Anneke Van Giersbergen

Περιεργο να το λεει αυτο καποιος με nick Led Zeppelin… :slight_smile:

Ωραια η anneke και απο φωνη και γενικα αλλα η συγκριση με την Τζανις ειναι απλα ατοπη,μια και προκειται για τελειως διαφορετικες χροιες,ειδη μουσικης,παραγωγες,attitude(αυτο κι αν διαφερει!!) και πολλα πολλα αλλα…

Παντως Anneke>οποιαδηποτε Tarja και clones.

ΛΟΛ. τωρα ο λεντ ζεππελιν θα γινει πολεμιος μου. θα πω ενα αληθινο περιστατικο…

μια φορα και εναν καιρο, ειχα την ευκαιρια να εχω συνεντευξη gathering face to face. οταν ηρθε η ωρα μου λενε: ποιον θες; τον ρενε ή την αννεκε;

διαλεξα τον ρενε, επειδη ηθελα να ρωτησω και για την πρωτη τους περιοδο με τον αλλο τραγουδιστη. παρολα αυτα, μίλησα λίγο με την αννεκε (κανα δυο λεπτα μόνο δυστυχως).

Μου αρέσει πολύ η Anneke αλλά έλεος ρε παιδιά όχι και να την συγκρίνουμε με την Janis. Διαβάζετε τι γράφετε;

Μα δεν εγινε συγκριση, ειπα απλως οτι αδικειται η κοπελα που την συγκρινουν με Tarja και διαφορες τετοιες απλως και μονο επειδη ειναι συγχρονες. Αν εβγαινε 30 χρονια πριν, θα θεωρουνταν κλασσικη και ειναι αδικια. Η μονη συγκριση που μπορει να γινει επομενως αυτη τη στιγμη, ειναι υποκειμενικη. Ποια μας αρεσει περισσοτερο δηλαδη.

Βαγγελη εχεις δικιο σχεδον σε ολα. Απλα ειμαι της αποψης οτι υπαρχουν κριτηρια με τα οποια μπορεις να συγκρινεις δυο διαφορετικες φωνες. (π.χ. συναισθημα, αποδωση σε λαϊβ, ευρος κλπ) Αν και γενικα δεν θελω να τις συγκρινω ουτε με βαση αυτα τα κριτηρια γιατι καποια απο τις δυο θα αδικηθει.

hokam το 90% απ’οσα ακουω ειναι δεκαετια 70, αλλα η αληθεια να λεγεται. :stuck_out_tongue:

ψιτ! με ξέχασες :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δε μιλαω σε αδερφες…

Χμ, δεν ξερω αν μπορει να γινει συγκριση. Απλα εχω την εντυπωση οτι επειδη καποιοι καλλιτεχνες μεγαλουργησαν οταν μεγαλουργουσε η ροκ, μεγαλοποιουνται απο εμας. Ιν αδερ γουορντς, αν η Αννεκε τραγουδουσε το 70, δε νομιζω να θεωρουνταν καλυτερη η Τζανις.

Σακη βλακα οι Κουινσραϊκ δειχνουν ποσο μαγικα τραγουδια μπορεις να γραψεις ακομα και μ’ενα πιανο μονο. :P[/quote]

+1 στον socrates για Γκρεις Σιλκ!

NIck αν εσυ ζουσες το 70 θα σε δερναν ολοι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

+2 μουτζες στον καθενα σας γιατι ειναι Γκρεϊς ΣΛΙΚ.

anneke…θεά θεά θεά θεά θεά θεά θεά θεά θεά θεά…είναι απλά απίστευτη… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Φωτιά στους άπιστους!!!

ANNEKE WE LOVE YOU!!! :oops: :oops:

8ea…ti na peis

ok ψηλε μη βαρας :slight_smile: :stuck_out_tongue: :wink:

την καταλαβαινω τη σκεψη σου αλλα και παλι πιστευω πως και το 70’ να τραγουδουσε η Anneke δεν θα εφτανε το μεγαλειο των αλλων 2.

Αυτο ειναι και κομματακι υποκειμενικο. :wink:

Το ωραιο αυτου του τοπικ ειναι η σοβαρη συζητηση περι Αννεκε. :stuck_out_tongue:

led_zeppelin: θεα, αγαπη, ερωτας
rudolf: θεα, θεα, θεα
Trustno1: θεα, προσκυνηστε.

Πάρτε και μια μαζί με την Christina Scabbia.

Mην ακούσω συγκριση Anneke - Christina, θα πέσει πολύ γέλιο… :twisted:

Joplin
http://www.woodstock69.com/graphics/janis3.jpg
http://www.jimmarshallvault.com/images/catalog/detail/JMP0023-FP.jpg

k i grace

http://www.hollywoodhangover.com/scan137o.JPG

αυτες ειναι για χιππικο ερωταααααααααααααααα! :wink:

αρχιιιισαμεεεεε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

η anneke έχει ένα πιτσιρικάκι,είναι παντρεμένη όμως??

Για χίπικο έρωτα η Joplin? Αυτή είναι τρελό παντζούρι… δεν βλέπετε με τίποτα.
Η Grace πάλι ναι, είναι ωραία γυναίκα. :wink:

Για χίπικο έρωτα η Joplin? Αυτή είναι τρελό παντζούρι… δεν βλέπετε με τίποτα.
Η Grace πάλι ναι, είναι ωραία γυναίκα. :wink:[/quote]

παντζουρι δε λες τιποτα. μη σου πω και παντζαρι. απο φωνη εσκιζε… αλλα να λεμε και την αληθεια ρε αδερφε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τελικα bluezlick, εσαι λιγο σαβουροπδκουλας…κριμα…και σε ειχα κοψει οτι ειχες καλο γουστο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: