Annihilator - 15/11/19 - Αθήνα, Piraeus Academy, 16/11/19 - Θεσ/νικη, Principal Club Theater

Ουτε για αυτες τις συναυλιες δεν ειχαμε φτιαξει thread, ημουν σιγουρος οτι υπηρχε και μαλιστα οτι το ειχα ανοιξει εγω αλλα θυμομουν για την προηγουμενη φορα που μας ειχαν ερθει το 2016. Οι συναυλιες αυτες ηταν κανονικα να γινουν το 2018 αλλα μετατεθηκαν για τωρα οπως και ολοκληρη η ευρωπαϊκη περιοδεια της μπαντας γιατι περυσι ειχε καποια θεματα με το διαβατηριο του ο Jeff Waters.

Θα τιμησω και αυτη την φορα τους Annihilator και ευχομαι η συναυλια να ειναι καλυτερη απο εκεινη του 2016, στην οποια με ειχαν χαλασει αρκετα οι συνεχεις διακοπες μετα απο καθε τραγουδι κατι που κατεστρεφε την ροη της συναυλιας.

1 Like

Απο fb: Τα Hard Copies εισιτήρια από τα καταστήματα έχουν τελειώσει, η ηλεκτρονική προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα.
Εισιτήρια θα υπάρχουν αύριο κανονικά στην είσοδο

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30
Dreamlord 20:00
Archer Nation 21:00
ANNIHILATOR 22:00

Σκατα, εχει κανεις hardcopy?:stuck_out_tongue:

Το σκεφτόμουν άλλα μετά απο τα πρώτα 3-4 κομμάτια - τα δίνει στο κοινό τα ρεφραίν. Αν δεν πάρει κανα τραγουδιστή και επιμένει στις αρπαχτές… δεν στηρίζω.

2 Likes

Θα μείνω στην ανάμνηση της εμφανισης τους με τον Pharr.

1 Like

Εγώ θα τιμήσω να πω ότι έχει δεί και annihilator , αν και δεν είμαι φαν , τα δύο πρώτα έχω ακούσει λίγο ( που είναι τρομερά )

Εγω ειχα πάει το 01 στο ροδον και το 10 γκαγκαριν. Μετα απο τοτε δε ξαναπήγα.

Επίσης, δισκάρα το “Carnival diablos” και με φοβερό τραγουδιστή.

01 στο Ρόδον μαζί με Nevermore, σωστά; Με είχε καθηλώσει ο Jeff Waters αλλά και το γεγονός ότι είχαν έρθει για τη δισκάρα που αναφέρω παραπάνω.

1 Like

“Carnival Diablos”, “τρελό” album.

Το 2001 ήταν και οι Soilwork support και μάλιστα ο Dane είχε βγει και είχαν πει ένα κομμάτι μαζί.

Nevermore με τις λευκές μάσκες επί σκηνής, στην περιοδεία του DHiaDW.

Anniihilator εγγύηση.

Συναυλιάρα, στην οποία μάλιστα -ευτυχώς- αψήφησα τις ιατρικές συμβουλές και παραβρέθηκα με οξεία αμυγδαλίτιδα, πυρετό και full αντιβίωση.

Και βέβαια Ρόδον…

4 Likes

καλά όλα αυτά, αλλά ΤΟΤΕ και τώρα … δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Εκεί είχε τραγουδιστή και μαλιστα άτομο που δίνει πόνο.

Δεν ήταν άσχημα και μετά με την “παιχτούρα” τον Padden.

Όντως όμως με τον Comeau ήταν μεγάλη ευκαιρία να γίνουν τρομερά πράγματα. Anyway, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Δεν τον άντεχα τον Padden με την καμμία, άθλια φωνητικά imo, πήγαν πολύ πίσω το συγκρότημα και έδιωξαν κόσμο. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑΡΑ του 2001 ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Τι ώρες βγαίνουν τα συγκροτήματα ξέρουμε;

