Μπράβο που έφτασες τόσο μακρυά…μάντεψε ποια θα μου τα γράψει τα επισόδεια?
Για τη φυλλάδα του θανάτου δεν θα σχολιάσω:roll:
Δές Honey and Clover καλύτερα:p
Μπράβο που έφτασες τόσο μακρυά…μάντεψε ποια θα μου τα γράψει τα επισόδεια?
Για τη φυλλάδα του θανάτου δεν θα σχολιάσω:roll:
Δές Honey and Clover καλύτερα:p
:evil: :evil: :evil: :evil:
Λαροκα μη μασας, το anime τα σπαει απλα, αμα σου αρεσε τοσο το manga θα σε ξετρελανει και μην ακους τον πυραμιδα, εχει περιεργα γουστα αυτος[-X
Μιας και σε αναφερω, εσυ να δεις το tale of memories αμα σου αρεσουν ροματζοκαταστασεις. Πραγματικα σου μιλαει στην καρδια Συντομο και ομορφο, στην ουσια υμνει τη δυναμη της αγαπης και τα οσα μπορει να κανει…
I will I will
Χθές είδα το OVA του Fake
Αρκετά αστείο και χαλαρωτικό, πραγματικά πέρασα πολύ καλά βλέποντας το και το κατα-ευχαριστήθηκα. Αξίζει, ενώ πραγματικά πορώθηκα στο full με το opening
Για να δούμε τι άλλο θα βρώ μέσα στη βδομάδα8)
Αφιερωμένο στη Ράνια, θα το λατρέψει ως γνήσια φαν του τετραδίου του θανάτου:p
υ.γ. ξεκίνησα Azumanga Daioh που απλά θερίζει και είμαι έτοιμος και για Haruhi.
Ταρο ο γιος της δρακενας ρεεεε!Το απολυτο ανιμε
ακομη δεν το πιστευω πως το θυμηθηκε ο Led το Σαββατο…ή μηπως εσυ Στρατη?
πω πω , ποσες φορες το χα δει!
και δεν θυμαμαι και πολλα , μονο το τελος λιγουλακι
στο 2.55 η μουσικη ειναι ολα τα λεφτα!!
ρε ουστ:p Βλεπεις πως σε κοιτα το αβαταρ μου? Αντε…[SPOILER]
(πλακα πλακα γλυκουλη τον εχουν σχεδιασει:!: σου ρχεται να του τσιμπησεις τα μαγουλακια:!:)[/SPOILER]
Στο anime ειναι ακομα πιο ωραιος ομως. Μεγαλοπρεπης. Απλησιαστος.
WE LOVE L ΡΕ!
κατσε να δεις και τα υπολοιπα επεισοδια να αλλαξεις γνωμη ε.
Προτείνω σε όλους Gungrave, Getbakers, The melancholy of Haruhi Suzumiya!!
Εκπληκτικό όντως. Επίσης σας προτείνω ανεπιφύλακτα το Windaria.
Δε ξέρω αν έχει προταθεί στο θρεντ. Έχει δει κανείς το Full Metal Alchemist?
Αυτή τη στιγμή έχω δει τα πρώτα 3 επεισόδια, το παρακολουθώ σε ρυθμούς χελώνας βασικά, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα πράγματα. Είναι μεγάλο το άτιμο, πρέπει να ξεπερνάει τα 50 επεισόδια! Γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, το έχει δει μήπως κάποιος απο σας τους ανιμε-φανς?
Κρίνοντας αυτά που έχω ακούσει απο 2 άτομα που έχουν δεί τη σειρά και εμπιστεύομαι απόλυτα τη κρίση τους, μιλάμε για μια απο τις μεγαλύτερες πατάτες όλων των εποχών
Απο αυτά που έχω ακούσει θα σου πρότεινα το Monster ενώ εγώ έχω τρελαθεί με Paranoia agent.
Σωστόοοος.Αυτό το πρόλαβε/έβλεπε κανείς τα Σαββατοκύριακα (αν θυμάμαι καλά) το πρωί στην ΕΡΤ;
Το τραγούδι των τίτλων αρχής το θυμόνουν ακόμα…
Το χω δει ολο το Full Metal Alchemist και ειναι τρελο κολημα.Δες το οπωσδηποτε.
