Ραδιο αρβυλα @ ant1

Ο Στάθης εκεί είναι ο πιο συμπαθητικός…

…για να μην πω και ο πιο αστείος.

Έτσι Χ 1000:!:

ναι αλλα τον εχουνε ολιγον τι γραμμενο…νομιζω

ο σταθης εχει πλακα και στο ραδιο :!:

βαζει σκατα μουσικη ομως.:stuck_out_tongue:

Οσα ανεκδοτα εχει πει ο σταθης στο αρβυλα δεν γελασα με τα περισσοτερα,μαλλον κρυα του βγαινουν.

ρε παιδια…
αυτο ειναι το νοημα…
να καθετε να λεει τετοια αστεια…
επιτηδες…
αν ειναι ποτε δυνατον…
ωρες ωρες με πονατε

[SIZE=“7”]FAIL.[/SIZE]

'Εχουν καταντήσει κρύοι και γραφικοί του κερατά, μόνο ο Στάθης μου είναι συμπαθής. Ο άλλος στα αριστερά γιατί είναι ΤΟΣΟ γλάστρα και τόσο ξενέρωτος?

+1 :thumbup:

Η ελληνοφρένεια τι είναι τότε? :wink:

πολιτικοποιημενη - προπαγανδιστικη μαλακια, δεν εχει καμια μα καμια συνοχη και τις περισσοτερες φορες ειανι εντελως αστοχη.

Ασε που ο Αποστολης (τσολιας) ειναι εντελως ενοχλητικη φιγουρα…αν ειναι με ενα σημαιακι και ενδυμασια τσολια, και οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι μαζι με ιαχες και ασυναρτητες μπαρουφες να θεωρειται επιτυχημενη καρικατουρα τοτε ναι, εχουμε την tv που μας αξιζει…

Καμια σχεση με Αρβυλα

εντιτ.

ναι εχουν καταντησει λιγο γραφικοι

+1 Για ελληνοφρενεια,σπερνει…

Τους Αρβυλες,οσες φορες εχω κατσει να τους δω,ειναι γτπ καβαλα…δεν ξερω,το να πετας αστεια βιντεακια οκ,πλακα εχει-δεν σε κανει και σοβαρη κωμικη εκπομπη νομιζω…ομως οταν μιλανε,η μια κρυαδα συναγωνιζεται μοναχα την επομενη…χωρις κανενα νοημα και βαρετα ολα τα σχολια,ειδικα κατι φασεις με καλεσμενους που εχω πετυχει,απαλεψια στο φουλ και γενικοτερα,αποψεις και γνωμες παιδιων λυκειου…μονο ο σταθης τη παλευει απο κει…

Απορω γμτ ωρες ωρες,πως σκατα κανουν τηλεθεαση και υπαρχουν ακομα στη τιβι…και με τι κοινο…

Οκ…Ο καθένας έχει την άποψη του φαντάζομαι γιαυτό άλλοι βλέπουν ελληνοφρένεια και άλλοι τον Κανάκη ( και δεν το λέω ειρωνικά μη μου θιχτείς)

Oχι,οχι,και για το ζευγαρι βυζιων πανω σε ποδια,βλεπω και γω καμια φορα αρβυλα ακομα:p

\:D/\:D/\:D/\:D/\:D/

Που τα βρήκες αυτά;:):!:

Χριστίνα (the return)

Τουμπανο! 8)

Βρε την Χριστίνα, την όμορφη Πειραιώτησα:):!: