Στο τριτο επεισοδιο του Elfen Lied που η Lucy κοβει το λουρι του σκυλιου και αφησε στην αρχη να υπαινηχθει οτι το σκοτωσε, στο τσακ ημουν να το κλεισω και να τα σβησω απ’τον σκληρο…
Πρώτα απο όλα αυτό είναι spoiler,αν θές κρύψε το λίγο:wink:
Δεύτερον,το Elfen Lied έχει βία αλλά όχι τρελή,υπάρχουν πολύ πιο σκληρά πράγματα.Σύντομα θα γίνουν ανάλογες προτάσεις.
Τρίτον:το έχεις προχωρήσει απο τότε?
Τέταρτον:τσέκαρε τις προτάσεις του προηγούμενου ποστ,θα σου αρέσουν πιστεύω αν αυτό είναι το στυλ σου.
Το προβλημα μου δεν ειναι οτι εχει βια, αλλα το οτι ειναι ανουσια. Αν και απ’ο,τι καταλαβαινω ολα τα μανγκα και συνεπως τα ανιμε εχουν πολλη ανουσια βια.
Δεν το εχω προχωρησει, ειδα το επεισοδιο και ποσταρα αμεσως.
Θα τις τσεκαρω μολις ξεμπερδεψω με καποια που κατεβαζω τωρα.
Πάντως Vedder, όσο αφορά το Dragonball, μη κάνεις το λάθος να δεις πρώτα τη σειρά του Dragonball Z. Ξεκίνα απο το αρχικό dragonball, όπου ο Sogoku (ο κεντρικός ήρωας) ήταν ακόμα παιδί. Βρίσκω πολύ περισσότερο ουσιώδη αυτόν τον πρώτο κύκλο της σειράς. Το Dragonball Z, αν και έχει ωραίες στιγμές, το παρατραβάει απο ένα σημείο και έπειτα, και δίνει υπερβολική έμφαση στη δράση και στο ξύλο, που καταντάει κουραστικό.
Ναι με το πρωτο σκοπευω να ξεκινησω, αλλα μεχρι ν ανακαλυψω πως να κανω το divx να λειτουργει σε προγραμμα για mkv files δεν με βλεπω να το αρχιζω
Ανούσια απο ποια άποψη?
Η βία στη σειρά έχει το σκοπό το λόγο και συμπληρώνει την αισθητική της σειρά.Προχώρησε το και τα ξαναλέμε τότε.
Μια ακόμη συμβουλή:μην δείς το Dragonball.Υπάρχουν πιο καλοστημένες,σύντομες και αξιόλογες προτάσεις στο είδος του.Το ότι κατάφερε να δεχτεί προβολή και να διαδωθεί κάποτε δεν έχει καμιά σχέση με την αξία του (δικιά μου άποψη πάντα).
Alla eleges ligous mines prin esy gia to dragonball (sto topic gia tin agapimenh seira kin. sxediwn).
(sorry gia ta greeklish, to pc pou grafo tora den exei ellinikous xaraktires).
Ναι και δεν έχω αλλάξει άποψη.
Η σειρά τώρα πια για εμένα δεν βλέπεται αλλά σίγουρα την αγαπώ,είναι απο τα πράγματα που μου θυμίζουν την παιδική μου ηλικία όσο λίγα.Αλλά για κάποιον που αρχίζει τώρα και το βλέπει δεν νομίζω ότι έχει να πεί και πολλά.
Καιρό έχει να προταθεί κάτι
Gravitation
Μάλλον απο το πιο γνωστό shonen-ai που υπάρχει,με άψογη αίσθηση του χιούμορ,εναλλαγές στο ρυθμό απο τρομερά γρήγορο και χαρούμενο σε πολύ αργά και λυπηρά επισόδεια.Η σειρά βασίστηκε στο ομώνυμο (και εκπληκτικό) manga,και είναι απο τα must του είδους.Για εμένα προσωπικός αν θυμάμαι σωστά ήταν και απο τα πρώτα που είχα δεί.
Mind Game
Ταινία που είδαμε πρόσφατα στο Nosotros.Και γαμώ τα έργα,πολύ avant-garde προσέγγιση στο σχέδιο,η ιστορία κυλάει εκπληκτικά και ακόμη καλύτερα είναι τα νοήματα της ταινίας.Χωρίς να το παίζει βαθιά και φιλοσοφημένη καταλήγει να είναι τέτοια ταινία με το πιο απλό και βαθύ τρόπο.Γούσταρα τρελά την υπερβολήτης,το animation της,τη μουσική,τα πάντα στο έργο.
anime films εδω ε?ωραια ωραια
Ξεκινησα το ντεθ νοουτ(το αγαπημενο σου πυραμιδα:lol: ) και βρισκομαι ακομα στο 32. Επομενος στοχος μου ειναι να αρχισω το elfen lied, αλλα τωρα που εψαξα λιγο προχειρα για site με streaming δεν βρηκα τιποτα:(
λιγη βοηθεια καποιοοοοοοοοοος…
Here you go
http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=elfen+lied&category=0&active=1
πολύ καλό site για download όπως και να 'χεί με γαμάτες μεταφράσεις στα ελληνικά
γενικά τσέκαρε το τόπικ, έχουν γίνει καλές προτάσεις.
