Annihilator [24/11/2010]@Θεσσαλονίκη, [25/11/2010]@Αθήνα

Καλα αν τον βρηκε το μπουκαλι δεν θα ταν σωος και αβλαβης!
Αηδιες λεω εγω… Καλα που δεν πηγα, θα χα ξενερωσει φουλ με τον Jeff… Φαση municipal μου θυμιζει μονο που δεν επεσαν μαπες μετα

Ρε σεις ο,τι και να ηταν ειναι ανεπιτρεπο να πετας οτιδηποτε σ’αυτους που πασχιζουν να σε κανεις να περασεις καλα! Αν γουσταρεις τοσο πολυ να πεταξεις κτ πετα το πανω σου!
Επειδη και στη Θεσσαλονικη παιχτηκαν τετοια σκηνικα αλλα ευτυχως δεν βρηκε κανεναν στο κεφαλι(παραλιγο), ο Waters φυσικο ηταν να ξενερωσει και να διακοψει να διαμαρυρηθει γτ σου λεει τι ηρθαμε ελλαδα για να μας πεταν μπουκαλια?
Αν αργησουν να ξαναρθουν παντως δεν θα μου φανει περιεργο, και με το δικιο τους!

για το μεσον εννοω ακριβως το αντιθετο
ενα μικρο παιδακι να ξεκινησει να παει μπροστα
θα παει ευκολα
δηλ
εχουν γινει ολοι τοσο μιγιαγγιχτοι
που οταν θα πας να περασεις
η πας να σερφαρεις σε κοιτανε με μισο
ματι λες και εχουν παει σε συναυλια της βανδη
αλλη φορα θα φοραμε καρτελακια
με την φωτογραφια της να δειχνουμε οτι ειμαστε και μεις
οπαδοι της

Παραθετω απαντηση σε σχετικη ερωτηση απο τους DILLINGER ESCAPE PLAN στο metal hammer

[B]Τι συνεβη στο Soundwave Festival? Γιατι σας πεταξαν μπουκαλια? Διαβασα οτι το πηρατε χαλαρα - σωστα? Δε συμφωνεις οτι παρομοια περιστατικα αποτελουν την πεμπτουσια του rock n roll? …
[/B]

Δεν θυμαμαι ακριβως περι πλαστικων μπουκαλιων… αλλα ο,τι κι αν συνεβη ειμαι σιγουρος οτι το προκαλεσαμε και σπανια θεωρουμε την αλληλεπιδραση με το κοινο σαν κατι κακο. Αυτους τους καιρους, οπου οποισδηποτε μπορει να παρακολουθει ολοκληρες συναυλιες απο του youtube , οι οπαδοι εχουν μια προπαρασκευασμενη ταση να παρακολουθουν live μουσικη σα να ηταν τηλεοραση. Οποιαδηποτε ευκαιρια εχουμε να σπασουμε αυτο το “Ξορκι” που μαστιζει τους απανταχου μουσικοφιλους και να προκαλεσουμε καποιου ειδους αντιδραση, ειμαστε ικανοποιημενοι και εμπνευσμενοι.

Γιατι πολυ μυγιαγγιχτοι εχουν γινει… Αλλα μεταλλαδες τι να περιμενεις…

ναι ρε αυτο το βαρελι με νευριασε αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια γτ περναγα γαματα,αλλα και παλι αν δεν μπορει τα σπρωξιδια ας παει πιο πισω η ασ μην ερχοταν καν και αυτο της ειπαν πολυ χυμα

Ενα τεραστιο απωθημενο εφυγε…

Δεν μπορω να πω κατι κακο. Απειρο ρησπεκτ στα σολιδια και στις ριφφαρες του Τζεφ, ο Παντεν αν και δεν με τρελενει, φαινεται πολυ δεμενος με τους υπολοιπους και φανηκαν πως γουσταραν πολυ ολοι τους. Το κοινο ανταποκριθηκε μια χαρα και γενικα γουσταραμε πααααρα πολυ.

Στα του σετλιστ, οκ PHANTASMAGORIA, Ultra Motion, Phoenix Rising + Sounds Good To Me, King Of The Kill, Hell Is A War, W.T.Y.D, Fun Palace ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΕΣ!

Παντα τετοια, το ευχαριστηθηκα οσο λιγα!

