Anneke Van Giersbergen

Πολύ ωραίο πακέτο και με προοπτικές για γεμάτο σετ. Η Anneke με τη Liv έχουν καλές σχέσεις με Ελλάδα, οπότε ελπίζω

Θα την πω την κακία μου, αλλά με κάτι τέτοιες κινήσεις είναι σαν να μας λέει η Anneke ότι “από τη solo καριέρα δε βγάζω τίποτα και έτσι είπαμε να μαζευτούμε τρεις κυρίες μαζί μπας και βγάλουμε τίποτα”.

Κατανοητή η σκέψη σου, αλλά δε νομίζω ότι ισχύει, δεν είναι η πρώτη φορά τώρα που κάνει συνεργασίες με άλλους μουσικούς (Townsend, Lucassen, Lorrainville κλπκλπ)

Αλλά ακόμα και να ίσχυε, πραγματικά ποιος χέστηκε, τρελαίνομαι στη σκέψη του να δω μαζί στη σκηνή Anneke και Rueslatten

Δεν είναι κακία, είναι αλήθεια.

Δεν αποκλείεται να το κάνει και για το οικονιμικό, αλλά γενικά η εντύπωση που μου δίνει η Anneke είναι ότι δεν της αρέσει να μένει αδρανής.

Εκτός από το συγκεκριμένο, μετά τον περσινο δίσκο, βγήκε κανα-δυο φορές περιοδεία μόνη της, πήγε νότια αμερική με τον Cavanagh, δούλεψε με τον Lucassen για ένα πρότζεκτ που θα κυκλοφορήσουν μαζί και με τον Townsend για τον καινούριο DTP δίσκο. Και μιλάμε για ένα διάστημα περίπου 9 μηνών.

Πιθανότατα, αν είχε τη δυνατότητα -οικονομική και από άποψη υλικού- να ξαναβγαινε μόνη της περιοδεία θα το κανε, αλλά από τη στιγμή που δεν, αυτό είναι μια τίμια λύση. Στην τελική, η ιδέα του “κάνω τουρνε με τραγούδια από την παλιά μου μπάντα” ούτε εμένα μου λέει κάτι, αλλά

Αυτό μάλιστα:

συζητανε με διοργανωτη(οχι λοβλαητ, τουλαχιστον αυτος που ξερω) αλλα ακομα δεν υπαρχει κατι επισημο. πολυ ωραιο πακετακι, ειδικα με Kari.
21-22 Νοεμβρη εδωσαν πιθανες ημερομηνιες(??)

θα της τέλειωσαν τα φράγκα πάλι

Ναι, ακριβώς. Η δουλειά της είναι και θέλει να βγάλει φράγκα.
Ποιο το θέμα.

…ομορφιές:):!:

το άλλο κομμάτι δεν το ποστάρω γιατί δεν μ’άρεσε, να το βρείτε μόνοι σας :!:

THE GENTLE STORM - Endless Sea

ωραιο κομματακι.Αν ειναι στο ιδιο στυλ και ο υπολοιπος δισκος θα ειναι μια χαρα

…τι γλυκιά φωνούλα αυτή η κοπέλα:):!:

Lovelight Prod
1 hr ·
Annie is coming back this May…
ANNEKE VAN GIERSBERGEN GREEK ACOUSTIC TOUR '15
8.5 - Δράμα
9.5 - Καστοριά
10.5 - Κενό (ανοιχτή για λαιβ)
11.5 - Θεσσαλονίκη
12.5 - Θεσσαλονίκη
13.5 - Ιωάννινα
14.5 - Τρίκαλα
15.5 - Λαμία
16.5 - Αθήνα
17.5 - Πάτρα

2 λάιβ Θεσ/νίκη και είναι Δευτέρα/Τρίτη :frowning:

…καλώς να μας έρθει…ελπίζω να μπορώ να πάω:):!:

Τελικά το λάιβ στη Θεσσαλονίκη είναι την Τρίτη 12/5, τη Δευτέρα 11/5 λέει είναι η εμφάνιση στο ράδιο αρβύλα (…).

Όσο για τον δίσκο, δυστυχώς μάπα το καρπούζι.

Τι περίμενες;

Είναι όντως πεσμένη μετά το mandylion