το τρακοσάρι θα το πιάσει σήμερα λογικά
mrmaiden - thorgal θα σας πετύχω κάπου κανονίστε :p:p:p:p
Μλκ σε καθε επικη συναυλια αυτο φορας?
Φουτερ;;;; Με τετοια ζεστη; Καλα, ριξε μια ματια για White Lion t-shirt. Δε νομιζω να ειμαστε πολλοι με τετοιο εκει μεσα! :lol::lol::lol:
Hope so!!
Μόνο του θα είναι ή θα έχει και κανέναν μέσα;
Κολαση Σημερα!!!Ολοι Εκει!
ρε πως το βλεπετε, θα προλαβουμε τρενο μετα?
αν υποθέσουμε πως το τελευταίο είναι στις 12:30, το κόβω γιά τζόγο. επίσης πληροφοριακά δεν έχει τρένα από ειρήνη ως αττική
αν το live ξεκινησει οπως αναφερθηκε κατα τις 22.40 και υποθετοντας οτι παιζουν 15 κομματια με μεσο ορο 4 λεπτα, δεν θα τελειωσει μετα τις 00.00.
οποτε λογικα θα προλαβουμε.θα δουμε…
- δεν νομίζω πως υπάρχει πιθανότητα να αρχίσει 22:40
- δεν νομίζω πως θα παίξουν μόνο 1:20
Απ’ ότι βλέπω είμαι ο πρώτος που γύρισε! Ωραία. Τα πράγματα είναι απλά: Οι Angelwitch έδωσαν ένα από τα πιο ΤΙΜΙΑ, ΓΝΗΣΙΑ και ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ metal live που έχει δει αυτή η χώρα. Χωρίς ποζεριές, χωρίς πολλά και ανούσια λόγια και μαλακίες. Το μόνο που είχε σημασία ήταν η ίδια η ΜΟΥΣΙΚΗ και αυτή η μία ώρα και κάτι που έπαιξαν ήταν αυτό που λέμε γεμάτη. Μόνο κομματάρες, ριφφάρες και σολάρες, και ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια αυτής της μουσικής, το ομώνυμο ντεμπούτο του συγκροτήματος είχε επιτέλους την τιμητική του, όσο κι αν ο περισσότερος κόσμος μάλλον ήρθε για να ακούσει το ομώνυμο κομμάτι, το “White Witch”, άντε και το “Angel of Death”. Δεν πειράζει! Μετά από μια τέτοια εμφάνιση δε χωράνε γκρίνιες, μόνο χαρά και μια αίσθηση πληρότητας. Τί άλλο να πεί κανείς. Ήρθαν και γάμησαν τα πάντα. Καμμένη γη άφησαν πίσω τους. Ζήτω το σπουδαιότερο συγκρότημα που έβγαλε το θρυλικό NWOBHM! Και επίσης ένα μεγάλο hail στη μορφή που λέγεται Kevin Heybourne. Τί κι αν δεν μπορούσε με τίποτα να τραγουδήσει τα έπη που έγραψε τότε. Εμείς ήμασταν εκεί για κείνον. Γιατί αυτός ο άνθρωπος ενέπνεε σεβασμό και μόνο, γιατί ήταν το metal το ίδιο. Ένας γνήσιος αντι-star που απλά βγήκε πάνω στη σκηνή και έπαιξε/τραγούδησε σα να μην υπήρχε αύριο. Δεν περιγράφω άλλο γαμώ.
ETERNAL HAIL :!:
Σωστά τα λέει ο Γράκχος, οπότε το μόνο που μου μένει είναι να αποθεώσω με τη σειρά μου τον Heybourne και την παρέα του αλλά και να αποδώσω τα εύσημα στους Strikelight που είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχω δει από ελληνικό support μαζί με τους Universe 217. Δεμένη μπάντα, προβαρισμένοι, με αυτοπεποίθηση, με καλό ήχο και πάνω απ’ όλα με ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ γαμηστερού metal.
Γύρισα κι εγώ.
Σας τα’χα πει, αυτή η μπάντα είναι καβλα σκέτη. Λοιπόν, σετ ίδιο πάνω κάτω με το roadburn (νταξει ουσιαστικά μιλάμε για μπάντα που έβγαλε ένα και μόνο δίσκο κάποτε), κάβλα ο μπασίστας, χύσιμο σκέτο και τέζα πορωτικός ο κιθαρίστας, θεός ο ντράμερ, προσκύνημα ο χέιμπουρν. Όλες οι κομματάρες από το ντεμπούτο, πάρα παλύ καλός ήχος, η φωνή δεν βγαίνει πια όπως ήταν κάποτε αλλά είναι ΤΙΜΙΑ, και κοινό (καμιά τετρακοσάρα άτομα) που θύμιζε πρωινή ουρά στο ΙΚΑ. Γιατί τέτοια υπνηλία ρε παιδιά?
Κατά τα λοιπά, Atlantis, Baphomet, White Witch, Dr. Phibes, Angel of Death και το ομώνυμο (όπου κααααααατι πήγε να γίνει από πλευράς ανταπόκρισης) και λοιποί ύμνοι που μας πόρωσαν μέχρι τέλους.
Φιλιά σε Γράκχο, πάμπκιν, χιτσίκερ, Κιράτζο.
ΧΙΤΣΙΚΕΡ ΗΣΟΥΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ; ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝΑ ΡΕ ΜΛΚ;
Πολύ σωστή η παρατήρηση για τους Strikelight! Όπως έλεγα και με τον Κιράτζο, γι’ αυτούς ο χρόνος έχει σταματήσει στο 1981 και το “Killers” αλλά μάλλον καλό τους κάνει. Αν είναι να παίζεις Maiden, τουλάχιστον να το κάνεις όπως εκείνοι! Με πανκοειδές στυλ, αμάνικα με τη βρετανική σημαία, δερμάτινους σωλήνες και πάνω απ’ όλα με συνθέσεις που δείχνουν ένα πράγμα, ότι τελικά κανείς δεν πρόκειται να πειστεί ότι το αυθεντικό old school ατσάλι ζει και βασιλεύει, ακόμα και εν έτει 2009, αν δεν το πιστεύεις πρώτα απ’ όλα εσύ. Και αυτά τα παλικάρια το πιστεύουν με όλο τους το είναι και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Μακάρι να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά!
Φιλούμπες κι από μένα στη ρόκινπαρέα! 8)
ρε μπληντιν και γράκχε ποιοί είσασταν?
εγώ είδα τον κρισπ, το θοργκαλ και τον κιρατζο. hail σε όλους
το λάηβ ήταν όντως τίμιο. έζησα τραγούδια που τα αγαπώ βαθιά από τα εφηβικά μου χρόνια. ήταν όμως και λίγο. 65 λεπτά… έπρεπε να ακουστούν μερικά έπη ακόμα γιά να ψαρώσουμε παραπανω. ο heybourne είναι ρισπέκτ αλλά και λίγο παραπάνω αντισταρ απόσο θαπρεπε. όσοι περιμένανε γιά υπογραφές ξέρουν τι εννοω.
εγώ ήμουν αρενα πίσω κοντά στο σκαλί με μπλούζα Danzig.
Ο Γρακχος δεύτερη σειρά με Judas Priest.
δεν πρέπει να σας πήρα πρέφα. αμα δεν ξέρω φάτσες τι να μου πούνε και τα μπλουζάκια… εγώ ήμανε στην αριστερη κολώνα όπως κοιτάς τη σκηνή. στο πάνω επίπεδο μπροστα από τον ηχολήπτη σχεδόν. ο ήχος δεν ήταν και ο καλύτερος εκει. αλλά ούτως ή άλλως για το Αν μιλάμε…
Να παρακολουθείς πιο στενά το φόρουμ φίλος.
Έχει βουίξει ο τόπος με τις φάτσες μας, μόνο στο ΣΚΑΪ δεν έχουμε βγει.