Υ.Σ. Τατσο, θενξ για την πενα :stuck_out_tongue:

καλα οτι ο ηχος ηταν γενικα μετριος
και οτι στην αρχη πιο πολυ ακουγωντας οι φωνες του κοινου παρα η μουσικη δεν θα το σχολιασει κανεις??

anyway
περασαμε καλα
και αυτο εχει σημασια

οι annihilator καλυβωντας μεγαλο κομματι της δισκογραφιας τους
δειχνουν οτι μπορουν να δωσουν ενα λαιβ
χωρις να στηριζονται στα παλια τους αλμπουμ μονο!

με τα moshpits εχω καποιες ενστασεις
γιατι μου φαινεται πλεον εχουν γινει αυτοσκοπος
δηλαδη
οκ παμε σε ενα λαιβ για τα moshpits Και οχι για την συναυλια καθεαυτου

επισης αμα θελεις να κατσεις να προσεξεις ενα γαμημενο σημειο της συναυλιας
θα πρεπει να προσεχεις μην φας καμια αδεσποτη απο τους αφηνιασμενους

κατα τα αλλα
γουσταρα πολυ
ultra motion
fun palace
wtyd
time bomb
the box
king of the kill
και φυσικα το ακουστικο medley

ο μπασιστας μορφη κατευθειαν απο τα 80ς
ο padden γαματος - και φοβερο ταλεντο
ο ντραμερ οκ - σαν συγγενης του chuck billy ητανε
και ο jeff θεος - και πολυ ποζερι για να λεμε τα πραματα με το ονομα τους

τίποτα ρε, στο τέλος είχα 2-3 έτσι κι αλλιως :Ρ

Με όσα ειπωθηκαν για τα μοσπιτς θα συμφωνήσω απόλυτα. ΠΛεον δεν ισχύει το έρχεται ο ταδε, α πάμε, αλλά το “ααα είναι θρας πάμε να δείρουμε και να το παιξουμε γαματοι στο wannabe moshpit μας”. Και αυτό έχει ως συνέπεια να χαλάει το κίμα της συναυλίας.

¨οσο για τους χαρακτηρισμούς της μπάντας, είναι σαν να το πήρες από το μυαλό μου! Σύν ότι ο τζεφ είναι τουμπανο :Ρ

ελπιζω να μην το λες με την κακη εννοια γτ απο το Meet & Greet που ειχα με την μπαντα μονο ποζερι δεν ηταν,φαινοταν κομπλε ατομο

Ειχα που ειχα σκασει που δεν μπορεσα λογω χρηματων να ερθω σε αυτο το live, μου ειπαν και 2 φιλοι που πηγαν χτες οτι ηταν φοβεροι οι Annihilator, ειδα και setlist… Και εγινα ακομα πιο σκατα… Αντε να ξαναρθουν και δεν το χανω την επομενη φορα… Οσο για τον τυπο που πεταξε την μπυρα πρεπει να ηταν μεγαλος [B][SIZE=“2”]ΠΑΠΑΡΑΣ[/SIZE][/B] και το θεωρω τρελη μαλακια αυτο. Τι θα πει thrash συναυλια που γραψατε καποιοι, οτι ο μουσικος θα πρεπει να τρωει μπουκαλια και να λεει και ευχαριστω?

πες τα ρε μαν!ειπαμε Τhrash καταστασεις,αλλα οχι και να αρχισουμε να πεταμε μπυρες στις μπαντες…

Περι moshpit και ηχου που ειπε ο signal…

α) Ε τι να κανουμε, εγω απο την πρωτη φορα που πηγα σε μεταλ συναυλια καπως ετσι μου φαινοταν. Οτι θα υπαρχουν καποια στανταρ ατομα που πανε για ξυλο και να βγαλουν την κακια τους, ξερω γω. Κλαην προσωπικα, αν γουσταρω και ειμαι πορωμενος θα χωθω σε καποια φαση, αλλιως μακρια και αγαπημενοι και αν με σπρωχνουν και βλακειες δεν αντιδρω (εχω και το υψος και την δυναμη για να αντισταθω δεν ειμαι κανας τοσοδουλης να με παρει το κυμα :Ρ).

β) Ο ηχος αν εξαιρεσουμε τα πρωτα 3-4 κομματια που ηταν μετριος, προσωπικα μου φανηκε σε αρκετα καλο επιπεδο και δεν πτοησε στο ελαχιστο.

