Anime

πες τα!

κατι κυριε ελεησον λεει κι ολας:p

νταξει, δεν με εχει ενθουσιασει ιδιαιτερα, περιμενω να κατεβει ενα codecs που μου ζητησε ετσι στα καλα καθουμενα ο wmp για το 10ο επεισοδιο… Πολυ αιμα. Αξιζουν οι αναδρομες στο παρελθον της Lucy με χιλια παντως:)

Οντως πολυ αιμα, και καλλιστα θα μπορουσε να μην ειχε μπει το 80% αυτου, παρολα αυτα παλι γ@μαει. Παντως καθε επεισοδιο που εβλεπα εριχνα κι ενα Green Green και ισοσταθμιζα την κατασταση :stuck_out_tongue:

Κι εσυ Ρανια; [-X (Σαν μουσικη το εκρινα ρε και τη βρισκω πολυ ομορφη :roll: )
Επισης ποτε εφτασες στο 10ο επεισοδιο; :cry:

Το αιμα δεν νομιζω να χρειαζοταν να αποφευχθει και το θεωρω πιο πολυ θετικο παρα αρνητικο.

ουτε που το καταλαβαινα. Τελειωνε αδιαφορα το καθε επεισοδιο και ετσι εφτασα στο 10:p

Καταρχάς τη μουσική στη σειρά τη θεωρώ υπέροχη. Η βία είναι καλά δοσμένη αλλά δεν ήταν και κάτι τόσο τρομερό απο πλευράς ποσότητας.

coyote, μετά σου προτείνω το Honey and clover. Θα σου αρέσει στα σίγουρα αν σου αρέσουν τα πιο ρεαλιστικά σενάρια:wink:

Εχω κατεβασει το πρωτο επεισοδιο αλλα λιωνω One Piece αυτη την περιοδο :stuck_out_tongue:

ΡΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

οσοι δεν εχουν δει elfen lied να μην διαβασουν τιποτα απο τα παρακατω. Κανω spoil το μισο anime. Ευχαριστω.

Ειμαι στο 13ο και τελευταιο επεισοδιο elfen lied. Στο τελος τελος μετα τη συναντηση με τον Κουτα που παει η Λουση στη γεφυρα παλι… πανε να την πυροβολησουν, σηκωνει τα vectors και ΜΟΛΙΣ, το τονιζω, ΜΟΛΙΣ παει να τα αγγιξει πανω στους στρατιωτες ΤΣΑΚ

διακοπη ρευματος:expressionless:Οχι ρε μλκα οχιιιιιιιιιιιι:cry:Ηταν το μονο επεισοδιο που δεν ειχα κανει save to disk:!: Γαμω τη τυχη μου τη χορευτρια:dance:

One Piece: υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα σπαταλήσω χρόνο ποτέ ξανά για κάτι τέτοιο.

Αν θέλετε ελάτε αύριο στην προβολή όποιος γουστάρει. Θα είμαστε και λίγη εξαιτίας του J-pop party οπότε θα γίνει και κουβεντούλα. Αυτό προς όλους.

Κατά τα άλλα δεν έχω βρεί χρόνο να δώ κάτι αυτό το καιρό. Τελιώνω όμως το Honey and clover, θα συνεχίσω το Hellsing και λογικά α ρχίσω και Gunsliger girl.

Τελειωσα το Elfen Lied!Μου αρεσε παρα πολυ ρε!Ειναι το πρωτο μου ανιμε βεβαια οποτε δεν ξερω σε τι στυλ και υφος κινουνται τα υπολοιπα για να μπορω να τα συγκρινω αλλα anyway…

Η βια πιστευω εδενε πολυ ωραια με το ολο ανιμε και δεν φαινοταν ξεκαρφωτη η ανουσια ενω το γυμνο καθε αλλο παρα ερωτισμο απεπνεε τις περισσοτερες τουλαχιστον φορες (βλεπε Nyu).
Δεν ηταν δηλαδη απλα μια προκλητικη/σοκαριστικη ταινια αλλα ειχε και πολλα κοινωνικα μηνυματα (αν και απλοικα δοσμενα).

