πρωτο πρωτο το ρημαδιασμενο το elfen lied?Τι πωρωση ηταν αυτη, αμαν:p Καλο απλα το βρηκα, δεν ηταν τοσο συγκλονιστικο…:-s
Η σειρά είναι τυχαία. Και ενοείται πως αδικώ πολλά. Αν με ρωτήσεις αύριο τα μόνα που θα μείνουν σταθερά είναι το Elfen Lied, Kare Kano, Ai no kusabi. Εγώ πάντως σου προτείνω να τα δείς και τα 5.
αφου δω το tale of memories θα τα ξεψαχνισω, προμις:D
οπ τωρα το ειδα αυτο…
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω πιο πολυ. Ηταν το πρωτο anime που ειδα και πραγματικα απο το πρωτο επεισοδιο καθηλωθηκα. Στην αρχη μου αρεσε η ιδεα του Κιρα. Αλλα μετα, αυτοι οι μαζικοι θανατοι απο καρδιακα… το παραγ@μησε κοντολογις. Ο L ηταν ο αγαπημενος μου σε ολο το anime, δευτερος ερχεται ο Near και μπορω να ομολογησω οτι ετρεφα μια συμπαθεια για τον πιο ηλιθιο της υποθεσης, τον Matsuga:roll:
Matsuda λεγοταν. Δεν εισαι πιστη φαν
τι ματσουντα τι ματσουγκα μωρε, εκει κολλας:p ειχε πλακα ο κακομοιρης, στην κοσμαρα του τελειως…
πυραμιδα, come to the rescue
LOVE HINA. Το χεις ακουσει? Ή ακομα καλυτερα, το χεις δει? Ακουω αποψεις κλπ κλπ, και οποιος αλλος το χει δει ας πει:D
Είναι έργο του τύπου που έκανε το Negima που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ. Ντάξει, το στυλ του τύπου δεν μου πολυαρέσει αλλά δεν το έχω δεί παρά ελάχιστα οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Οι πιο πολλοί που το γουστάρουνε το θεωρούνε το καλύτερο του. Απλά να ξέρεις ότι είναι love it or hate it φάση, οπότε προχώρα με προσοχή. Αλήθεια το anime θα δείς ή θα πάρεις την ελληνική έκδοση που βγήκε?
@coyote: με μια πρώτη ματιά είναι συμπαθητικό αφιέρωμα. Πέτυχα μερικές γενικότητες απο 'δώ και κεί αλλά δεν είναι εγκληματικό δα.
εχω ψηθει να το δω… Ακομα να κατεβει το tale, μηδαμινοι seeders:!: και θελω να δω κανα μικρο με streaming μεχρι να κατεβει, μου προτεινανε αυτο και ειπα να ζητησω τη γνωμη σου8)
:oops: :oops: :oops: :oops: Thank you so much
Για downloading, το anime.gr έχει πολλές πληροφορίες για όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και άνετο κατέβασμα. Αν είναι και χρειαστείς βοήθεια καμιά φορά, πές μου να ρωτήσω και ποστάρω κάποια ινφος εδώ
εγω thank you so much ρε που καθεσαι και μου αναλυεις το καθε anime που σου ζηταω:D
σημερα θα αρχισω full metal alchemist DUBBED, μου το εγραψε σε dvd ενας φιλος…
αυτο που εβαλα σε bold οφειλω να ομολογησω οτι με ανησυχει λιγο:-s
Ενοείς με ελληνικά? Καλό γελιό:lol:
οχι οχι, αγγλικα ειναι.
[SPOILER]
Βασικα εχω προβλημα τωρα, μου ζηταει divx player που παει στο διαολο το εχω, αλλα για καποιο λογο δεν διαβαζει το σιντι. Το διαβαζει του αδερφου μου το πισι που ομως δεν εχει divx
ε αι στο διαολο, θα με σωσει το streaming.[/SPOILER]
[-X
μ@λακα μου τι chat ειναι αυτο!
Αρχισα το tale of memories:D Τωρα ετοιμαζομαι να δω το 4ο και μου αρεσει αρκετα πυραμιδα να το δεις8)
Ειδα το καινουργιο επεισοδιο One Piece (το 350 )και τρελαθηκα.Αυτος ο Oda δε σταματαει να σε πωρωνει.
ειδα προχτες το “Millenium Actress”, κορυφαιο, οποιος ειναι fan των anime και δεν το εχει δει να σπευσει:
Δείχνει να έχει πολύ ωραίο σκίτσο! Μου φαίνεται και γνωστό απο κάπου… θα τσεκάρω οπωσδήποτε
Εγώ τώρα τελίωσα το εξαιρετικό Gunslinger Girl, ενώ είδα και τα OVA του Kawaguchi Kaiji’s 9 Love Stories και το πρώτο OVA του Hellsing (καμία σέση με τη σειρά, απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και πορωτικό σε τρελό βαθμό).
[FONT=“Comic Sans MS”]Και εγώ το έχω δει το Gunslinger Girl… είμαι στο 6ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (Πυραμίδα :bleh: )
καταραμένοι Triad βγάλτε υπότιτλους επιτέλους! :blow:
και βλέπω και το Cardcaptor Sakura :roll: , που το έβλεπα πιο μικρή στο star και ως συνήθως δεν το έδειξαν ολόκληρο.
Το death note δεν το έχω δει… αλλά είμαι στον 7ο τόμο του manga, είναι απλά άψογο! [/FONT]