Να πω και κανα 2 πράγματα παραπάνω ξεκούραστος πλέον…
Γενικά πολύ τρέλα ο κόσμος εχθές… Στο τέλος πάντως καταφέραμε και ανεβάσαμε έναν στην σκηνή:p. Ειδικά ένα παλικάρι τον κράτησαν τα σεκιούριτι από τα πόδια και έσκασε κάτω με την πλάτη αρκετά δυνατά. Πάλι καλά δεν βρήκε κανέναν κεφάλι να έχουμε άλλα…
Οι annihilator φάνηκε να γουστάρουν τις αντιδράσεις μας και αυτό το έβγαζαν στην απόδοση τους… 200-300 άτομα να είχαμε ακόμα θα τεστάραμε τις αντοχές του principal…
Τα support να πω την αλήθεια δεν τα είδα. Τους conspiracy δεν τους πρόλαβα και στο δεύτερο άκουσα 2-3 τραγούδια στο τέλος οπότε δεν έχω γνώμη…
Το μόνο αρνητικό εχθές για μένα ήταν το merchandise. Είχε μόνο ένα σχέδιο, το εξώφυλλο από το τελευταίο άλμπουμ (προσωπικά δεν μου άρεσε), και 25 ευρώ!! Θα μπορούσαν να τα έχουν πάει καλύτερα στον τομέα αυτόν.
Γενικά ένα φοβερό live και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε όπως είπαν και οι ίδιοι…
Και κάτι τελευταίο. Την προηγούμενη είχε στο 8ball βραδιά annihilator και στο τέλος είπε ο Βαγγέλης όσοι ήθελαν να μπουν στο live και δεν είχαν πάρει εισιτήριο να δώσουν τα ονόματα τους και τους έβαλε τζαμπέ εχθές. Με το είπαν κάτι γνωστοί τουλάχιστον που μπήκαν κούτρα έτσι…
Ποση ωρα επαιξαν? Εστω στο περιπου, απλα θελω να υπολογισω τι ωρα θα τελειωσει περιπου και πως θα φυγω.
Κοίτα βγήκαν κατά τις 10:20-10:30 αν θυμάμαι καλά και φύγαμε από το principal κατά τις 12 και κάτι. Υπολόγισε κάτι λιγότερο από 2 ώρες χοντρικά…
Παιδες, τους ειδα το περασμενο Σαββατο και σκοτωνουν. Οσοι εχουν εστω και μια συμπαθεια για το thrash θα περασουν καλα. Ηταν ρεξατοι και καυλωμενοι. Οι θρασαδες θα φυγουν με βρεγμενο βρακακι. Λειπουν μερικα τραγουδια-επη αλλα μεσα ειναι κατι πχ. Φαντασμαγορια που πατανε τους παντες.
o waters εφαγε μια μπυρα στη μαπα κ κοντεψε να τιναχτει το live στον αερα. Υπαρχει ακομα στο χαμερ η ψηφοφορια με το μαλακα της χρονιας ? Βλεπω να παιρνει τη θεση αυτου που εφτυσε τον Steve Harris
Καναδοί προχωρούν σε πυρηνικό όλεθρο μέσα σε ένα μικρό club της Αθήνας.
Ολοκαύτωμα έγινε!
Απίστευτο Live!
Ο Waters πρέπει να έχυσε 50 κιλά ιδρώτα, και δεν σταμάτησε λεπτό!
Δεν είχα δει playlists από προηγούμενες ευρωπαικές συναυλίες, οπότε το acoustic Phoenix Rising / Sound Goods to Me, ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς για μένα.
Στο Phantasmagoria πέθανα από τις riff ριπές και το πανζουρλισμό που έγινε.
πο ρε νταξει τι λαιβαρι ηταν αυτη!!!σιγουρα ενα απο τα κλαυτερα που εχω παει!!!με πολυ καλο σετλιστ και διαθεση!!!και επισης ειχα Meet and Greet με την μπαντα πριν το λαιβ.Ο Dave αλλαζε τισ χορδες και δεν μιλησε και πολυ,αλλα ο Jeff μας μιλαγε συνεχεια και μαλιστα καλοπροεραιτα!περα απο ολα τα αυτογραφα και τις φωτογραφιες αυτο που με συγκινησε ειναι οτι μ εδωσε μια πενα αυτοπροσωπος και ακομα δεν το πιστευω!αντε να μας ξαναρθουν!!! :drunk::thumbup::vibrate:
ΠΟΛΥ ΗΧΟΣ, ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΓΑΜΑΤΟ ΣΕΤΛΙΣΤ, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ,(ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ:p) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΙΒ!!!ΑΞΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 28 ΕΥΡΩ!
ΥΓ:Η ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΠΙΤ,ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΟ ΚΑΙ Π…ΝΑ
ενταξει αναμενομενο να γαμανε οι annihilator οπως και
στο προηγουμενο live jeff waters απλα θεος… και οι υπολοιποι super.
τραγικος ο κοσμος σε καποια κοματια
οι lator τα σπαγανε και δεν κουνιοταν κανενας
τραγικο κοινο …
… σε λιγο θα μας κανουν και μυνηση
επειδη κανουμε crowd serfing
δεν πειραζει αλαξανε οι καιροι
για να παει καποιος μπροστα πρεπει
να εχει μεσον…
περνας απο διπλα απο τον αλλον
και σε κοιταει με μισο ματι …
ρε δε ΠΑΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΛΕΩ ΓΩ[-X
ΓΑΜΗΣΕ!!
πολυ καλο live…
το σετ λιστ μου αρεσε αρκετα, και η αποδοση της μπαντας ηταν παρα πολυ καλη οπως επισης και ο ηχος ηταν αψογος!!!
ενταξει για τον μαλακα που πεταξε τη μπυρα τι να πω…εδειξε το ποσο μαλακας ειναι…
θα χαιροταν αν τιναζε το live στον αερα??
δεν φερεσε ετσι σε μπαντα που αγαπας και πληρωσες για να δεις…
στα αρνητικα ειναι και το εισητηριο στο ταμειο που ειχε 35 ευρω και δεν το ελεγε πουθενα απο πριν οτι θα χει τοσο…ουτε στην αφισα το θυμαμαι ουτε σε διαφορα site που λενε για το live…απο 28 να σου λενε στην πορτα 35 δεν ειναι και μικρη διαφορα…
μετα το live ευτιχως εκατσαν για τζιφρες και φωτο…
και εφυγαν με ταξι!!! 3 ταξι νομιζω επιστρατευθηκαν για τη μπαντα και τα οργανα…
Η συναυλια ηταν σουπερ με πολυ καλο ηχο σε μουσικη και σε φωνητικα,πολυ καλο σετ λιστ και γενικα ηταν μια απο τις καλυτερες που εχω δει.
Οσον αφορα τον τυπο που πεταξε την μπυρα,εκτος του οτι ειναι πολυ μαλακας, καποιοι τον ειδαν. Θα μπορουσαν πολυ απλα να τον πεταξουν εξω ή ο ιδιος να πεταχτει και να ζητησει συγνωμη.
Καποιος ανεφερε μια χοντρη γκομενα που βαρουσε τον κοσμο. Επειδη ημουν απο πανω και εβλεπα καθαρα τι γινοταν, ενα εχω να πω. Ρε κοπελια, εαν δεν τα μπορεις αυτα, κατσε σπιτακι σου και μην μας τα ζαλιζεις.
Καποιος αλλος φιλος αναφερετε και στο support που επαιξε πριν και κραζει τον κοσμο. Θα ηθελα απλα να πω οτι εμενα προσωπικα μου φανηκαν εντελως αδιαφοροι, με πολυ χαλια ηχο και χαλια φωνητικα. Γνωμη μου παντα,αλλα παρακαλουσα να μην τραγουδησουν αλλο.
Σε γενικες γραμμες παντως τα σπασανε οι Annihilator.
Αντε επομενα τωρα live, Rotting Chsrist, Helloween-Stratovarius και ορεξη και λεφτα να εχουμε,ακολουθουν και αλλα πολλα.
Πρώτον: για μένα ήταν αρκετα συμπαθητικοί αλλα από τη στιγμή που δεν ξέρεις τα κομμάτια δεν το βρίσκω και πολύ λογικό να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι.
Δεύτερον: εγώ ουδέποτε είχα μέσο και μια χαρα μπροστά βρέθηκα. Απλά αν έχεις κάψα να δεις μια μπάντα από μπροστά κι έχεις το χρόνο, πας στο λαιβ λίγο πιο νωρίς…
Οι Annihilator λοιπον… ΤΗΕΥ SET THE WORLD ON FIRE!!!
Φοβερό λαιβ, αρκετά καλός ήχος, γεμάτοι ενέργεια όλοι τους, δεν είχαν σταματήσει να ανεβοκατεβαίνουν στη σκηνή! Απίστευτη πόρωση στο king of the kill και στο ακουστικό ploenix rising- sounds good to me πήρα και thumbs up από τον αλμπέρτο σε εκείνο το σημείο, μάλλον επειδή τραγουδούσα συνέχεια :roll:
Το σημάδι από το κάγκελο έχει αποτυπωθεί κάτω από το στήθος μου αλλά χαλάλι, πραγματικά περασα υπέροχα και δεν κουράστηκα ούτε στιγμή! Έφυγα μαζί με πένα και το δεύτερο μισό του σετλιστ :Ρ
Πολλά ρισπεκτ στον Jeff, για τον ιδρώτα που έριξε, για την ανωτερωτητά του στο περιστατικό με την μπύρα, για την τρέλα του και για τα παπούτσια που χάρισε στο κοινο
Δεν ήξερε τι άλλο να μας δώσει πια!
τελικα…
μιλαμε για ενα ποτηρι μπυρας…ή μπουκαλι νερο…
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ/ΜΠΟΥΚΑΛΙ…ή ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ τον βρηκε?
γιατι εχω δει το βιντεο 2-3 φορες και δε βγαζω ακρη!
WTF?
Οπως και να εχει…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΟ ΡΟΔΟΝ.
επειδη το είδα το σκηνικο, να πω ότι ήταν ενα πλαστικό ποτηρι νερο και τον βρηκε μονο το νερο, το ποτηρι επεσε κατω πιο πριν - νο μπιγκ ντηαλ βσκ, και δεν καταλαβα γιατι τον πειραξε τοσο πολυ, σιγα ρε τζεφ και τι εγινε