλε, πιο πολυ φασαρία, headbanging κ.α. Αλλά σίγουρα δεν θα χαλάσει κανέναν, να ακους Ανάθεμα, με μια καλή παρέα, πίνοντας τα μπιρόνια σου.
Λείπει το we,the gods…:!:[-X
E εντάξει, οι κουβέντες όσο πάνε στον αέρα και δεν απευθύνονται κάπου συγκεκριμένα δεν έβλαψαν ποτέ!
Scourge, άκου περισσότερο Anathema και ΝΙΩΣΕ. Άκουσε τα Judgement, Eternity και Silent Enigma, χάσου στα μουσικά τους ταξίδια και διάβασε τους στίχους. Πραγματικά αξίζει να τους δεις. Όχι τιποτ’ άλλο, αλλά τιμάνε πάντα τα live τους (ειδικά με setlist όπως το πάνω, πωω, μια χαρά!)
Εγώ λέω να φέρουν και τον Darren να παίξουν τα 2 πρώτα τους, να τα κάνουμε όλα όπα και να φύγουμε.
Που τετοια τύχη…
Ειλικρινά, ένα Eternity και ένα Restless Oblivion να πρόσθεταν στο πάνω σετλιστ… μου αρκεί για να πεθάνω στη συναυλία και να πάω στον παράδεισο.
Και γαμώ τα σέτλιστ!
Κοίτα τι χάνω γαμώ…
Μην ξεχάσετε να ζητήσετε και κομμάτια από Crestfallen και Pentecost IΙI παιδιά…
Ή από το Εternal Rise Of The Sun…
Για να σοβαρευόμαστε…
να είχε ένα Eternity(part 1):roll:
θα ήταν κατά με θεικό…αλλά τι να κάνουμε…δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα
Now playing: Anathema - Balance
via FoxyTunes
Κακά τα ψέματα, δύσκολα τα πράγματα παιδιά για τα παλιά τους, εποχής Eternity και πίσω (πόσο μάλλον αν μιλάμε για εκείνα της εποχής του Darren White). Εδώ ακόμα και το Sleepless είχαν σταματήσει να το παίζουν μια περίοδο!
Θυμάμαι παλιά πάντως που είχαν παίξει μέρος του Eternity part2 σε λάιβ που τους είχα δει… πραγματικά, ειδικά το πρώτο μέρος θα μου έκανε μεγάλη ζημιά αν το άκουγα…
The unseen, the eternal river of understanding…
το ψήνω να ανεβώ και πάνω την επομένη, το έχω βάλει καλά στο μυαλό μου, αλλά με παρέα…
Now playing: Anathema - Eternity (Part I)
via FoxyTunes
λείπει χρόνια τώρα…
μην ξείνεις πληγές…
8O
δεν το χανω με τίποτα!!!:bounce::bounce:
Υπαρχει μια προχειρη λιστα με 4-5 ατομα που ψηνονται για εκδρομη προς Σαλονικη.Οσοι ειναι μεσα να το πουν να κανονισουμε τουρ:p
Ρε, μην ελπιζετε σε κουλα early ninties κομματια. Εδω μια περιοδο φοβομασταν μη κοψουν κι αυτα που ηδη εχουν. Εξ αλλου, δεδομενου του τωρινου υφους, δωρον - αδωρο θα ηταν…
Ψοφαω ομως ν ακουσω Restless Oblivion σε κανονικη εκτελεση
Ρε, εσυ τους χεις δει 7 φορες, σταματα!Εσυ μονο με Pentecost III εισαι ικανοποιημενος πλεον.
vska akousthke oti 29 noemvrh erxontai a8hna… k h8ela na rwthsw pws mporw na promh8eutw eisithria
Τα greeklish απαγορεύονται οπότε γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.
το flying είναι υπερκόμματος, σφάζει με το βαμβάκι… μην ακούω αηδίες
Πραγματικά πολύ γαμάτο setlist. Είναι από τα live που αξίζει πάρα πολύ να δεις…
8 βασικα… :lol: Τις λατρειες δε τις εγκαταλειπουμε. Αν και μαλλον θα τους χασω, ψηνομαι καπως περισσοτερο για Brant Bjork που πεφτει ιδια μερα…