Ενταξει, του το χανε πιασει αλλοι πιο πριν (για το καγκελο μιλαμε παντα ε) και σαν σωστος και ευγενης νεος με αρχες και τροπους σταθηκε στο υψος του και αρκεστηκε να κοπανιεται μια σειρα πιο πισω!
Ρε σεις, ακόμα δεν καταλάβατε τί έγινε; Το κάγκελο είχε καταληφθεί σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από γκομενάκια.
Need I say more? :roll:8)
Θανάση σωστά το έθεσες με το “άνετα”. Αυτό ήταν το πρόβλημα, θα προσέθετα εγώ. [-X
Με είκοσι λέξεις έδωσες το όλο παρασκήνιο της συναυλίας…
Το κανα ο πούστης το κανα. 8)
-ΑΚΙΑ…το πολυ 14 χρονων ομως…:?..Νεο αιμα ή κονε στην εισοδο?
Πιθανότατα το δεύτερο, αλλά χου κέαρς ενιγουέη;
Μια που το φερε η κουβέντα πάντως:
Αν είσαι ξανθιά, γράφεις στο φόρουμ και ήσουν χτες στη συναυλία, στείλε π-μ επειγόντως. Πρέπει να μάθεις κι εσύ ότι είσαι η μελλοντική μητέρα των παιδιών μου καρδούλες
Αν είσαι όμορφη, μικροκαμωμένη, μελαχροινή με ξανθιές (Ι think) ανταύγειες, γράφεις στο φόρουμ και ήσουν την Κυριακή στη συναυλία μπροστά από την αριστερή κολώνα κάνοντας ατελείωτο headbanging, στείλε π-μ επειγόντως. Πρέπει να μάθεις κι εσύ ότι είσαι η μελλοντική μητέρα των παιδιών μου καρδούλες
Φιξντ!
Χμ, μαλλον αναφερεσαι στην πιτσιρικα που καθοταν διπλα μου :-k
Αλλα, σορι, δεν μπορω να σε βοηθησω Σε συγχαιρω ομως για το γουστο σου
Δεν μπορείς να με βοηθήσεις επειδή είναι γκόμενά σου ή επειδή δεν την ξέρεις?
Θά χουμε ΠΟΛΕΜΟ, ε!
Damn you ChrisP, ήσουν πολύ πιο αναλυτικός από μένα! Εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τη δικιά σου απ’ ότι εγώ τη δικιά μου. Εσύ την είχες “λοκαρισμένη” μπροστά σου μία ώρα. Εγώ την κοίταξα για 4-5 δεύτερα, μετά έφυγε και δεν την ξανάδα.
Ε και δεν μπορώ να γράψω “αν είσαι εκείνη η ξανθιά μ***άρα”. Θα ήταν εντελώς ιναπρόπριετ :!:
να ρωτήσω εγώ ο άσχετος, ο μπασίστας έσκασε με τ-σερτ grand magus?
Eγω θυμαμαι μονο Sabbat ο κιθαριστας και Candlemass o Haybourne.Ο μπασιστας φορουσε κατι σα γιλεκο απο πανω και δε πολυφαινοταν κατι(μονο ενα μαυρο μπλουζακι νομιζω).Αλλα ας πει καποιος στα σιγουρα,μην αφηνουμε και το ουλτιμεητ γκρικ Magus φανμποι να αγωνια:p
Απλα δεν την ξερω, αλλα μην αρχιζεις πολεμο μαζι μου, θα χασεις. Ειμαι ψηλος, ξανθος, γαλανοματης, γεροδεμενος, σαν τον Θορ ενα πραγμα :lol: Αλλα μπορω να εχω το νου μου αν υπαρξει επομενη φορα που θα την δω, δωσε μου μια business card να της την δωσω
Δε πα νάσαι και ο Τσακ Νόρις, μόλις γλίτωσες! :lol:
απιστευτο live! μαμησαν!