Annihilator [24/11/2010]@Θεσσαλονίκη, [25/11/2010]@Αθήνα

νταξει σιγουρα δεν θα με χαλαγαν αυτα π ειπες αλλα θα προτιμουσα να βαλουν +αυτα και να παιξουν και το medley και ο Jeff εχει πει πως ειναι δυσκολο να παιχτουν μερικα κομματια στην κιθαρα και να γινονται και τα φωνητικα την ιδια στιγμη,για αυτο πολλα κομματια δεν παιζονται λαιβ τωρα απο τους Annihilator,αφου ο Dave δεν ειναι πλεον μονο τραγουδιστης

και τι δεν θα δινα να ημουν 16 χρονων το 91 :smiley:

μαπα σε λιγες μερες γινομαι 17 8)

Επειδη η ξενερα δεν λεει να φυγει, ανεφερε οντως κατι που μου ειπαν ''See you next year"? Να νιωσω λιγο καλυτερα ρε αδερφε…

Κοίτα για next year δεν άκουσα κάτι… Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Πάντως μέσα στις χαιρετούρες είπε ένα “see you again very soon”. Μακάρι να ξανάρθουν σύντομα…

ναι το ειπαν αυτο το πραγμα αλλα πιστευω ειναι στα πλαισια τον γνωστων παπαριων που λενε ολα τα συγκροτηματα για να πορωσουν το εκαστοτε κοινο…

Μπουμ. Εκρηξη. Οταν βγηκαν στη σκηνη δλδ. Ναι, μονος του ηταν τοτε στην κιθαρα. Θυμαμαι οτι στο Breaking the Law (διασκευη ε, δεν μπερδευω τα συγκροτηματα :p) λεγαμε με τον τοξικο και τους αλλους της παρεας οτι ο Τζεφ ειναι “το καλυτερο κιθαριστικο διδυμο” χεχεχε. Υπερβολες, αλλα τι να κανουμε… Πεινασμενα παιδακια ημασταν :slight_smile:

Ημουν 17 τοτε, αλλα και 16 δε θα με πειραζε :stuck_out_tongue:

ναι το είπαν,δεν ξέρω όμως κατα πόσο θα ισχύσει αυτό.Πάντως γιατί όχι σε πλαίσια ενός φεστιβαλ ή μπορεί να ερθουν πάλι μόνοι τους αρχές 2012(και μην πει κανεις οτι μεχρι τοτε θα εχει καταστραφει ο κοσμος γιατι ο κοσμος θα καταστραφει τελη Δεκεμβριου 2012 :D)

Κανονικο rip-off. Eιχα παντως και 'γω ενα μικρο ευτραπελο εδω στα ξενα.
Το εισητηριακι εκανε γυρω στα 15 ευρω και ο διοργανωτης μας ειχε ενημερωσει μεσω τηλεφωνικου μηνυματος και e-mail οτι το main act θα εβγαινε στις 8:30.
Με τον φιλο που θα πηγαιναμε φτασαμε και οι δυο εκεινη την ωρα καθοτι δεν μπορουσαμε νωριτερα. Μπαινω μεσα…ΣΟΚ! Επαιζαν ηδη και μαλιστα απ’οτι πληροφορηθηκα απο τις 8 ακριβως! Δεν αφησα να μου χαλασει την βραδια αλλα…

Απο βδομαδα στελνω ενα ξεγυρισμενο (αλλα απολυτως κοσμιο) e-mail καταθεσης παραπονου στο τμημα εξυπηρετησης πελατων του διοργανωτη. Πηρα απαντηση την ιδια μερα εξηγωντας μου αναλυτικα για ποιον λογο εγινε αυτην η αλλαγη προγραμματος μαζι με ενα ματσο συγνωμες και…2 εισητηριακια για οποιοδηπωτε event θελω στο O2 Islington Academy…!

Καλο??? :wink:

Ωραιοςςς:thumbup:

Κι εδώ σε ανάλογη περίπτωση, έτσι ακριβώς κάνουν οι διοργανωτές :lol:

καλο αλλα εχασες 30 λεπτα απο τλαιβ των Annihilator :frowning:

Μεγαλη μαλακια, αλλα τουλαχιστον ειπαν ενα ειλικρινες συγγνωμη και πηρες και 2 εισιτηρια. Στην Ελλαδα θα σου ελεγαν “Να ερχοσουν νωριτερα ρε φιλαρακι, κατι ετυχε” και τερμα. Και αν επεμενες θα σε εβριζαν κιολας. Ευχομαι να ξαναρθουν το συντομοτερο στα μερη μας να τους απολαυσω και εγω.

Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε εικασίες για το τι θα γινόταν Ελλάδα…
Δείτε τι έγινε με τους Placebo στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό. Δεν υπάρχει ούτε μια σχέση ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις αντιμετώπισης…

Η μόνη φορά που παραδέχτηκα αντιμετώπιση εταιρίας στην Ελλάδα ήταν όταν πριν μερικά χρόνια είχε ακυρωθεί η συναυλία των Paradise Lost στην Θεσσαλονίκη για ιατρικούς λόγους του τραγουδιστή και όχι μόνο πήραμε τα λεφτά μας πίσω αλλά και είσοδο σε 3 (όποιες θέλαμε εμείς) συναυλίες της εταιρίας στον Μύλο…
kazandb ρισπεχτ:bow:

3 συναυλιες??? αυτο ειναι τρομερο,αλλα δυστυχως δεν παιζουν και τοσα πολλα ονοματα στον μυλο ετσι?

Κοίτα σίγουρα δεν είδα το μεγάλο εμπορικό όνομα, αλλά δεν με χάλασε που είδα κούτρα Τσοπάνα Rave, Μωρά στην φωτιά,και ακόμα ένα ελληνικό (δεν θυμάμαι τώρα ποιο ήταν)…

Και γενικά ήταν μια αντιμετώπιση που δείχνει σεβασμό στον πελάτη, καθώς δεν ήταν υποχρεωμένοι να με βάλουν σε συναυλίες ειδικά από την στιγμή που οι Paradise Lost δεν ακυρώθηκαν με δική τους υπαιτιότητα…

ναι οντως ισχυει αυτο π λες.Κομπλε δλδ.

Απο την αλλη για να γυρισουμε λιγο στο τοπικ,ελπιζω ο Τζεφ να μην ξενερωσε ιδιαιτερα με τον μαλακα π πεταξε την μπυρα…να μας ερθουν συντομα γτ προσωπικα για μενα,οι Annihilator ειναι μια μπαντα που θα ξαναεβλεπα με πολυ ορεξη!

Ρε μην τρελαίνεστε με την μπύρα… Σιγά δλδ. Δεν έγιναν και επεισόδια. Στο κάτω κάτω metal παίζουν, όχι όπερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούν κάτι τέτοιο ούτε η τελευταία…
Δεν λέω ότι καλά έκανε όποιος το πέταξε αλλά μέσα στην πώρωση του ο άλλος μπορεί να ξεφύγει κιόλας… Εγώ πιστεύω ότι σε κάποιο βαθμό οι μπάντες γουστάρουν τέτοιο χαμό στο κόσμο… Δείτε λίγες σελίδες πίσω την δήλωση των dilliger escape plan…

ναι ρε εγω δεν διαφωνω απλα ο Τζεφ φανηκε να ενοχληθηκε απο αυτο…δεν ξερω τι να πω απλα ελπιζω να μην εχει σκαλωσει

Κι ενταξει ρε συ επειδη γουσταραν οι dilliger escape plan σημαινει οτι γουσταρουν και ολες οι υπολοιπες thrash μπαντες? Αλλοι το βλεπουν αλλιως, οπως και τωρα που εσυ το βλεπεις ετσι κι γω το βλεπω απο την αντιθεττη πλευρα.

ναι ειναι αναλογα με τον καθενα