1 Like

Το εχω ξαναγραψει, αδικως οι Annihilator αναφερονται μονο για τα 2 πρωτα αλμπουμ, τα οποια βεβαια ειναι εξαιρετικα, εξισου δισκαρες αντικειμενικα ειναι και τα Set The World On Fire, King Of The Kill και Carnival Diablos οπως σωστα αναφερθηκε στα προηγουμενα post. Επισης απο κοντα ακολουθουν τα Refresh The Demon και Waking The Fury… Απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου του καθενος για τα υπολοιπα, αλλα αυτοι οι 7 δισκοι ειναι εξαιρετικοι κατα την γνωμη μου. Μεγαλο λαθος που δεν εμεινε στην μπαντα ο εκπληκτικος Joe Comeau, αν ειχε συνεχισει με αυτον ο Jeff εκτιμω οτι το status τους θα ηταν πολυ διαφορετικο σημερα…

1 Like

Αντικειμενικά το set the world on fire ειναι ενα αισχος που κατάστρεψε την μπαντα, το king of the kill ενα αστειο αλμπουμ με τα μισά τραγουδια μεταλ και τα μισά ποπ (οπως και το refresh the demon) και το Carnival Diablos μια απογοήτευση μετα το πολυ καλό reunion album με τον Randy Rampage. O Comeau μια τριχα απο τα αρχιδια των Randy Rampage και Coburn Pharr, αυτά …αντικειμενικα.

Lol

Αισχος το Set The World On Fire? Το μονο που μπορω να δεχτω ειναι να εχεις ενστασεις για την προσφορα και το ψευδισμα του Aaron Randall που και εμενα σε φασεις με χαλανε, αλλα μουσικα ο δισκος ειναι φοβερος, ειναι εμφανως πιο μελωδικος και διαφοροποιημενος απο τα προηγουμενα το οποιο ομως δεν λεει κατι για την αξια του, επρεπε δηλαδη να παιζουν παντα στο ιδιο στυλ? Αστειο το King Of The Kill? Εχει τοσο ωραια κομματια που εχουν αντεξει στο περασμα του χρονου και τα πιο metal και τα πιο pop που λες ειναι πολυ ωραια κομματια, ακουω τον δισκο νερακι… To Refresh The Demon ειναι καπως ανισο αλλα και παλι πολυ ωραιος δισκος. Τα 2 με τον Joe Comeau ειναι δισκαρες και ειδικα το Carnival Diablos το οποιο παλευει μαζι με το King Of The Kill για την 3η θεση καλυτερου Annihilator δισκου μετα τα 2 πρωτα εννοειται. Το Criteria For A Black Widow δεν ειναι κακο αλλα ειναι ανισο και δεν εχει την φρεκαδα των δισκων με τον Comeau.

Το king of the kill δεν μπορώ να το ακούσω λόγω φωνητικών.Μου φαίνονται πολύ μέτρια η φωνή του Τζεφ.Κ στην περιοδεία αυτός είναι στα φωνητικά.Ελπιζω να διαψευστω σήμερα

Ναι αισχος το set the world on fire , ενα αισχος που κατέστρεψε την μπαντα πάνω στο ανέβασμα της. Το Criteria τελευταιο καλό τους αλμπουμ απο την αρχή μεχρι το τελος χωρίς μέτρια τραγουδια. Τα king of the kill/refresh the demon αστεια pop/speed metal albums, δεν ήξερε τι ήθελε ο τοτε μπερδεμένος Waters. Τα άλμπουμς με τον Comeau απλως αξιοπρεπή, πολυ χειρότερα απο το Criteria που ειναι το μονο που στέκεται διπλα στα 2 πρώτα αλμπουμς. Γενικα η δισκογραφια τους πολλα έτσι και έτσι αλμπουμς που ανακατεύονται μεταξύ τους και χάνεται η μπάλα.

Γουστα ειναι αυτα και ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του, αλλα δεν θεωρω με την καμμια οτι το Set The World On Fire κατεστρεψε την μπαντα. Να μου πεις οτι κατεστρεψαν την μπαντα η συγκεντρωτικοτητα και τα κολληματα του Waters να σου πω ναι, αλλα δεν θεωρω οτι αυτος ο δισκος εκανε κακο στην μπαντα, ισως να μην εκανε καλο γιατι δεν ανεβασαν και αλλο την ανεβασμενη εκεινο την καιρο δημοτικοτητα τους αλλα αυτο απεχει πολυ απο το “κατεστρεψε την μπαντα”.

Την κατέστρεψε , οποιος θυμάται τοτε, θυμάται. Οπως καταστράφηκαν οι F&J με το when the storm comes down και αρκετοί ακομα με τέτοιου ειδους»τσαχπινιές»,