Χμμμμ, αντιφατικές απόψεις. Θα το δω και θα διαπιστώσω ο ίδιος τελικά αν άξιζε… (όταν το δω μια που όπως είπα προχωράω με ρυθμούς πσόφιου σαλιγκαριού!)
Όσο αφορά το Monster πάντως, έχω ακούσει και γω πολύ καλά σχόλια, και μάλλον θα είναι το επόμενο anime που θα τσεκάρω κάποια στιγμή…
Ελα μου!
εχω δει και τα 52 επεισοδια και την ταινια.
Μου αρεσε παρα πολυ, κυριως ολα οσα λενε για Equivalent Exchange, κατι που αμα το σκεφτεις ισχυει παντα. Ειναι ωραιο στορυ, βγαζει γελιο πολλες φορες και βλεπεις την αγαπη των 2 αδερφων που μπορει να τους φτασει, καθως ψαχνουν μανιωδως τη Philosopher’s Stone για να βρει ο Εντ το χερι και το ποδι του και ο Αλ το σωμα του.
Δες το.
ΔΕΣ ΤΟ.
Αν και στο τελευταιο επεισοδιο σπαστηκα γιατι το ειχαν φταξει ειδικα για να ακολουθησει η ταινια. Η οποια δεν με τρελανε αλλα σαν συνολο ειχα πωρωθει απιστευτα.
ΔΕΣ ΤΟ.
Οκ. Μέχρι τώρα το Full Metal Alchemist απο γνώμες που άκουσα εντός και εκτός φόρουμ συγκεντρώνει 6 ψήφους υπέρ (πολύ υπέρ όμως, σε σημείο “απο τα καλύτερα άνιμε που έχουν γίνει”) και 2 κατά (τα παιδιά που ανέφερε ο Πυραμίδας).
Προχωράμε και βλέπουμε λοιπόν…
κακία απο πλευράς μου
τα συγκεκριμένα 2 άτομα έχουν δεί τόσα άνιμε όσα δε θα δούμε όλοι όσοι είμαστε στο φόρουμ μαζί. Θεωρώ λοιπόν πως κάαααατι παραπάνω ξέρουν:roll:
Όπως και να έχει, τσεκάρετε αν είναι οπωσδήποτε αυτοί που είναι πιο της δράσης και το Soul eater.
Aς είναι και οι ίδιοι παραγωγοί ταινιών anime απο την Οσάκα. Το αν αρέσει σε κάποιον κάτι δεν είναι θέμα γνώσεων φυσικά, πιστεύω συμφωνούμε σε αυτό όλοι.
Θα δω - εν καιρώ - το Full Metal Alchemist, έχοντας φυσικά υπόψη μου τις αντιφατικές γνώμες (και ποιά ταινία ή σειρά δεν έχει συγκεντρώσει?), και απο κει και πέρα… κρίνει ο καθένας για λογαριασμό του. Ίσως να μη μου αρέσει πάντως, όντως. Και - σίγουρα - θα τσεκάρω κάποια στιγμή το Monster, για το οποίο ως τώρα μόνο καλά σχόλια έχω ακούσει.
Α, σήμερα πληροφορήθηκα (credits στο corpsette!) πως έχει κάνει καινούργια ταινία ο Miyazaki! Απ’ ότι τσέκαρα λέγεται (στα αγγλικά) Ponyo on the Cliff by the Sea… Το φθινόπωρο μάλλον θα ρθει κατά τα μέρη μας… Είναι too much να ζητάω ταινία ανάλογης ποιότητας με τις κλασικές του?
Το αν όμως έχει έστω και ελάχιστη λογική στο σενάριο και στις αντιδράσεις των χαρακτήρων είναι:) όπως και να έχει, το αφήνω εδώ.
Όσο για τον Μιγιαζάκι, δεν υπάρχει κάτι να σε αγχώσει. Το σχέδιο θα είναι τόσο καλό που θα κάνει κόσμο και κοσμάκι να κόβει φλέβες, η μουσική άψογη, το σενάριο το ίδιο παραμυθένιο και το τέλος με το ίδιο γλυκό γερο-διδακτικό στίγμα που έχει σε όλα τα έργα που έβγαλε μετά τη Ναυσικά. Κλασσικά πράγματα.
πάντως στο imdb διάβασα ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ο κ. Miyazaki και ότι πρόκειται γι άλλη μια ταινία που θα γίνει από μάγικό παραμύθι κλασσικό αριστούργημα…