Anathema - We're Here Because We're Here

Νομίζω δεν το έχουμε ποστάρει αυτό

Πώς σας φάνηκε το sample; Εμένα είναι μέτρια η πρώτη εντύπωση αλλά προφανώς περιμένω το ολοκληρωμένο album

εεετσι =D>

άκουσα κ εγώ το sample…γενικά φαίνεται πολύ συναισθηματικός ο δίσκος (όπως πάντα) αλλά με ξενερώνει που γενικά μου θυμίζει σε στυλ το closer το οποίο ποτέ δε συμπάθησα…καθόλου ένταση σαν σύνολο…πλέον έχουμε καταλάβει σε τι ρυθμούς θα κινούνται απο εδώ κ πέρα οι Anathema…(το ότι είχα ζητήσει απο τον Vincent πέρυσι στην Κρήτη να παίξουν κάποτε όλο το Silent Enigma θα πρέπει να του είχε φανεί σαν ανέκδοτο :p)

Πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε ολόκληρο το album για να βγάλουμε συμπέρασμα…απο τα samples δε μπορείς να καταλάβεις και πολλά! Πάντως αποκλείεται να είναι μέτριο! Έχουν θέσει υψηλά στάνταρ και δε νομίζω να τα υποσκελίσουν!

Δυστυχως τους βαριεμαι πλεον. Ηταν η αγαπημενη μου μπαντα μεχρι και το Judgement αλλα οκ, εχουν φυγει πλεον, τι να κανεις.

Αν όμως έκαναν μια φτηνή αντιγραφή του Silent Enigma? :stuck_out_tongue:

τοτε θα ηταν μεταλ \m/

παντως δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αν βαριεσαι τα 2 τελευταια να μην βαριεσαι και το judgement

Sry που διακόπτω αλλά το judgement έχει το εξαιρετικό Deep και άλλα καλα.
Δεν είμαι φαν τους πολύ αλλά το προτειμώ από το Silent enigma

Έλα, τον πειράζω για το τελευταίο Lost.

Επίσης είναι κατανοητό να γουστάρει μέχρι Judgement, τα επόμενα 2 μικρή σχέση έχουν.

Χεχ :stuck_out_tongue:

Προσοχη δεν λεω οτι ειναι “αντικειμενικα χειροτεροι” η κατι τετοιο ετσι? Στο κατω κατω τα 2 τελευταια μου αρεσαν. Απλα πλεον δεν με αγγιζουν, εμενα προσωπικα ρε παιδι μου, οποτε απλα τους εχω ψιλοχασει.

Οσο για το Judgement δεν πολυεχει σχεση με τα 3 τελευταια ρε συ Vangelis, εκεινο ηταν τιγκα στις 70’s επιρροες πατωντας ομως ακομα στο ατμοσφαιρικο παρελθον, τα 3 τελευταια εχουν ξεφυγει εντελως, οσο πανε γινονται ολο και πιο Alternative :wink:

Btw ο αγαπημενος μου δισκος δεν ειναι καν το Silent Enigma, ειμαι παιδι του Alternative 4 8)

Audio Samples Of Entire New Album

εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα ρε παιδια. δηλαδη τα 2 τελευταια δεν ειναι “ατμοσφαιρικα”? τι θα πει αλτερνατιβ? επειδη εχουν απλα εμφανεις επιρροες απο μπαντες οπως radiohead? δηλαδη τα alt.4 και judgement τι ειναι? metal? γι αυτο θεωρω πιο λογικο να πει καποιος “τους γουσταρα μεχρι και το eternity”.

Mαλλον σε πρόλαβα !:stuck_out_tongue:

Εμενα μου βγαζουν αλλο feeling ρε αδερφε, που κολλας? Ακου "δεν τα καταλαβαινω αυτα:p

Εγώ άκουσα το dreaming light 2-3 φορές και απο τότε το έχω στο repeat μες στο μυαλό μου…:!: Θα το ξανακούσω όταν “κατέβω” απο την μαγεία του και γίνω πάλι αντικειμενικός. Μπορεί η χαρά και η γαλήνη να έιναι τόσο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές όσο οι σκοτείνες τις θλίψης και της απόγνωσης? Η΄μήπως όταν και οι δυο εκφράζονται πηγαία τα όρια που τις διαχωρίζουν κάπου…χάνονται στην ένταση της στιγμής? Ίσως αυτό ειναι το στοίχημα των anathema στο νέο αλμπουμ. Παλιότερα έντυναν με μουσική την λύτρωση μέσω μελωδιών σπαραγμού και εσωτερικού πόνου. Μήπως όμως και η πλήρης έκθεση σε μελωδίες εσωτερικής αρμονίας δεν σε αναγκάζει να βιώσεις αυτά που σε κρατάνε σε απόσταση από αυτή? Γινγκ και γιανγκ. Πάω για ύπνο με το κομμάτι στον αυτόματο.

Μη σχολιάσετε τίποτα ε. Είναι απάλευτο ποστ το ξέρω…:stuck_out_tongue:

Μόλις το πετυχα στο ρωσικο. Δεν ξερω αν εχει διαρευσει απο πριν. Αν ναι μην δινεται σημασία.

leakare!

Pm ΤΩΡΑ παρακαλω.

Και ναι εχω πμ οποτε στειλε καποιος!

μ’αρέσει!

btw, όταν λέμε ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, εννοούμε το mediaportal.ru. εκεί ληκάρουν όλα. νε?

Thanx Σαμαν!