Πυραμιδα τι προβολη εχει αυριο;

Εισαι ιεροσυλος! Πραγματικα το One Piece με κανει να ξεφευγω απτην καθημερινοτητα. Δεν σκεφτομαι οτι θα κατσω να δω ανιμε, αλλα οτι θα δω καρτουν (με τις οποιες διαφορες εχουν οι δυο σημασιες). Ειναι μια ευχαριστη νοτα στην μερα μου :smiley:

Μην την ψαχνεις, εδω δεν του αρεσε το death note…[-X

Και βέβαια δεν μου άρεσε, δεν μου αρέσουν οι δευτεράντζες :stuck_out_tongue:

εγω παντως σου λεω να το ξαναδεις… αξιζει :frowning:

τελειωσα το τριτο μου anime και ειμαι περηφανη. Rurouni Kenshin τα 5 ova με ελληνικους υποτιτλους:D κατεβαζω a tale of memories και λεω μεχρι να κατεβει να δω τα ovas του AH! My goddess… :lol:

A tale of memories…λυπηρή ιστορία, το είχα κατεβάσει και δεν μου έπαιζε επειδή δεν είχα το σωστό player…γαμώτο μου! Και μου το έχει προτείνει ένας φίλος που ξέρει τα γούστα μου καλά.

Ah my godess είναι κλασσικό αλλά δεν το έχω τσεκάρει. Απο τόσο παλιά σου προτείνω να τσεκάρεις τούτο

εχθές πάντως στο Nosotros προβλήθηκε το My neighbor Totoro του Μιγιαζάκι, άψογη ταινία και μάλλον η καλύτερη του για εμένα, πιο πάνω απο Ναυσικκά, Spirited away, κτλ.

αυτο το χοντρο κουνελοπραμα που εχεις αβαταρ?:stuck_out_tongue: Θα τσεκαρω…

Το AH! My goddess λιγο που διαβασα υποθεση και λιγο που μου ειπε ο φιλος που το προτεινε, ειναι ο,τι πιο ακυρο:p Ενας μαθητης κολλεγιου που πηγε να παραγγειλει πιτσα ή κατι τετοιο παρεμφερες και πηρε τηλεφωνο στον παραδεισο :? Η θεα με την οποια μιλησε μπορουσε να του πραγματοποιησει μια ευχη, κι αυτος της ζητησε να ειναι μαζι του για παντα και κατι τετοια κουλα… φαση θα χει μεχρι να κατεβει το tale of memories:D:D

Καμένη υπόθεση anime δεν έχεις διαβάσει αν θεωρείς αυτό καμένο. Ειλικρινά καμία σχέση :stuck_out_tongue:

Το Totoro πιο πολύ παραμύθι ήταν απλά δοσμένο με τέτοιο τρόπο που σε έκανε να αναπωλείς τη παιδική σου ηλικία. Τουλάχιστον εγώ ετσι ένιωσα.

Άνοιξε και μαγαζί καινούργιο για anime/manga, το ‘‘Otaku No Sekai’’, οδός Τζόρτζ 7 στο κέντρο της Αθήνας.Θα πάω να το τσεκάρω αύριο, καθότι ως τώρα έχω ακούσει τα καλύτερα και μιοάς και γνωρίζω το τύπο που το άνοιξε είναι άτομο που γνωρίζει για το είδος και το γουστάρει.

δωσε παραδειγμα πιο καμμενου σεναριου :?

Ο Negi, 11 ετών απο την Ουαλία, είναι μαθητής μάγος. Αναγκάζεται για τις σπουδές του να πάει στην Ιαπωνία να διδάξει σε ένα σχολείο…θυλέων, όπου όλες μα όλες οι κοπέλες είναι κούκλες, θεές, κτλ. Απο εκεί και πέρα έχει ότι θές: απο την ικανότητα του Negi να φταρνίζεται και όταν το κάνει αυτό να μένουν οι κοπέλες χωρίς τίποτα πάνω τους, ερωτικά ξόρκια, παιδόφιλη αρχηγό της τάξης, κτλ. Βέβαια το Negima θεωρείται αξιόλογη σειρά, οπότε μην νομίζεις ότι είναι απο τα πολύ καμένα :stuck_out_tongue: η κορυφή του παγόβουνου απλώς

ακυριλα :? περιμενω να ακουσω ενα τοπ 5 με τα anime σου ε. Ειμαι περιεργη:p

Elfen Lied
Dead Leaves
Ai no kusabi
Kare Kano
My neighbor Totoro (αν και αυτό ίσως το βάζω απλά απο τη πόρωση που έχω τώρα).

Όλα αυτά αξίζουν τσεκάρισμα πάντως.