Angel_In_Black Fan Club

Με ξερεις καλα , και σου εχω πει μερικα πραγματα … αν θελεις να το καταλαβεις παει καλα , αν δεν θελεις … [καταλαβες τωρα ] , ασε που εχει χρεωθει με δυο μαλακιες … εγω δεν ξεχναω .

Στην τριτη πολυ απλα καιγεσαι[/quote]

Δηλαδή τώρα μου τη λες και καλά σοβαρά;

Απλά γελάω…[/quote]Χα χα!!Χαζός θείος χαρά γεμάτος!!!Κούνα το αυτάκι!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ως τώρα δύο με έχουν πει χαζό…

Ο Sapator κι εσύ…

Έχετε καμία σχέση;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μπα! :twisted:

Έχω βρει ως τώρα δύο κοινά στοιχεία με τον s_apator!!!

Σύνεχισε να ψάχνεις και ποτέ δε ξέρεις!!! I’M YOUR DARK NIGHTMARE… :twisted:

Σύνεχισε να ψάχνεις και ποτέ δε ξέρεις!!! I’M YOUR DARK NIGHTMARE… :twisted:[/quote]

Ανατρίχιασα ειλικρινά!!!

Mιας και ο Αντρεας εχει επαναφερει ουκ ολιγα topic ειπα να επαναφερω και εγω ενα αλλα καλο…λοιπον ο Αντρεας ειναι και γαμω τα παιδια και τον ευχαριστω και δημοσια αν και οπως μου ειπε αν συνεχισω θα φαω τις σφαλιαριτσες μου…λοιπον παιδια παμε ολοι για την οργανωση του fan club :lol: :lol:

Όποιος μπαίνει στο fan club του Ανδρέα θα τους κάνει δώρο μια τυρόπιττα από το φούρνο της γειτονιάς του, στον οποίο συνάντησε την hit the lights…

Ρομαντικό έτσι;

Eσενα που μπαινεις στο Fan Club μου , θα σου δωσω δωρο ενα λουκανικο , μιας και ολοκληρωθηκε ο ρολος σου σαν αντρας και αρχιζεις την καριερρα του Gay .

Eσενα που μπαινεις στο Fan Club μου , θα σου δωσω δωρο ενα λουκανικο , μιας και ολοκληρωθηκε ο ρολος σου σαν αντρας και αρχιζεις την καριερρα του Gay .[/quote]

Κι εγώ θα σου κάνω δώρο δύο τόνους ξύδι, για να σου περάσει, επειδή αυτό που λες δεν παίζει να γίνει πραγματικότητα ποτέ…

Eσενα που μπαινεις στο Fan Club μου , θα σου δωσω δωρο ενα λουκανικο , μιας και ολοκληρωθηκε ο ρολος σου σαν αντρας και αρχιζεις την καριερρα του Gay .[/quote]

Κι εγώ θα σου κάνω δώρο δύο τόνους ξύδι, για να σου περάσει, επειδή αυτό που λες δεν παίζει να γίνει πραγματικότητα ποτέ…[/quote]

:lol: :lol: :twisted: :lol:

Προσεχε γιατι οι πολυ ΑΝΤΡΕΣ απο μεσα τους βγαινουν μπαλλαρινες , ασε που την αλοιφουν την φετα . … :wink:

Προσεχε γιατι οι πολυ ΑΝΤΡΕΣ απο μεσα τους βγαινουν μπαλλαρινες , ασε που την αλοιφουν την φετα . … :wink:[/quote]

Προς το παρόν δεν βγαίνει από το σώμα μου η συγκεκριμένη ανωμαλία, ωστόσο το πνεύμα μου μπορεί να δώσει την δέουσα εντολή εαν κι εφόσον ικανοποιηθεί με την κατάθεση στον προσωπικό μου λογαριασμό, πολλών εκατομμυρίων ευρώ…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

α ρε Τελη ποσο ζηλιαρης μπορεις να γινεις;

Τωρα γιατι εχω μαθει εγω , το οτι πουλας το κορμι σου για 1 τεταρτο κεφαλοφραβιερα και 5 φετες Ζαμπον ? :roll:

γαμω τα σαντουιτς κανεις Τελη μπραβο :lol: :lol:

Θες να πεις γλυκειά μου ότι ζηλεύω το ρομαντικό έρωτα σας με φόντο μπουγάτσες Καλλιθέας… Όντως ζηλεύω τις μπουγάτσες…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Τωρα γιατι εχω μαθει εγω , το οτι πουλας το κορμι σου για 1 τεταρτο κεφαλοφραβιερα και 5 φετες Ζαμπον ? :roll:[/quote]

Το συγκεκριμένο τίμημα το δέχομαι μόνο όταν πρόκειται για ψηλές αδυνατούλες Σβετλάνες…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Που ειναι οι μικρες,τρυφερες,λατρεμενες,ΣΒΕΤΛΑΝΕΣ??Τελη στειλε μια απο Καμινια μερια να γουσταρουμε ρε φιλε… 8) Αντε κοτζαμ κουπα σου εδωσα με το χηναρι κοντρα στους αμπαλλους… :wink:

Επειδή είσαι και γαμώ τα παιδιά κι επειδή θα με φιλοξενείς (ξέρεις που) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θα σου στείλω μερικές… :wink: :wink:

Ευχαριστώ για το δώρο, αν και με τον “τσίμπλα” φοβάμαι το εύφραγμα στο Καυτατζόγλειο

Και επειδη εχουμε μαζευτει πολλες και εχουν ανοιξει κι οι δουλειες επαναφερω αυτο το τοπικ για να βαλουμε επιτελους μια ταξη στα πραγματα…Λοιπον μην καθυστερειτε μικρες και μεγαλες angel-blackoudes…

Rock Sugar που εισαι χρυσο μου να στηριξεις το φαν κλαμπ του angel_in_black?Angmar περιμενω την βοηθεια σου…και ξερεις εσυ…Καραιβικη… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: