ε ναι τι να συγκρινεις τωρα. η μια ειναι πατσαβουρα που οταν παει να τραγουδησει με πιο “ποπ” φωνητικα γελαει ο κοσμος και η αλλη εχει προσωπικοτητα και οτι και να τραγουδησει ακουγεται ομορφο. οχι δεν θελω να ξεκινησω flame.
Ψεύτη!
:lol::lol: αναψαν τα αίματα
Επαναφέρω το θρεντ μετά από έναν χρόνο!
Αρχικά, θέλω να πω ότι τις τελευταίες μέρες ‘‘ξανάπιασα’’ τη δισκογραφία των The Gathering (όχι, ότι έχω ασχοληθεί με όλα τους τα τραγούδια) μετά από αρκετό καιρό…
Αν και μου αρέσουν περισσότερo στα πρώτα τους άλμπουμ (και σε αυτά που δεν τραγουδούσε η Anneke), οφείλω να ομολογήσω ότι και η μετέπειτα περίοδος, που έκαναν στροφή σε πιο slow καταστάσεις είναι πολύ καλή! Και κάποια τραγούδια της Anneke - δε θυμάμαι ονομαστικά - με τους Agua De Annique είναι πολύ όμορφα! Η φωνή της είναι γλυκύτατη, όπως και η ίδια! Σου βγάζει, πράγματι, μία αθωότητα, μία παιδικότητα με τη φωνή της και το χαμογελό της που την κάνει αξιαγάπητη! Την έχω δει και λάιβ - πέρσι συγκεκριμένα με Pain Of Salvation και Lake Of Tears! Τι να λέμε τώρα; Φωνάρα και λάιβ! Όσο να ναι εκεί φαίνονται τα ‘‘προσόντα’’ του άλλου και από προσόντα η Anneke άλλο τίποτα! Γλυκιά, όμορφη(με μία δική της ιδιαίτερη ομορφιά!), ανθρώπινη, φωνάρα, και πρέπει να χει ήθος(απ’ότι συμπεραίνω απ’τα ποστ σας).
Πάντως, η όποια σύγκριση με τραγουδίστριες τύπου Tarja είναι άτοπη! Μιλάμε για σοπράνο! Καμία σχέση με την Αννεκε…αλλά αφού το θίξατε ας πω κι εγώ την άποψη μου. Η Tarja, αντικειμενικά, είναι μία πολύ καλή σοπράνο (έχει τεχνική κλπ). Προσωπικά, ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα (κάτι δε μου κολλάει δεν ξέρω γιατί). Ίσως έχει να κάνει με το ότι ποτέ δεν τρελαινόμουν για τους Nightwish! Θεωρώ ότι οι Floor Jansen και Vibeke Stene είναι πολύ πιο καλές απ’την Tarja! Προσωπική γνώμη…
Πάντως, η Anneke μαζί με την Lisa Johansson είναι οι αγαπημένες μου στο χώρο του μέταλ!
Καινούργιο τραγούδι και βίντεο από Anneke. Σε εμφανώς πιο ροκ ρυθμούς ίσως ότι καλύτερο έχω ακούσει από αυτήν στην σολο καριέρα της. Λιτό και υπέροχο φυσικά το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=b2FPxUROlPA&feature=player_embedded
συνεχι΄ζω να δηλώνω ερωτευμένος με Anneke
Την milf-οποιησαν έχω να πω εγω… α ρε μανατζαραιοι τι κανετε…
Φτάνει τα σαράντα η anneke…
Μαλάκες μεγαλώσαμε
Generic pop κομμάτι, απαράδεκτη bimbo εμφάνιση Anneke που κάποτε έβγαινε στη σκηνή με φόρμες και μάγευε τραγουδώντας το “Eleanor”.
Μόνο η φωνή απόμεινε…
Θα συμφωνησω με τους γερολυκους αποπανω για την ψιλο-απαραδεκτη εμφανιση(δεν ειπα ομορφια) της πρωην μου.[-X…Το τραγουδι απευθυνεται σε διαφορετικο κοινο ακομα και απο αυτο των προηγουμενων δισκων της…Εφυγε και απο τις ατμοσφαιρες-ροκακια τωρα.:-s
Τραγικό βίντεο #-o#-o#-o Πραγματικά δεν γινόταν χειρότερο.
Aδιαφορο.
Παρτε τη σε Maiden —>http://www.youtube.com/watch?v=kP3HZQftr28&feature=related Αρρωστια εισαι ρε κοριτσι μου…
Καλά το κομμάτι ψιλομέτριο. Αλλά στο video, όταν στην αρχή εκεί που έχει το κεφάλι χαμηλά το σηκώνει και φαίνονται αυτές οι ΜΑΤΑΡΕΣ… o:o:o:o:o:o:o
μετριοτητα και το κομματι και το video (για να μην πω κακιστο το τελευταιο)
milf alert, cool:!:
Συν απειρο.
Τη σιχαθηκα λιγο οταν εφυγε απο τους Gathering, λογω του τροπου, λογω της συνεχειας, λογω των παντων. Πλεον τη θεωρω θλιβερη. Δεν μου εχει χαρισει ουτε ενα τραγουδι με το οποιο να δεθω μετα τη φυγη της, οι εμπορικες και καλλιτεχνικες της κινησεις ειναι για μενα απαραδεκτες και ελεεινες και το μονο που εχει μεινει ειναι μια πανεμορφη φωνη, η οποια χαραμιζεται για να τραγουδαει αηδιες της σειρας.
Για όσους ενδιαφέρονται το άλμπουμ της Anneke έχει “κυκλοφορήσει”
Καλό αυτό (για το pop/rock είδος του…) και στο video η Αννεκε είναι γλύκα…
εχει πολυ καλυτερα κομματια ο δισκος απο αυτο
ελπίζω να περάσουν κι από δω
[-o<