μ’αρεσουν και οι 2 παρα πολυ αλλα πρωτη φορα ακουσα Helloween με Deris και τον προτιμω με πολυ μικρη διαφορα απ’τον Kiske.
αυτο που την δινει ειναι οταν λενε καποιοι οτι ο deris γ@μησε του helloween.
εννοειται πως δεν εγινε ετσι. αντιθετως, ο deris τους εσωσε. απ’την στιγμη που εφυγε ο να τονkiske, και ο χειροτερος τραγουδιστης αναπληρωνε δεν θα εφταιγε σε τιποτα αφου απλα αναπληρωσε την θεση του. ο deris την αναπληρωσε επαξια. ακομα και αν ειναι χειροτερος απ’τον kiske βοηθησε τους helloween να βγαλουν δισκαρες αρα καθε αλλο παρα κακο εκανε.
o deris - epeidh exei myalo. o kiske - einai enas dystropos - typos me mia kalh - alla lepth fwnoula… den tha mporouse pote na bgalei ena X ogko. epipleon - san stixourgos - me peithei pio poly o deris. sto K - III - basika - oi stixoi einai nicely veiled innuendo - kai plaka plaka - m arese… an ston idio disko akribws paizan kai kai kiske - pala oloi tha legan - diskara !
k etsi gamatos htan…
that was then - this is now !
o kiske bgazei deutero, p.vendome - mallon 99 % avantasia 3, to project - kai isws paiksei kai to hello-reunion - gia tour - kai iiiiisws gia disko… - trabate ki as klaiw - ki as paizw to future world se idrwmenous malliades -arkei ta $$ na nai kala… toulaxisto ta leei opws ta niwthei … giauto - kai DEN tha phgena na ton dw - live - den sebaitai to koino tou - oute ton eauto tou - dexomenos oti kanei kati pou den tou aresei gia ta $.
ante mikey kai #$@#$#$@. ta lefta einai kala !
Θα πω Michael Kiske αλλά μόνο για την πορεία του στους Helloween καθώς ότι άλλο επιχείρησε δε μου άρεσε…
Από την άλλη έχουν βγάλει και με τον Andi Deris κομματάρες, που όμως θα μείνουν δυστυχώς για πάντα στη σκιά των Keepers…
Ο Deris είναι καλός συνθέτης, άλλωστε είχε μια αρκετά καλή πορεία στους PC69.
Δεν ξέρω αν παρέμενε ο Ηansen στους Helloween και βρισκόταν μαζί με Deris κατά πόσο θα γινόταν αυτή η συζήτηση σήμερα, αλλά με τα αν δε γίνεται τπτ.
Kiske πάντως σαν φωνή.
μη διαβάστε παρακάτω!
Χμ, να ένα ενδιαφέρον θαμμένο τόπικ! Kαθαρά απο άποψη εύρους και δύναμης φωνής, o παλιός είναι αλλιώς… Βέβαια, δεν ξέρω τι θα έλεγα αν στα keeper είχε συμμετάσχει ο Deris… Μπορεί να μου άρεσε εξίσου. Αλλά τα φωνητικά του Kiske άφησαν εποχή.
Πλεον δεν μπορω ν’ακουσω πολυ Helloween αλλα η αποψη μου ειναι η εξης: Ο Κισκε εχει συνδεθει με τα καλυτερα αλμπους των Χελογουιν, επομενως παιρνει εξτρα κρεντιτ. Αδικα μεν, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες δε. Με αυστηρα υποκειμενικα κριτηρια, προτιμω Ντερις γιατι μου αρεσει περισσοτερο η χροια του καθως και το στυλ ερμηνειας του. Για το τελευταιο υπαρχει σιγουρα καποιος ορος ή εστω καλυτερη περιγραφη αλλα δεν ειμαι σε φαση να σκεφτω.
Ο Kiske ειναι φωναρα, απο τις καλυτερες του 80’ς μεταλ. Ο Deris ομως τραγουδαει υπεροχα σ’ εναν απο τους αγαπημενους μου heavy metal δισκους, το Dark Ride…
Kiske δαγκωτό λόγω των Keepers
Deris δεν έχω ακούσει σχεδόν καθόλου…
Αυτό ακριβώς θα έγραφα…
μπα. στο συγκεκριμενο καταλαβαινω τι εννοει. π.χ. για μενα, η αγαπημενη μου περιοδος απο φωνητικα (και οχι μονο) ηταν το Walls. ειναι θεμα οπτικης γωνιας, και εδω που τα λεμε εχουν βαση τα γραφομενα του. ο Κισκε δε θα μπορουσε να βγαλει το σωστο feeling αν ειχε ‘‘ογκο’’ στα φωνητικα. ειναι θεμα γουστου.
ο κισκε σαν φωνη παιζει να ερχεται τριτος στα δικα μου γουστα. αυτο δε σημαινει ομως οτι δε τον γουσταρω. απλα δε τις κοβω τοσο για τη φωνη του. ο deris σε σχεση με τον kiske εχει πιο πολυ αλητεια στη φωνη, κι αυτο ειναι που γουσταρω στους τραγουδιστες.
γενικα θελω να ειναι ειτε “χεβυ μεταλ καλτιλα / αουγκαλοι”, ή να ειναι “βρωμια και αλητεια” στην καθε της μορφη. αυτο με εκφραζει ρε αδερφε.
τον Deris δεν τον αντεχω…με πιανει το στομαχι μου…ξερεις τσερλα κι ετσι…ο Κισκε ειναι Θεος αρα…
Φωνητικα προτιμω τον Deris, και σαν στυλ, και σαν φατσα κλπ…
Απο την αλλη ο Μιχαλακης τραγουδαει στα λατρεμενα Keepers…8)
Bεβαια τωρα εχει παρει την κατω βολτα, οποτε ψηφιζω Deris…
Και οι 2 εχουν φωναρα αλλα ο Deris εχει προσωπικοτητα στην φωνη του και μαρεσει πιο πολυ!
Ennoeitai Michael Kiske !!! Den yparxei antagwnismos…
Michael Kiske. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο και όπου να τραγουδήσει metal ή μη ξεχωρίζει το κομμάτι αμέσως (Revolution Renaissance, Timo Tolkki, Edguy, Avantasia, Tribuzy, Trick Or Treat, Place Vendome, Thalion, Indigo Dying, Aina) Τόσα projects και δεν είναι λίγοι που τον θεωρούν κορυφαίο μαζί και εγώ…
Δεν υπάρχει ανταγωνισμός για εμένα με τον Deris… Θα προτιμούσα να τον δω κόντρα σε Geoff Tate ή Bruce Dickinson για να είχε πιο πολύ πλάκα το poll.
kiske φυσικα, αν και το παιδι πρέπει να είναι χαζό.
για Helloween KISKE εννοειται! τωρα ο Deris εχει κανει και γαμω τις δουλειες με Pink cream.
έ όχι και παιδί… 40 και
Εννοειται Kiske