ειστε τοσο λαθος…
Από όσο ξέρω δεν είναι παντρεμένη αλλά υπάρχει ο πατέρας του παιδιού της… :roll: :roll:
Φωναρα η τυπισα αλλα στο rock οι φωνες που ειχα ερωτευτει οταν ακουγα μουσικη στα 80?ς ηταν οι Ann Wilson , Pat Benatar…
αντε ρε που ειναι παντζουρι η Janis. απλα εχει ιδιαιτερη ομορφια που δεν ειναι για χοντροπετσους
Μιας και είναι του Βαλεντίνου είπα να ποστάρω φωτό του άλλου μου μισού… :oops:
Δεν ήσουν μπόρα που πέρασε…, Anneke σ΄ αγαπάμε…
(Έχω κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα… :roll: )
είσαι θεός ρεεεεεε
Thanks αλλά μου λείπει η θεά μου…
Μιας και είχες ρωτήσει για τον μπόμπιρα της Anneke:
Θα φροντίσω να μην θαφτεί αυτό το τόπικ και θα το κρατάω όσο μπορώ ενεργό, στο υπόσχομαι αυτό Anneke … :roll:
τα έχω δει στο myspace αυτά,thanks
Πολύ φοβάμαι ότι εδώ μέσα όλους μισούς σας άφησε… :lol:
…και περιμένω να δω ποιός θα ολοκληρωθεί τελικά!! Έχει ενδιαφέρον: μάχη για την καρδιά της Anneke… Μήπως να το γυρίσουμε σε δημοψήφισμα;;
Πολύ φοβάμαι ότι εδώ μέσα όλους μισούς σας άφησε… :lol:
…και περιμένω να δω ποιός θα ολοκληρωθεί τελικά!! Έχει ενδιαφέρον: μάχη για την καρδιά της Anneke… Μήπως να το γυρίσουμε σε δημοψήφισμα;; :D[/quote]
Και μακάρι να το κάναμε για πλακίτσα…
Πραγματικά είναι πολύ σαγηνευτική γυναίκα… :oops: :roll:
Ι LOVE HER!!!
Και μόνο ότι είναι ασπρουλιάρα με απωθεί αφάνταστα… :?
Αλλά και έτσι να μην ήταν πάλι δε μ’ αρέσει να 'ουμ.
[size=1]Ύπνο δεν έχω σήμερα και μαλακίζομαι φορουμογράφοντας… [/size]:roll:
Όντας ο πιο καλόγουστος του φόρουμ (γενικά ) ένα έχω να πω. Συγκρινόμενη η Anneke με τις δύο πατσαβούρες που πόσταρε ο bluezlick είναι θεά. Αλλά γενικά, είναι ψιλομπαζούλα και αυτή. Γενικά αυτό το βορειοευρωπαϊκό στυλάκι με χαλάει. Gigatron δεν έχεις δίκιο για το λευκό πάντως, είναι ωραίο στις γυναίκες κατ εμένα.
αχαχαχαχαχα…εγω λιώσει στο γέλιο…χουχουχου… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιμενω αντιδράσεις στα λόγια του νιχιλιστ…αχαχαχαχα… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H Anneke άσχημη??? 8O 8O 8O
Ψάξτε λίγο στο χρυσό οδηγό στο γράμμα Ο για Οφθαλμίατρο… :roll:
Η Αννέκε είναι ο ορισμός της ομορφιάς…
:lol: :lol: :lol: :lol:
+1…
Bρε δε πα να λέτε ότι θέλετε…
Δεν την είδατε απότε δε ξέρετε τι λέτε…[-X
καμία σχέση με στυλ γυναίκας της βόρειας ευρώπης όμως…
Sorry αλλα δεν διαβασα τα προηγουμενα posts…
Λοιπον…
Η Anneke ειναι θεα, ειναι γυναικαρα, ειναι φωναρα, ειναι τα παντα οταν μιλαμε για θηλυκη παρουσια στον rock/metal χωρο. Και χωρις να το παιζει sex symbol και χωρις να βγαζει φορα παρτιδα βυζια και κωλους…
Και κατι Scabbies η Tarjes, Marjes, Karjes τις εχει για πρωινο και σε εμφανιση και σε φωνη!
__Λοιπόν, ένα μικρό off-topic, για να υπερασπιστώ την αλήθεια και όχι τον Bluez, όσο αφορά την Joplin…
__Ηταν ΠΟΛΥ ερωτική γυναίκα. Οχι, δε θα την έλεγες ποτέ κούκλα. Αλλά η άτιμη είναι απίστευτα παθιάρα (λένε πως τότε στο τρένο, τους είχε πάρει όλους και τους είχε ξετινάξει!). Δεν είναι τυχαίο που ο Jim (Morrison), που αντικειμενικά τώρα ήταν και πολύ όμορφος και με τύπο που οι γυναίκες γούσταραν και γενικά μπορούσε να έχει όποια θέλει -πήγε μαζί της, αφού την είδε σε live της…
__Αυτό για να μαθαίνουν οι μικροί μερικά πράγματα για τις γυναίκες (π.χ. στανταρ θα ήταν στο κρεββάτι πολύ ανώτερη απο κάτι Χριστίνες “Σκράπιες” ή άλλες και καλά αλαβάστρινες κούκλες :lol:)…
Mia apo tis liges gynaikes-performers poy pragmatika aksizoyn ,xwris na epididetai se karagiozilikia,kerdizontas amesws th sympa8ia,otidhpote exei hxografhsei ta spaei, me koryfaio kata thn tapeinh moy gnwmh to “Mandylion”