Περιεργο να το λεει αυτο καποιος με nick Led Zeppelin…
Ωραια η anneke και απο φωνη και γενικα αλλα η συγκριση με την Τζανις ειναι απλα ατοπη,μια και προκειται για τελειως διαφορετικες χροιες,ειδη μουσικης,παραγωγες,attitude(αυτο κι αν διαφερει!!) και πολλα πολλα αλλα…
ΛΟΛ. τωρα ο λεντ ζεππελιν θα γινει πολεμιος μου. θα πω ενα αληθινο περιστατικο…
μια φορα και εναν καιρο, ειχα την ευκαιρια να εχω συνεντευξη gathering face to face. οταν ηρθε η ωρα μου λενε: ποιον θες; τον ρενε ή την αννεκε;
διαλεξα τον ρενε, επειδη ηθελα να ρωτησω και για την πρωτη τους περιοδο με τον αλλο τραγουδιστη. παρολα αυτα, μίλησα λίγο με την αννεκε (κανα δυο λεπτα μόνο δυστυχως).
Μα δεν εγινε συγκριση, ειπα απλως οτι αδικειται η κοπελα που την συγκρινουν με Tarja και διαφορες τετοιες απλως και μονο επειδη ειναι συγχρονες. Αν εβγαινε 30 χρονια πριν, θα θεωρουνταν κλασσικη και ειναι αδικια. Η μονη συγκριση που μπορει να γινει επομενως αυτη τη στιγμη, ειναι υποκειμενικη. Ποια μας αρεσει περισσοτερο δηλαδη.
Βαγγελη εχεις δικιο σχεδον σε ολα. Απλα ειμαι της αποψης οτι υπαρχουν κριτηρια με τα οποια μπορεις να συγκρινεις δυο διαφορετικες φωνες. (π.χ. συναισθημα, αποδωση σε λαϊβ, ευρος κλπ) Αν και γενικα δεν θελω να τις συγκρινω ουτε με βαση αυτα τα κριτηρια γιατι καποια απο τις δυο θα αδικηθει.
hokam το 90% απ’οσα ακουω ειναι δεκαετια 70, αλλα η αληθεια να λεγεται.
Χμ, δεν ξερω αν μπορει να γινει συγκριση. Απλα εχω την εντυπωση οτι επειδη καποιοι καλλιτεχνες μεγαλουργησαν οταν μεγαλουργουσε η ροκ, μεγαλοποιουνται απο εμας. Ιν αδερ γουορντς, αν η Αννεκε τραγουδουσε το 70, δε νομιζω να θεωρουνταν καλυτερη η Τζανις.
Σακη βλακα οι Κουινσραϊκ δειχνουν ποσο μαγικα τραγουδια μπορεις να γραψεις ακομα και μ’ενα πιανο μονο. :P[/quote]