τι @@@ παίζει; το ειδα και εγω…
Ένα τεράστιο wtf…
Ή ο Danny είναι τρελός ή κάνει τον τρελό ή όλα αυτά που λέγονται δεν έχουν κάποια βάση και είναι… photoshop!
Πραγματικα καμια ακρη. Αυτα που ειπε ο Douglas ειναι απο το official account του, δεν ειναι ακυρα, γενικα ο,τι να’ναι. Επισης wtf οι Weather Systems δηαλδη ειναι οι Anathema χωρις τον Vincent τελικα?
Πολυ περιεργη υποθεση…
Το screenshot του Douglas είναι μεν από το επίσημο account του αλλά στο πλαίσιο προσωπικής ανταλλαγής μηνυμάτων (Messenger). Και λένε ότι είναι από το 2020, δεν είναι πρόσφατο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει στο μεταξύ, αλλά τα μισά να είναι αλήθεια για το Danny, δε νομίζω ότι θα τον πλησίαζε κανείς.
Από εκεί και πέρα, ό,τι θέλει γράφει και μετά από λίγο μπορεί να μην υπάρχει το συγκεκριμένο ποστ (να έχει σβηστεί).
Όσο για τους Weather Systems, κάπου διάβασα να λέει ότι όποιος θέλει από το παλιό συγκρότημα μπορεί να συμμετέχει.
Γενικά μύλος η κατάσταση και πολλή φασαρία για το τίποτα. Ποια δισκογραφική θα θέλει να τον στηρίξει με όσα έχουν ακουστεί;
Μα αμα οποιος θελει απο τους Αναθεμα ακολουθει, γιατι να διαλυθουν οι Αναθεμα τοτε? Παιζουν πραγματα απο πισω που δεν τα μαθαινουμε αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Τωρα αν ο Douglas οντως ειπε αυτα τα ακραια για τον Ντανι και μετα απο ενα χρονο οντως μπαινει στο συγκροτημα του ειναι και αυτος αχαρακτηριστος.
Δεν ξερω τι να πω πια.
Για το όποιος θέλει ακολουθεί, προφανώς το παίζει ανωτερότητα και καλά, αποποιούμενος τις ευθύνες του.
Πραγματικά δεν ξέρουμε τι γίνεται και αμφιβάλλω αν μάθουμε σύντομα…
Edit: και η εταιρεία των Anathema διαλύθηκε με ημερομηνία 7/12… (βλ. WE'RE HERE MUSIC LIMITED overview - Find and update company information - GOV.UK)
Κατρακύλα και κατιναριό όλη η φάση αυτή. Ο Danny φαινόταν εδώ και χρόνια μαλάκας, δε θα μου έκανε καμιά εντύπωση να ειναι η ρίζα του προβλήματος.
Δύο φορές που τον έχω δει από κοντά (Θεσσαλονίκη σε κάποιο unplugged με τον Vinny και Ξάνθη σε live με την Anneke), την ίδια άποψη σχημάτισα (του μαλάκα). Ο αδερφός του καμία σχέση, φαινόταν ο τύπος που θα κάτσει να τα πείτε λες και γνωρίζεστε χρόνια.
Προσωπικά να πω την πικρή μου αλήθεια, μια φορά πέτυχα τον Danny στην Κοπεγχάγη το 2008, πριν από live των Anathema και πιάσαμε την κουβέντα και μας έβαλε στη λίστα τους για να μπούμε δωρεάν στο live… Μου φάνηκε πολύ κομπλέ τύπος γενικά… Τώρα με αυτά που ακούγονται, αλλά και με την περίεργη συμπεριφορά τους (posts, πωλήσεις εξοπλισμού κτλ) στα social media, όλα αυτά μοιάζουν πολύ ύποπτα.
Πρώτο δείγμα για το νέο άλμπουμ του Patterson…
Με μια πρώτη “αυτιά” δεν τρελάθηκα και γενικότερα ισχύει το ίδιο για ότι έκανε μετά τους Anathema. Χωρίς να έχω δώσει πολλές ευκαιρίες, είναι η αλήθεια.
Μια χαρά ήταν οι Ion, οι Alternative 4 δεν με τρέλαναν.
οι ΙΟΝ ηταν καταπληκτικοι!τα ακουω που και που…
Προσωπικα μου αρεσε το κομματι, μου εφερε στο μυαλο την ατμοσφαιρα και το mood του Alternative 4.
27 χρονάκια κλείνει σήμερα το “Pentecost III”, η κορυφαία κατ’ εμέ κυκλοφορία των ANATHEMA υπό τη σκέπη του doom/death, με τέσσερις κομματάρες συν ένα instrumental (προσωπική αδυναμία το “We, the Gods”). Ιδανικά έπρεπε να έχει μέσα και το “Eternal Rise of the Sun”, επίσης ένα από τα καλύτερα κομμάτια τους και ψιλοχαμένο στο 7άρι του '94.
Πολύ σωστά (και βοηθούμενοι και από την αποχώρηση του Darren White) πήραν την απόφαση να αλλάξουν ρότα προς πιο ατμοσφαιρικά μονοπάτια, καθώς δε νομίζω ότι είχαν τίποτα άλλο να δώσουν σε αυτά τα ηχοτοπία και μόλις πέντε μήνες μετά βγήκε το “Silent Enigma” (το “Pentecost” βέβαια ήταν ηχογράφηση του '94).
We the people, we the spirits, we the Gods.
Ερχόμουν να το ποστάρω, αλλά θα το βάλω εδώ για όσους δεν έχουν Facebook.
We want to let you know that unfortunately life has been very tough on one of our band members, Dan, in the last two years, and He has attempted suicide.
He has has been under a chronic and profound depression for years.
He survived the suicide attempt and is getting better. It’s a miracle he survived the last two years at all. He never left the house for a year, and contrary to theories, he was never institutionalised in any way and has never in his life had contact from the police, or the psychiatric services.
Dan is a reasonably decent human being who seems to have become lost. Hasn’t been himself at all for years.
He did go voluntarily to hospital once for a few days, to avoid the ability to commit suicide, but apparently the NHS facility was even more depressing. The NHS need help and we are pledging 10% of our GoFundMe to the mind charity.
We are now working to bring something good to the world and Dan wants to improve as a human being and be a better man, and never do anything so stupid again. His doctor is also trying his best to prevent suicide happening again.
He is under professional mental health care and is very dedicated to 12 step of addiction recovery, of which he is very active. Dan has been diagnosed with profound depression, daily chronic horrific anxiety, complex post traumatic stress disorder for 25 - 30 years, and he has ADHD. He has not been himself at all for 4 years now, at least.
Many of you share this type of struggle. Maybe music is part of healing.
Hard lessons have been well learned. This was the hardest. Lessons were learned. Maybe that’s why we have hard times.
We wish Dan a good recovery. Obviously we were not sure if posting this was a good idea, but the truth is the truth, and perhaps it’s time you heard it.
Blessing and love and forgiveness
We truly hope all of you , every single one of you without exception, live happy and blessed lives.
Yours in healing
Weather Systems band and management
Μάλιστα. Ακούστηκαν τόσα πολλά για τον Dan τα τελευταία χρόνια. Από την κακή συμπεριφορά του και πολύ χειρότερα που ελπίζω να μην ισχύουν.
Δύσκολη η κατάσταση του. Είναι τέρας η βαριά μορφή κατάθλιψης.
Μακάρι να το ξεπεράσει και μακάρι επίσης να μην ισχύουν όλα όσα γράφτηκαν.
Τελικά δηλαδή δεν ήταν αυτός πίσω από όλα αυτά τα ποσταρίσματα για weather system band κλπ; Ή απλά τώρα πήραν την κατάσταση στα χέρια τους οι υπόλοιποι και θέλανε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα;
Edit: πέφτει πολύ κράξιμο στα σχόλια.
Edit 2 : αυτό είχε ανεβεί από τον επίσημο λογαριασμό πριν δυο μέρες…
Summary
Hello everyone
We made a song with our collaborator Angelika, who has beautiful sang lightning song in this new arrangement.
As always these uploads bring us good vibes from you, so thank you.
As you can see we are only £5K short of our total to make the album and to move into some kind of future for ourselves, and for you.
We promise you the album will be a great.
If anyone who can, wishes to keep the donations going, each penny, each euro, helps.
We will keep releasing songs for you this way until it’s time to finally book the studio and go in.
Also remember we do requests for you, any song for you, or as a gift to a loved one, can be yours for only £249 donation.
Many blessings, and pure love, peace and light and forgiveness to all the world, as we move through life.
WS
Please Donate:
Περίεργα πράγματα.
Μετα τις κατηγοριες εις βαρος του για διαφορα απαισια εγκληματα, κραταω πολυ μικρο καλαθι οσον αφορα τις οποιεσδηποτε δημοσιες ανακοινωσεις για καταθλιψη και ξεπλυμα τυπου “δεν ηταν ο εαυτος του εδω και 4 χρονια ισως και παραπανω”.
Μακαρι να εχω αδικο φυσικα και να μην ειναι αληθης καμια κατηγορια, αλλα οποιος κανει scroll up στο τοπικ μπορει να δει οτι υπαρχει πολυς καπνος και απο αρκετες πηγες, για να μην υπαρχει καμια φωτια.
Αυτό ακριβώς. Μιλάμε για πολύ καπνό.