[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“2”]Να δείτε το On Your Mark του Miyazaki να πάθετε την πλάκα σας .
Θα το βρείτε μόνο με ιταλικούς υπότιτλους σε τόρρεντ αλλά κατεβάστε το γιατί οι υπότιτλοι δεν χρειάζονται έτσι και αλλιώς .[/SIZE][/FONT]
πάντως αν θέλετε να το δείτε με αγγλικό sub ,που όμως όπως σωστά λέει η Λαροκα δε χρειάζεται,τσεκάρετε και το λινκ
[FONT=“Comic Sans MS”]Ωωωωω!
Να 'σαι καλά Κορπσέτα! That we keep… thanks to youtube downloader!![/FONT]
Επίσης δε ξέρω ποιοι από αυτούς που έρχονταν στις προβολές ανιμε το χειμώνα θυμούνται ένα OVA το Voices of a Distant Star αλλά το ξαναείδα πρόσφατα και μου φάνηκε το ίδιο πανέμορφο όπως και τότε.κι επίσης το ίδιο sad όπως και τότε…
Αλλά αυτή τη φορά πρόσεξα κάτι που δεν είχα προσέξει τότε και μου άλλαξε λίγο το μυαλό.Είναι σ εκείνη τη σκηνή που είναι στον πλανήτη Ag harta και βλέπει τον εαυτό της…δε θέλω να πω περισσότερα σε περίπτωση που θέλει κάποιος να το δει:)
Gantz, Great Teacher Onizuka, Full metal panic, Full metal alchemist, Elfen Lied τα καλύτερα anime κατά την αποψή μου μέχρι στιγμής…το πρώτο και το τελευταίο είναι must see για σπλατεράδες
Το τελευταίο κόβει κώλους.
Τέλος πάντων, ενώ βλέπω σχετικάά αρκετά anime (καλά όχι και καμμένος για να δώσω μια ωραία νότα στην μέρα μου το κάνω) έχω δει ολόκληρα μόνο Death Note, Elfen Lied και Green Green. Και αυτό γιατί βλέπω τώρα ΜΟΝΟ One Piece
Μη μπας και το βρήκες πουθενά για Download(Ελληνική μεταγλωτισμένη Version)? Παιδικές αναμνήσεις. Παρεπιπτόντως αν δεν κάνω λάθος ο δημιουργός του είναι ο Mamoru Oshii(Ghost In The Shell)οπότε γιαπωνεζάδικο είναι και αυτό.
Το ξέρεις ? Μια Σουηδέζα το έγραψε στις αρχες του προηγούμενου αιώνα… Έπος !
Υπαρχει όλη η σειρα original όπως την έπαιζε η ΕΡΤ σε rapidshare, σε διαφρα Blogs.¶μα κάνεις μια έρευνα θα το βρείς.
Βέβαια και το ξέρω. Το αγαπημένο μου παιδικό καρτούν ήταν και το βιβλίο είχε βραβευτεί με Nobel παιδικής λογοτεχνίας. Το έψαχνα για να το κατεβάσω(με έπιασαν τάσεις παλιμπαιδισμού) αλλά μέχρι πριν από 2-3 μήνες δεν έβρισκα τίποτα. Βγήκε πρόσφατα στο Net? Αν έχεις κάποιο Link για κάποιο από αυτά τα Blogs δώσε.
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“2”]Mια σειρά που αξίζει να δείτε είναι το Higurashi No Naku Koro Ni… έχει βγει και η 2η σεζόν
οπότε δεν χρειάζεται να σε “σκοτώνει” η αναμονή μέχρι να funsub-άρουν[/SIZE] :p.
[SIZE=“2”]Οκ, έχει φόνους and killer lolies… :lol:
but there’s a lot more to it καθώς ουσιαστικά είναι ιστορία μυστηρίου/φαντασίας.[/SIZE]
Me loves Rika-chan ~su! Nipaaa! :D.[/FONT]
Ελλανορ το ειδες τελικα το fma?
Μετα απο απουσια αρκετων μηνων στο αθλημα, αρχισα να βλεπω το Gravtitation. Εγω δεν αντιμετωπισα προβλημα με το ολο στορυ, αλλα προσοχη κυριως στο αντιθετο φυλο, να βγαλει απο πανω του οτι ταμπου εχει κατα των γκεη και μετα να το δει.
Οποιος το εχει δει ας μου πει την αποψη του. Ειναι και 13 eps, μια χαρα.
ΑΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!Άνθρωπος που γουστάρει το Gravitation!!Εύγε εύγεεε!!Εμένα μου άρεσε αν και σπάστηκα με το τέλος…ειδικά στα πρώτα επεισόδεια είχα πάθει τέτοια πόρωση που εγώ και η κοπελιά που το βλέπαμε παρακαλάγαμε να δίξει gay φιλάκια :-k…
Όχι, δε το είδα ακόμα το FMA, λόγω έλλειψης χρόνου, έχω μείνει στα πρώτα 5 επεισόδια (και έχει πολυυυ ακόμα δυστυχώς). Που θα πάει. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά θέλω να δω και πόσο δίκιο είχαν πια (και αν είχαν δηλαδή) αυτοί οι φίλοι του Πυραμίδα που δε τους άρεσε…!
@Guinevere, το θρεντ αυτό ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ απο τις προτάσεις σου, ε! Χαχαχαχα! 8)
χοχοχοχο μην μου δίνεις θάροος ΤΟ FMA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ!!Εμπιστέψου το γούστο μου!μπορεί να μην είναι splatter να μην έχει αυτα που θέλουμε να βλεπουμε σε anime (γκουχου γκουχου) είναι όμως top!ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΗΦΘΕΙΣ
Το great teacher onizuka πέρα απ’ το τρομερό του χιούμορ έχει να προσφέρει αρκετά,δίνει μαθήματα ζωής.
φανατικα inu-yasha!
Some more suggestions
Devilman (η σειρά των 70’ς)
Amon: Apocalypse of the devilman
Devil Lady
Kino No tabi
Gravitation τελος εδω και πολυ καιρο.
Στη λιστα μου εχω claymore και kimi ga nozomu eien τωρα.
Πυραμιδα το ειδες το tale of memories?
Ellanor ειδες το ρημαδιασμενο το fma?
Πυραμιδα καμια καλη προτασουλα εχεις? :Ρ
Καταρχάς μπράβο για το gravitation
Δεύτερον, όχι, δεν το έχω δεί ακόμη?
Τρίτον, τα απο πάνω κακές προτάσεις θεωρούνται? :S
Θα σου πρότεινα να δείς τα εξής
[B]Kino no tabi[B]
Ouran High School Host Club
Devil Lady
Mononoke
Azumanga Daioh