Τσίμπησα και γω το ticket μου και πλέον μετράμε αντίστροφα!! 5 μέρες είναι ρε γμτ θα περάσουν:yahoo:…
Νο 54 είναι το δικό μου αλλά σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικό νούμερο…
Πάντως όταν τους ρώτησα γενικά πως πάει η προπώληση με είπαν ότι ακόμα έχει πάρα πολλά, οπότε όπως το κόβω θα είμαστε χαλαρά στο principal την τετάρτη…
[B]ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕ!!![/B] μην το χάσετε αύριο.
Χαμός από τους λίγους. Annihilator άψογοι… ήχος εμένα με φάνηκε πολύ καλός στην αρένα. Ο κόσμος, αν και σχετικά λίγος, πολύ ζεστός και με πολύ ενέργεια σε όλη την διάρκεια της συναυλίας. στα king of the kill-ultra motion-phantasmagoria-alison hell, ο χαμός ο ίδιος και εγώ προσωπικά στο time bomb άφησα τον σβέρκο μου κάπου στο principal…
Τζεφ απίστευτος ΘΕΟΣ… άσχετο αλλά ρε σεις άπειρο ιδρώτα το παλικάρι…
Γενικά αν είχε καμιά 200αριά ακόμα άτομα η αρένα θα ήμασταν πένα… Χαλάλι όμως. εμείς τα σπάσαμε και γουστάραμε το live…
Αυτά για την ώρα και τα υπόλοιπα αύριο με πιο καθαρό και νηφάλιο μυαλό (μεγάλη σούρα ακολούθησε για να γράφω στις 6:20 το πρωί)
παιδια τα ιδια θα πω και εγω.ηταν πολυ ωραιο live.περιμενα περισσοτερο κοσμο,αλλα ουτε τον Waters τον ενοιαξε ο οποιος τα εσπασε ,ηταν απιστευτος.ολοι τους πηγαν πολυ καλα,και με ολο ενεργεια.ψήνομαι να τους δω και σημερα .δεν πρεπει να το χασετε με τιποτα.
Απιστευτη συναυλια! Σιγουρα μεσα στις καλυτερες που εχω παει!
Αλλα για να πουμε και δυο λογια για τα support πριν μπω στην μπαντα. Οι Conspirancy που βγηκαν πρωτοι μου αρεσαν παρα πολυ! Παρα τα τεχνικα προβληματα με τον ηχο μας ζεσταναν μια χαρα και ολοι γουσταραν!Αν παιξουν πουθενα τοπικα σιγουρα θα παω να τους ξαναδω!
Οσο για το δευτερο support, τους Against My Better Judgement, εμενα προσωπικα με κουρασαν παρα πολυ, δεν μ’αρεσει κιολας το ειδος που παιζουν! Αλλα απ ο,τι ειδα δεν υπηρχε και ιδιαιτερη ανταποκριση καθως ολοι πρεπει να περιμεναν ποτε θα τελειωσουν! Μα δε κολλουσαν κιολας ως support στους Annihilator!
Τωρα για Annihilator τι να πρωτοπω! Απιστευτη ενεργεια απ’ολη την μπαντα! Waters ΘΕΟΣ, μεγαλη παικτουρα! Μας ελουσε στην κυριολεξια με τον ιδρωτα του και συνεχεια μας εδινε το χερι! Ο καινουργιος ο μπασιστας παρα πολυ καλος, φαινοταν οτι γουσταρε! Κι ο Paden φοβερος, εχει δεσει καλα με την μπαντα.
Γενικοτερα εκνευριστηκα που πεταχτηκαν ποτηρια και μπουκαλια στη σκηνη και δεν μπορω να καταλαβω γτ. Ενα ποτηρι γεματο μπυρα ξυστα περασε απο τον Paden. Οποιος δεν γουσταρε μπορουσε απλα να φυγει. Παρολα αυτα η μπαντα συνεχισε να κανει αυτο που ξερει χωρις να δωσει σημασια και μπραβο τους!
Χτες πρεπει να μασταν καμια 400σαρια ατομα αλλα ακουγομασταν για πολυ παραπανω! Πολλοι ηθελαν να κανουν stagediving αλλα κλασσικα τα παλικαρια του Principal δεν αφηναν γεγονος που δημιουργουσε εναν τεραστιο χαμο μπροστα και μας χαλουσαν την συναυλια!
Πανω κατω ετσι ηταν τα πραγματα, μακαρι να μην τελειωνε ποτε η χθεσινη βραδια!
PS. Ασχετο, οπως δηλωσε o Waters στη συνεντευξη, περασαν 4 μερες στη Θεσσαλονικη, απ’ ο.τι φαινεται λοιπον ο Paden πρεπει να βρηκε γκομενακι, ασχετη του ειδους, την οποια πρεπει να την βαλαν ετσι μεσα! Ηταν τιγκα στη μαστουρα και καθοταν μπροστα απο τον Paden και του εστελενε φιλακια, του λεγε i love you, μονο που δεν ανεβηκε στη σκηνη να τον πηδηξει! Την ειχαμε παρει ολοι χαμπαρι εκει γυρω και δεν μπορουσαμε να κρατηθουμε απο τα γελια! Και φυσικα ο Paden μην χασει να της δωσει και την πενα του! Αιντε αιντεεεε! Ο,τι να ναι! #-o
Ναι εμεις την σπρωξαμε λιγακι, επειδη ηταν ακριβως διπλα μας, και σωριαστηκε αμεσως κατω! Την σηκωνε μετα ο φυλακας και αυτη ξαναπεφτε κατω:lol:
Αφου οταν τελειωσε η συναυλια την πλησιασε ο μπασιστας και την ρωτουσε αν ειναι καλα!