Άψογοι…:thumbup:
το κομμάτι που παίξανε μου άρεσε και μένα. γενικά τον Βάνα τον έχω πετύχει σε πολλές συναυλίες σαν θεατή βέβαια…
Εσάς πως δεν σας έχουν καλέσει μέχρι τώρα;:):!:
έχουμε παίξει
μας έχουν κάνει πρόταση να ξαναπάμε και θα το πράξουμε σε λίγο καιρό όταν ξανανέβουμε γιά συναυλία Σαλόνικα
Σευχαριστώ…προφανώς τό’χα χάσει λόγω δουλειάς:):!:
Μονο η σκηνοθεσία αξίζει σε αυτήν την εκπομπή. Τα αστεία τους είναι εντελώς αμερικάνικα. Τώρα θα μου πείς στον ΑΝΤ1 δεν πάιζει, η αμερικανίλα στο πιάτο σας.
όντως ο σκηνοθέτης είναι πολύ μερακλής.
ο τράμπ δίνει ρέστα σαν φρόντμαν:)
με σκλαβώνετε κύριε
Ωραία το πάνε το μεγάλο θέμα των τελευταίων εβδομάδων, αλλά όπου νάναι θα ξεχειλώσει:):!:
Προσκυνάτε όλοι μαζί ρε.
:bow2::bow2::lol::lol:
δυστυχως εχασα το χτεσινο επεισοδιο. αλλα θα το συμπληρωσω σημερα. Θεικο το βιντεο με το σκυλο και την κοτα:lol:
PIZZA ΜΠΑΤΣΟΣ :lol::lol::lol: ΕΧΩ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!:lol::lol:
Τελευταίες βραδιές, μπορεί να τό’χουν ρίξει στον χαβαλά, ειδικά χθες, αλλά ξεχνώ κάθε σκοτούρα και κοιμάμε σαν πουλάκι:):!:
apla theoi!!!gamane!!!:bow2:
μηπως το’χουν παρακανει λιγο(αρκετα βασικα), και καταντησαν κουραστικοι…? περα απο καποια σημεια…βαρεθηκα να βλεπω συνεχεια τα ιδια, περα απο το γεγονος οτι τα ακουω να τα λενε ΟΛΟΙ, παντου, καθε μερα…
παπαγαλοι ρισπεκτ ομως:p:p
ο κανακης ΄φωνη΄της νεολαιας…#-o
καταντια.
Όντως αυτό συνήθως είναι η αρχή της πτώσης…μάκάρι για αυτούς να είναι διαφορετικά:):!:
ολοι οσοι κανουν μερικα νουμερα ψωνιζονται και τα παραδειγματα απειρα
δεν περιμενα να ξεφυγουν και αυτοι
αλλα παραμενουν η πιο αστεια εκπομπη της ελληνικης τιβι
Δεν ξέρω τι είναι ο Κανάκης, αλλά χθες έλιωσα με τον Στάθη:lol:, κλασική uncool, ροκ μούρη:):-s