για death note…τα λόγια δεν φτάνουν
Πώς γίνεται να μην σου αρέσει το Death Note?! Μέχρι που είδες?
κοιτα, καποια στιγμη κι εγω ξενερωσα… Εκει που ο Lighto εχασε τη μνημη του και γινοταν ολο αυτο το τζερτζελο με τη yotsuba.
Αλλα τωρα που εφτασα 35, τα πραγματα πανε πολυυυυυ καλα
ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΘΕΝΚΣ:D
Μέχρι το 9-12, δεν θυμάμαι ακριβώς που. Έχω διαβάσει και μέχρι το 4ο τόμο του manga. Όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω άλλο. Ο μόνος λόγος που μπορεί να το τελιώσω μια μέρα είναι απλά για να το θάβω πιο άνετα.
Ράνια παρακαλώ πολύ:) απλά αν θές λίγο σπόιλερς, κάποιοι δεν την έχουν δεί τη σειρά:p:wink:
Άντε, για να υπάρχει και μια πρόταση
Hellsing
Σε εσάς που είστε πιο των άγριων απο ότι αντέχω, προτείνεται. Πολύ καλή στο είδος της σειρά, άκρως διασκεδαστική, όχι δα και τρελό αίμα αλλά σίγουρα αρκετό ώστε να χαρεί το μάτι, περνάει ευχάριστα η ώρα σου με αυτό.
Εγώ πάντως αυτό το καιρό έχω πορωθεί πολύ με αυτό το OVA
Apocalypse of the devil man
40 λεπτά γεμάτα απο φτηνό σκίτσο, έλλειψη μπάτζετ φανερή, σενάριο απλοικότατο, και όμως ρε γαμώτο, έχει τόση πόρωση μέσα που δεν μπορώ να μη το λατρέψω, απο τα θετικά μέχρι τα αρνητικά. Ψάχνω με μανία και τη σειρά που είχε βγεί στα 70’ς, αν και δεν είχε παρά ελάχιστη βία.
Κατά τα άλλα, να υπενθιμίσουμε ότι οι προβλές στο Nosotros (Εξάρχεια, Θεμιστοκλέους 66) συνεχίζονται και όποιος ενδιαφέρεται ας έρθει με ελεύθερη την είσοδο και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Αυτό το μήνα έχουν μείνει 2 προβολές και γίνεται αφιέρωμα στον μεγάλο Μιγιαζάκι και τα Studio Ghibi. Για περρισσότερες πληροφορίες εδώ
Άκουσα πάντως ότι γίνονται και προβολές στη Πανεπιστημιούπολη. Άντε, μακάρι να πλυθήνουν οι προσπάθειες και να έρθει πιο πολύς κόσμος στη φάση, με όλα αυτά που γίνονται τελευταία, απο εκδόσεις Anubis μέχρι μεγαλύτερο γενικό ενδιαφέρον.
τελειωσα το death nooooooote…
ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ DEATH NOTE.(ή οσοι βλεπουν ηδη :p)
ομολογω οτι ψιλοχαρηκα με το θανατο του Κιρα, αλλα ο τροπος με τον οποιο πεθανε ηταν συγκλονιστικος
Πυραμιδα give it another try…
Καλα το Hellsing ειναι και γαμω τα anime.Πολυ Πορωτικο.
Κι εγω ειχα ξενερωσει λιγο, αλλα μετα φτιαχνει πολυ. Ειδικα τα επεισοδια 36-37 ειναι θεϊκα!
Απιστευτα ηταν… τα ειχα ετοιμα και τα ειδα απανωτα, με διαφορα ενος δευτερολεπτου. Μεχρι να παρει μπρος το 37 κυριολεκτικα ημουν με κομμενη την ανασα8O
Αρχισα το Elfen Lied!Τωρα ειμαι στο τριτο επεισοδιο και κατεβαζω μανιωδως τα επομενα.Μεχρι στιγμης μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις και ανυπομονω να το τελειωσω.Το soundtrack στην αρχη ειναι απλα τελειο!Thanks Πυραμιδα!
Το soundtrack στην αρχη ειναι αθλιο και αποτομο, παρολ’αυτα το Elfen Lied γ@μαει κ@λους