πολυ καλο live με απροσμενα καλο ηχο για το σημειο που βρισκομουν…
φοβερη αποδοση πολυ ενεργεια και ορεξη - γενικα δεμενη μπαντα…
περασαμε καλα - ισως καλυτερα απο το mmd…
το setlist ικανοποιητικοτατο…
μαζεψαμε και 3-4 πενες…

ο jeff πολυ φιλικος μετα το live - εκατσε υπεγραψε εκανε και τον χαβαλε του.

αντε να μας ξαναερθουν στο μελλον…

απαραδεκτο τα 35Ε στην εισοδο…

Βλέπω το video του W.T.Y.D. (όπου ο Jeff Waters απλά είναι [B]RESPECT[/B] τόσο στο συμβάν με τη μπύρα όσο και στην εκτέλεση του κομματιού) το οποίο ξεσηκώνει το κοινό. E πολύ θέλει για να νιώσεις άσχημα που δε πήγες ακόμα κι αν δεν τους ακούς?. Τέσπα είναι μια παράλειψη που θα διορθωθεί τάχιστα:D. Τα σέβη μου στους Annihilator και σε σας που τα κάνατε πουτάνα στο Gagarin εχθές.:wink:

O Jeff θεός συμφωνώ,αλλά ποζέρι, γιατί? Επειδή τρέχει πάνω κάτω,χτυπιέται και έχει επαφή με τον κόσμο? Ο Jeff Waters,πάντα έτσι είναι, 100% αληθινός. Δηλαδή θα πρέπει να είναι ακούνητος,αμίλητος,αγέλαστος, αλλιώς είναι ποζέρι? O Angus όταν χτυπιέται και κυλιέται στο πάτωμα, τον λέμε "κιθαρίστα-φρόντμαν"αλλά αντίστοιχα τον Jeff Waters τον λέμε ποζέρι? Ο Waters απέδειχε γενικά πόσο cool τύπος είναι.Και στο σκηνικό με τη μπύρα,αν ήταν άλλος,θα είχε φύγει και με το δίκιο του. Οπότε κρατάμε μόνο το θεός :stuck_out_tongue:

στο πρώτο τους live εδώ (φεβρουάριος 1991) ήταν ακούνητος πάντως, και αυτός (δεν είχε δεύτερο κιθαρίστα αν θυμάμαι) και εμείς (από το σοκ του τι βλέπαμε μπροστά μας και με ένα σετλιστ βασισμένο στα 2 πρώτα άλμπουμ).

Χτες καλά ήταν γενικά αν και δε θα ήθελα τις ανύπαρκτες κιθάρες/χάλια ήχο στα πρώτα κομμάτια, το ξενέρωμα με τη [B][U]διακοπή[/U][/B]και αντί για το ακουστικό medley θα προτιμούσα 2 γρήγορα κομμάτια ακόμα.

σορρυ ρε φιλε αλλα ειμαστε στο 2010 και οχι 1991,και αποψη μου ειναι οτι ηταν μια χαρα το σετλιστ και καλα εκαναν και εβαλαν το ακουστικο medley.εδινε μια αλλη χροια στο λαιβ,αλλιως αν παιζαν μονο γρηγορα κομματια δεν θα ηταν τοσο ενδιαφερον.μεταλ δεν ειναι μονο τα γρηγορα κομματια ρε μαν

είπα εγώ κάτι τέτοιο?! Μίλησα απλά για τη σκηνική παρουσία τότε και ναι, σε όλη την παρέα μου (όλοι είμαστε 35+) άρεσε περισσότερο τώρα που γούσταρε και αυτός.

Οσο για το σετλιστ μια χαρά ήταν, απλά προτιμώ τις thrash συναυλίες να είναι thrash full time :slight_smile:
Θα ήταν λιγότερο ενδιαφέρον δηλαδή με ένα Imperiled Eyes/Human Insecticed στη θέση τους πχ?

[I]Πλάκα πλάκα και γω πριν 20 χρόνια 16 ήμουν :)[/I]

ηρεμησε μαν
δεν το ειπα σαν αρνητικο
απλα ητανε παραπανω εκδηλωτικος απο το συνηθες

α ναι και συμφωνω για το απαραδεκτο ποσο των 35 ευρω

πολυ γυφτια

και γω εψαξα πριν να δω αν αναφερεται πουθενα
αν εχει αλλη τιμη η προπωληση και αλλη στο ταμειο
αλλα δεν ειδα τιποτα
και υπεθεσα οτι η τιμη ειναι ενιαια

ουστ παλιογυφτοι!!!