Anneke Van Giersbergen

Οκ, θα γεμιζα ολα τα τοπικς με διθυραμβους για την Αννεκε αν δεν ανοιγα αυτο εδω. Αποθεωστε την, κατα την αποψη μου, σπουδαιοτερη γυναικεια φωνη αυτης της μουσικης. (Ναι, ναι, καλυτερη κι απο την Τζανις. :stuck_out_tongue: )

einai 8ea einai 8ea einai 8ea…
koryfaia stigmh to strange machines…th ekfrash exei h treliara re ceis…

Θεάαααααααααααααααα…

Ακόμα είμαι κολλήμενος μαζί της… :frowning:

Εκτός από την συγκλονιστική φωνάρα της και την αέρινη κίνηση της μπορεί και σε σαγηνεύει με αυτή την αθωότητα και την γλυκήτητα της που δεν ξέρω πολλές που μπορούν να το κάνουν.

Αυτό το τόπικ πρέπει να συνοδεύετε και με φωτογραφίες της θεότητας…:

Ελπιζω αυτο για την τζανις να το γραψες για πλακα :smiley:

πολυ πολυ καλη αλλα οχι και καλυτερη απ’τη Τζανις, και επειτα ειναι και η Γκρεις Σιλκ, που τις βαζεις αυτες? τελος παντων, απο συγχρονα ονοματα ειναι σιγουρα η καλυτερη.

δεν περιμενω μια διαφορετικη αποψη απο καποιον που γουσταρει αλλα κ θεωρει prog τους Queensrÿche… :wink: :stuck_out_tongue:

κοιτάτε ρε πού κολλήσαμε!!!
θα γίνει άμεση σύγκριση τώρα με janis και στατιστικά στοιχεία??
αδυναμίες είναι αυτές!!!
πιο πολλά μου λέει η anneke από την janis κι εμένα…
θεά!!! :wink:

Για να ξαναφέρω το τόπικ στα ίσια:

[-o<

“αηδόνι μου”
που φώναξε και κάποιος στο live :lol: :lol:

Xαχαχαχαχαχα που τον θυμήθηκες τον καμμένο??

Τώρα χωρίς πλάκα παίζει αντρας από κει μέσα να την έβλεπε στο live και να μην την ερωτεύτηκε??

εγώ προσωπικά την ερωτεύτηκα!!! :oops: :oops: :oops: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χμ, δεν ξερω αν μπορει να γινει συγκριση. Απλα εχω την εντυπωση οτι επειδη καποιοι καλλιτεχνες μεγαλουργησαν οταν μεγαλουργουσε η ροκ, μεγαλοποιουνται απο εμας. Ιν αδερ γουορντς, αν η Αννεκε τραγουδουσε το 70, δε νομιζω να θεωρουνταν καλυτερη η Τζανις.

Σακη βλακα οι Κουινσραϊκ δειχνουν ποσο μαγικα τραγουδια μπορεις να γραψεις ακομα και μ’ενα πιανο μονο. :stuck_out_tongue:

To piano my friend einai o vasilias twn organwn!(meta to diko mou vevaiws,vevaiws!)

Δεν διαφωνω, απλα οταν γραφεις τραγουδαρα μ’ενα πιανο μονο να σερνει τον ρυθμο, την στιγμη που αλλοι δεν μπορουν ουτε με 4-5 οργανα, τοτε κατι σημαινει αυτο. :wink:

Symfwnw! “Someone else” kai ta myala sta kagela!

Ετσι, αμεσως το πιασε. :smiley:

Παρ’τε και δυο λινκς για την Αννεκουλα.

Mono esy goustareis poly 'Ryche re aliti?? :stuck_out_tongue: Cool videos mate! 8)

Είπα κι εγώ! :lol: Ακόμα να τη σχολιάσει;;;

Κοίτα… Ο Led δεν αφήνει πολλά-πολλά με την Anneke! Έχεις μεγάλο ανταγωνιστή… Θα χυθεί αίμα!!
Πολύ καλή όντως πάντως. Απλά για μένα η Janis είναι αξεπέραστη σε ερμηνεία…

Γκουχ. γκουχ. Ειίμαι και εγώ εδώ… :roll:

Και ένα παλιότερο λουκ:

Led δεν μπορεις να συγκρινεις γιατι αν ζουσε τοτε η anneke δεν ξερεις αν θα ταιριαζε η φωνη της σε εκεινο το στυλ της μουσικης.Δεν νομιζω οτι εχει καμμια σχεση το στυλ που τραγουδαει μ’αυτο της janis.Και η καθε μια εχει (ειχε) την δικια της προσωπικοτητα και στυλ δεν υπαρχει λογος συγκρισης.
Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι η anneke ειναι αληθινη.Αυτο που κανει βγαινει απο μεσα της και αυτο φτανει.Η φωνη απο μονη της δε λεει τιποτα αν δε βαζεις ψυχη σ’αυτο που κανεις, γι αυτο και δεν εχει καμμια σχεση με κατι αλλες που την συγκρινουν απο τον μεταλ χωρο.