Ερχεται για συναυλια με τους Agua!
ΘΕΑ!!!
ΠOTE???ΠΟΥ???
edit: Ασε, το βρηκα, ωραια,θα ακουσουμε και λιγο TG, αλλα προτιμουσα να ακουσω Agua οπως στο αλμππουμ και οχι acoustic
Θα ειμαστε εκει.
καλά,μη το βροντοφωνάζετε ε,underworld είναι,μην μείνουμε κι απόξω
Πες μου στο αυτι πληροφοριες πλζ! :-#
είμαι βαρετά επαναλαμβανόμενος… αλλά… …
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων με την επωνυμία “ROCK HARD live experience”, το περιοδικό ROCK HARD, διοργανώνει ακουστικό show με την Anneke van Giersbergen, πρώην τραγουδίστρια των εξαιρετικά δημοφιλών THE GATHERING, η οποία θα ερμηνεύσει, μαζί με τον κιθαρίστα της Jori Dirks, τραγούδια από τη νέα της μπάντα, AGUA DE ANNIQUE, αλλά και λατρεμένες μελωδίες των GATHERING.
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, είσοδος 15e.
Η αννεκε καποτε ηταν τρελο μ@@@@νι αλλα τωρα πια εχει μπαζολεψει αρκετα. Ειναι σιγουρα η αγαπημενη μου τραγουδιστρια αλλα εχει παχωνει πολυ ρε γαμωτο
Παλια οπως ηταν απιστευτα ομορφη
θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια?:-k (προπώληση)
Όχι. Αλλά θα βρεθεί, ελπίζω τρόπος να μην έχουμε το πρόβλημα που παρατηρήθηκε στο αντίστοιχο PAIN OF SALVATION live…
το ψάχνουμε το θέμα… για να μην υπάρχουν παράπονα αυτή τη φορά…
εμ,ναι…κάντε κάτι:wink:
Χμ, αν δεν κυκλοφορησουν εισητηρια πως θα γινει η δουλεια? Θα κοβουμε απο την εισοδο? Κι αν δεν βρουμε?
με το δίσκο της τι γίνεται?κυκλοφόρησε?πότε θα βγει?
το εχω δει στο ροκ σιτι της αθηνας…
Συμφωνώ μαζί σου!!! Είναι φωνάρα, έχει απίστευτο στυλ πάνω στη σκηνή και την θεωρώ και πολύ όμορφη. Την έχω δει και live και είναι αλήθεια ότι δεν ασχολείσαι καθόλου με τους υπόλοιπους που είναι πάνω στη σκηνή.
Όσο για την μουσική της μου άρεσε και στους gathering, αλλά και το καινούργιο σχήμα της Agua de Annique μου αρέσει πολύ.
Υ.Γ.: Πολλούς ερωτοχτυπημένους έχουμε στο forum. Παιδιά χαλαρώστε λίγο :lol::lol:
Xτες μου ελεγε οτι σας εχει ολους χεσμενους και μονο εμενα θελει.Βεβαια ο τροπος που μου το ειπε(ψευδιζει λιγο) ειναι τοσο ωραιος που και παλι θα την ερωτευοσασταν…
ΥΓ…Εν το μεταξυ σε αυτο το θεμα εκτος απο το να εκθειαζουμε την ομορφια της τιποτα αλλο:p
ω ναι κυκλοφορησε και το δευτερο αλμπουμ της με το προσωπικο της σχημα και ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο την ειδα και εγω ζωντανα για δευτερη φορα (η πρωτη με τους gathering ηταν) και επαθα σοκ με το ποσο γλυκια ειναι… απλα καλλιτεχνις με ολα τα γραμματα κεφαλαια
Την έχεις δει και με τους gathering; Ζηλεύω. Ωραίο το καινούργιο cd. έχει αρκετές διασκευές τραγουδιών (δικών της και άλλων). Η εμφάνισή της στο An τις προάλλες απλά μαγική.
^αμε πηγα σε συναυλια τους και μετα εγινα φαν τους! πριν παω δεν τους ηξερα παντως ομολογω πως ευχαριστω την υψιστη δυναμη του πλανητη για αυτο το “τυχαιο” συμβαν της ζωης μου (αφου ειμαι απο τα λιγα παιδια της παρεας και του κυκλου μου που ειδα την anneke μαζι με τους gathering :D)
βασικα το να συγκρινεις (αφου συμφωνεις μαζι του :p) την tarja μια σοπρανο με την anneke ειναι απειρως ακυρο. αλλο ειδος υπηρετει η μια αλλο η αλλη αλλες μουσικες σπουδες η μια αλλες η αλλη. τι σχεση εχει η μουσικη των gathering με αυτη των nightwish και τι σχεση εχει η μουσικη της tarja ως σολο καλλιτεχνιδας με αυτην της anneke??? νομιζω καμια ε? αρα ποιο το νοημα της συγκρισης?? θα συγκρινε ποτε κανεις τον halford με τον hetfield??? η τον roy με τον fernando απο τους moonspell???
Δεν το είχα δει αυτό. Angmar δεν ήσουν καλά εκείνη τη μέρα; είχες πυρετό; μπορείς να το παραδεχτείς…θα καταλάβουμε #-o#-o