AngelWitch 15/11/2009 An Club

εγω τελευταια στιγμη το ακυρωσα λογω οικονομικων.πραγματικα τελευταια στιγμη.
μετα απο αυτα που διαβαζω ηδη μετανιωνω πικρα και συνειδητοποιω οτι το ‘‘the κλαμα thread’’ με καλει…:frowning:

Γαμάτη συναυλία, τίμια, πολύ καλή απόδοση, το κοινό έτσι κι έτσι, αλλά το έχω πει και θα το λέω συνέχεια.Όποιος παίζει κάτω από 90 λεπτά είναι τεράστια ξεφτίλα.Πόσο μάλλον 1 ώρα!!!Και το αγαπημένο μου συγκρότημα να το κάνει αυτό, τα ίδια θα πω.

που ρε παιδιά? :stuck_out_tongue:
σορυ αλλά δεν παρακολουθώ τα τόπικ με τις φωτογραφίες!

Ρε παιδιά ναι μεν έπαιξαν λίγο αλλά μην ξεχνάτε δεν είχαμε σόλο ντραμς, guitar solo, ούτε χειμαρρώδη λογινδρια, ούτε 10λεπτες διακοπές για encore. Αν τα βάλετε κάτω το ίδιο είναι με μία συναυλία 90 λεπτών που όμως περιέχει τα γνωστά φρου-φρου και αρώματα.

Ήταν μία παρουσία χωρίς μπλα μπλα και επιβλητικά σκηνικά με έναν ταπεινό frontman που μπορεί να μην μιλάει πολύ αλλά η παρουσία του και μόνο σε καθηλώνει. Και ας το χάνει σε κάποια σημεία σε ότι αφορά τα φωνητικά. Παραμένει τίμιος και σέβεται το παρελθόν.

Χάιλαιτ προσωπικά θεωρώ το κλείσιμο στο Angel Of Death όπου σειόταν το Αν. O Heybourne πάντως εκτός σκηνής δείχνει να βρίσκεται αλλού. Δεν την παλεύει και πολύ ωστόσο εντάξει ήταν και η κούραση από το Live αφού δεν επικοινωνούσε και πολύ με τον κόσμο που έσπευσε για υπογραφές.

Ήταν πάντως σωστός δεν αρνήθηκε τίποτα σε κανένα. Μου έκανε εντύπωση πως όταν είδε την φωτογραφία από το ένθετο του βινυλίου από το Αngelwitch Live είπε στη μάνατζερ της μπάντας “Τι photo είναι αυτή; Πρώτη φορά την βλέπω”!! Και δεν αστειευόταν!

Από τα live πάντως που αξίζει να βλέπουμε καθώς εξαργυρώνεις και το τελευταίο cent. Από τις μπάντες που δεν ξεφτιλίζονται επί σκηνής και τιμούν την ιστορία τους…

Μπορώ λοιπόν εγώ ο αφελής να ρωτήσω πώς γίνεται να δίνει “γαμάτη συναυλία, τίμια” ένας που παράλληλα είναι “τεράστια ξεφτίλα”; Για το σκεπτικό του συνδυασμού είμαι περίεργος δηλαδή.

Γαμάτη συναυλία από άποψη απόδοσης συγκροτήματος-όσο έπαιξαν-, αλλά το ξεφτίλα πήγαινε στην χρονική διάρκεια και μόνο.Ελπίζω να σε κάλυψα.Μπορεί να μην αντέχουν να παίξουν άλλο, τι να πώ.Αλλά εμένα μου φαίνεται απαράδεκτο.

Δικαίωμά σου να σου φαίνεται (εσένα) απαράδεκτο, αλλά μην το λες “ξεφτίλα”. Ή να μη γράφεις στην αμέσως παραπάνω γραμμή ότι η συναυλία ήταν “τίμια”. Ένα απ’ τα δύο τέλος πάντων!

Ομορφα,πολυ ομορφα…

Πετυχα Clairvoyant και Strikelight απο τα support.Οι πρωτοι ψιλοτιποτα,οι δευτεροι τα παντα ολα…maidenιλες κι αντε γεια!Εχασα βεβαια τα τελευταια τραγουδια τους γιατι ειχα δει γνωριμες φατσες εξω κι ηθελα να τους βρω πριν αρχισουν οι Angelwitch:p

Για τους οποιους καποιοι θα πουν για το κοινο,αλλοι για τη διαρκεια,αλλη για το αν ειχαν “νευρο”.Εγω παντως προσωπικα τη ψιλοεπαθα τη “μουνοπλακα” που μας ειχε προαναγγειλει ο τιμιος bleedin:lol: Δηλαδη καλες ολες οι αναλυσεις αλλα οταν σκαει το ριφακι του Ειντζελγουιτς η οταν “φορτωνει” το Σορσερες,δεν υπαρχουν και πολλα να αναλυσεις,απλα σου σηκωνεται…Το λαιβακι τα σπασε μια χαρα!

Cheers κι απο μενα στη ροκινπαρεα κι οσους τα ειπαμε,μπολικος κοσμος:)

Για μένα είναι ξεφτίλα να παίζει κάποιος κάτω από 90 λεπτά, πως να το κάνουμε?Οκ, το “τίμια” μπορεί να μην κόλλαγε και πολύ, το δέχομαι.Επαναλαμβάνω οτι και το αγαπημένο μου συγκρότημα να έπαιζε τόσο λίγο, τα ίδια θα έλεγα!Δεν σχολιάζω την απόδοση τους, γιατί ήταν γαμάτη.Όσο έπαιξαν έπαιξαν γαμάτα!!

Τέλος πάντων, το ξεκαθάρισες κάπως.

Κάνεις μεγάλο λάθος όμως.

Δεν είναι όλοι ίδιοι.

παιδια οι clairvoyant ειναι οι γνωστοι παλιοι clairvoyant???γνωστοι εννοω μια μπαντα που ειχε ψιλοακουστει πριν περιποθ 10-13 χρονια

Δεν είπα οτι είναι όλοι ίδιοι.Αλλά όταν μου παίζει ο Dio(68 στα 69) 90 λεπτά και οι AC/DC 2 ώρες(63 στα 64 ο Johnson), που στην τελική είναι και εξασφαλισμένοι οικονομικά(και άλλοι πιο μικροί ηλικιακά όπως Bon Jovi, Metallica-2,5-3 ώρες), δεν σου φαίνεται εσένα κάπως, όταν άλλοι κι άλλοι παίζουν λιγότερο?Τέλος πάντων, ας το λήξουμε γιατί μπορεί να σπάμε(σπάω) τα…νεύρα κάποιων που πέρασαν γαμάτα και δεν μπορούν να ακούν παράπονα.8)

Ναι οι ίδιοι είναι!Και παίζει να έχω κάπου καταχωνιασμένη μία ντέμο-κασσέτα τους τουλάχιστον πριν 10-12 χρόνια…Δεν μου άρεσαν πάντως.Ο τραγουδιστής πολύ τσίριζε και με εκνεύρισε αφάνταστα.
Οι Strikelight μου άρεσαν αρκετά όμως!

χθες ηταν τελεια… οι convixion κανανε καλο ζεσταμα, oi clairvoiant δεν με ενθουσιασανε και ειχανε και χαλια ηχο (κατα τη γνωμη μου) ισως να τους αδικει αυτο, οι strikelight απλα τα σπασανε και τελος οι ANGEL WITCH βαλανε φωτια!!! ειναι απο τα live που αξιζει να θυμασαι!!! χιλια μπραβο σε ολους!!! heavy metal ρε μουνιαααααα!!!

Άργησα λίγο αλλά να’μαι κι εγώ.

Ένα από τα πιο ζεστά live που έχω δει ποτέ. Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν και η φωνή δεν έβγαινε; Τι κι αν έπαιξαν μόνο εβδομήντα λεπτά; Σάματις είχαν και τίποτα άλλο να παίξουν; Μία δισκάρα έβγαλαν την οποία τίμησαν δεόντως, ικανοποιώντας και τον (ήρεμο, πάντως) κόσμο που χώθηκε στο Αν. Tι κι αν η ζέστη ήταν αφόρητη; Τι, τι, τι… Ήταν μία συναυλία που μύριζε εϊτίλα όσο δεν πάει, που γύρισε τους μεγαλύτερους πίσω στο χρόνο, που ξύπνησε αναμνήσεις, που συγκίνησε. Ευθύ, αγνό, καλοπαιγμένο, ατόφιο, γ α μ η μ έ ν ο heavy metal…

Nα μαι…Συμφωνω με το twisted οτι το να παιζεις τοσο λιγο ειναι ξεφτιλα…Αλλα προσωπικα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν με πειραξε γιατι…Οι angelwitch βγαλαν ΜΙΑ δισκαρα.Και γιατι παιξαν συνεχομενα,με παθος και τιμια.Με μια λεξη θα ελεγα βρετανικα.Χωρις ποζεριλικια και ιστοριες.Ο heybourne φανηκε καταπονημενος(φωνη-τσιριδες δεν εβγαιναν παντα-τα σολο ομως πηγαν μια χαρα) και μιλαγε ελαχιστα αλλα ηρθε για να παιξει υμνους και τους επαιξε.Ετσι οπως επρεπε.Ο κιθαριστας του αναδεικνυεται σε μεγαλη μορφη:D…Ο ηχος ηταν σχετικα καλος για τα δεδομενα του χωρου…Γενικα ευτυχως που ηρθα και μου εφτιαξε το κεφι γιατι γενικως το σκεφτομουν λογω ψυχολογικων ανισορροπιων:p

Οι strikelight ειναι το αντιγραφο των Μειντεν(79-81) σε ολους τους τομεις…Καλπασμοι,ηχος μπασου μεχρι και μερικα σολο εχουν ακριβως ιδιο ηχο αλλα δεν ειναι καραγκιοζηδες…Μαλιστα ορσιμενες συνθεσεις τους λενε πολυ.Και το εχουν γενικα.Ασε που ειχα καιρο να δω δερματινο σωληνα…

Οι clairvoyant με κουρασαν λιγακι

Hail to rocking mates και ειδικα σε γκρακχο και παμπκιν για το συλλογικο χτυπημα:p

1. +100 ποντους
  2. Χεχεχεχε, σου τους αφαιρεσα ολους, χρωστας κιολας :stuck_out_tongue:

Εμενα γιατι μου φανηκε οτι ειχε ηδη κουραστει απο τη στιγμη που φορεσε τη ζωνη της κιθαρας στον ωμο;;; Πρεπει να τον βαρυνε πολυ, σαν σαμιαμιδι ηταν :lol::lol::lol:

Εξαιρετικη συναυλια, με λογικη χρονικη διαρκεια για μια μπαντα με εναμισι δισκο ενεργητικο. Ομολογω, βεβαια, οτι κι εμενα με χαλασε λιγο η διαρκεια της, αλλα υπαρχει και μια αλλη σκοπια για να το δει κανεις: Με το αντιτιμο του εισιτηριου ειδε καποιος τρεις ελληνικες μπαντες (λογω δουλειας προλαβα στο τελος τους στραικ, οι οποιοι ηταν πολυ καλοι στα 2-2,5 τραγουδια που ακουσα) ΚΑΙ τους θρυλικους Angelwitch.

Συνεπως, απο πλευρας χρονου μια χαρα ειναι. Τωρα, αν εγω π.χ. δεν προλαβαινα/ηθελα/μπορουσα να δω τις προηγουμενες μπαντες, αυτο ειναι δικο μου προβλημα.

Οσον αφορα τη συναυλια, τα ειπα στον Γκρακχο μετα το τελος της: Τιμιο, λιτο, καθαρο μεταλ. Κι οπως ειπε κι ο τοξικος, πολυ 80’ς ρε παιδι μου. Σουπερ, μια χαρα ηταν. Α, κι ο ηχος αρκετα καλος παροτι βρισκομασταν διπλα στα ηχεια (αριστερα της σκηνης). Δεν ηταν και… κρυσταλλο, αλλα μου φανηκε ανωτερος απο πολλα αλλα live που εχω δει στο κλαμπ.

Ενταξει, αναλογο πανικο με αυτον που εγινε στο ομωνυμο (νομιζω οτι) ειχα να δω απο τους Pain στο Γαλαζιο με το Hall… :metal:

Πολύ ωραίο live χτες έπαιξαν κάπου 70 min αλλά δεν νομίζω να χρειαζόταν και τπτ περισσότερο μας έδωσαν τα μυαλά μας στο χέρι και έφυγαν χωρίς πολλά πολλά όπως ήρθαν …

επίσης μ άρεσαν και οι strikelight maidenίλα όσο δεν πάει 1!! 8)8)

cheers και στην rocking παρέα :wink::wink::wink:

α επίσης το μπλουζάκι canndlemass γ@@@@σε , όποιος είχε έρθει και canndlemass ξέρει το γιατί :wink:

Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό που κάνει το χθεσινό σκηνικό σπουδαίο, είναι ακριβώς αυτό, που περιγράφει ο Guardian… από πάνω. Το πολύ straight, το πολύ χύμα και χωρίς πολλά λόγια σκηνικό. Πολύ in your face φάση, η οποία εκτιμήθηκε δεόντως. Η φάση συναυλίας-οδοστρωτήρα σπανίζει πια…

Χμ, η δικη μου γνωμη ειναι λιγο διαφορετικη. ΟΚ, πολυ καλη και μεστη αποδοση απο την μπαντα, σχετικα καλος ηχος, καποια προβληματακια στη φωνη του Heybourne και γενικως περασαμε καλα.
ΑΛΛΑ: η εμφανιση τους οσο καλη και να τανε μου φανηκε πολυ τυπικη (δεν θελω να χρησιμοποιησω τον ορο “επαγγελματικη”). Σε φαση μπαινουμε, παιζουμε το ενα κομματι μετα το αλλο και φευγουμε. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα μου δωσανε την εντυπωση πως για καποιο λογο το live επρεπε να βγει μεσα σε μια ωρα… Κοινως, παρα την δυνατη εμφανιση, δεν εισεπραξα χθες το κατι παραπανω απο τη συγκεκριμενη μπαντα οπως ηλπιζα… Ομως δεν υπηρξα ποτε ο μεγαλυτερος οπαδος της οποτε σκαω.

Απο set-list θυμαμαι πως επαιξαν τα ακολουθα:

1.Gorgon
2.Confused
3.Sweet Danger
4.Extermination Day
5.Sorceress
6.Atlantis
7.White Witch
8.The Night Is Calling
9.Filght 19
10.Baphomet
11.Angel Witch

12.Dr. Phibes
13.Angel Of Death

Για τη σειρα δεν ειμαι σιγουρος αλλα σιγουρα ξεχναω καποια αφου αν ειναι μοναχα αυτα μαλλον ειναι λιγα δεδομενης της διαρκειας τους. Αν θυμαται κανεις ας βοηθησει!:slight_smile:

Δυο λογια και για τα support:
Και γω πιστευω πως οι Strikelight ηταν οντως οι κερδισμενοι της βραδιας αφου ηταν τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω απο τις μπαντες που ακουσαμε πριν. Oι Clairvoyant κερδισαν τη συμπαθεια μου καθως το παλεψαν φιλοτιμα αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας. Τελος οι Convixion μου φανηκαν οι χειροτερoι της βραδιας αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη φυσικα.

Και να πω για τον Γρακχο (που παιζει να τον στεναχωρησα πριν με οσα εγραψα) πως ηταν ΑΝΕΤΑ η πιο “εκδηλωτικη” φιγουρα στις σειρες 2-3!!:bow:

Many Cheers σ’οσους τα παμε και ειδικα στους φιλους απο τα παλια, you know who!:drunk:

μόνο που ο γκράκχος είχε πεί πως θα ήταν κάγκελο και δεν τίμησε αυτή του την υπόσχεση :stuck_out_tongue: