ντάξει, να συγκρίνεται ο Λαζόπουλος με τον Μουσολίνι και χίτλερ… πόσο έλεος!
ντάξει, παραπάει…!!!
Ποιος το’γραψε αυτό? ο Στάθης απο το Ράδιο Αρβύλα??
Λοιπον, έχω τώρα λόγο να τον αντιπαθήσω.
Δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο άσχημο άρθρο, και με περισσότερη εμπάθεια και ζήλεια απο αυτό. οκ. κατάλαβα τι σόι του λόγου είναι…
Όχι ρε,
…Αντιγράφω από τη στήλη “Ο Καιρός” του Γ. Παπαδόπουλου-Τετράδη, της χθεσινής Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.
Με χαρά διαπιστώνω ότι σιγά-σιγά πληθαίνουν οι φωνές εναντίον της μεγαλύτερης απάτης στο χώρο του θεάματος, του Λακέ…
Δεν το έγραψε ο Σταθης, αλλον quote-αρε, αλλά προφανώς τα λεγόμενα τον βρίσκουν σύμφωνο…
αφού συμφωνεί, τότε το ίδιο μου κάνει.
“η μεγαλύτερη απάτη στο χώρο του θεάματος, ο λακέ”
Πόσο άσχημος μπορεί να γίνει κάποιος μεμιάς ρε γαμώτο.
Πρέπει να είναι έμφυτο ταλέντο τελικα!
Eγω θυμάμαι παλια που η τηλεόραση είχε κάποιες καλές εκπομπές, κάποια καλά σιριαλ…και μια σατυρική εκπομπή (με μέτριες θεαματικότητες) του Μητσικώστα. Τώρα τη μεγαλύτερη θράυση κάνουν οι 2 σατυρικές εκπομπές μπροστά στον υπόλοιπο…οχετό της tv. Περιμένουμε να γίνουν γελειότητες στην τβ και στην επικαιρότητα, για να έχει γέλιο ο Λαζόπουλος, ο Θέμος και ο Κανάκης. Και οι 3 αυτές εκπομπές στο μεγαλύτερο μέρος τους αναλώνονται σε διακομόδηση καταστάσεων και χαρακτήρων που έτσι και αλλιώς είναι καρικατούρες και γελοίοι από μόνοι τους. Αλοιμονο αν περιμένουμε από τον Λάκη και το κάθε “σοου-μαν” να μας ανοίξει τα μάτια…
Επίσης η τηλεόραση έπιασε πάτο λόγω της σιωπηρής συγκατάβασης των τηλεθεατών, που στο μεγαλύτερο μέρος τους φαίνεται να αγνοούν το γεγονός πως οι εκπομπές στηρίζονται στη θεαματικότητα και κατ’επέκταση όταν αυτοί απλα “παρακολουθούν” μια έκπομπη που θεωρούν ότι ρίχνει το επίπεδο, στην πραγματικότητα την στηρίζουν. Έχουμε ότι μας αξίζει σε κάθε τομέα και η ουρά μας δεν βγαίνει απ’έξω η ρημάδα.
ξερει μηπως κανεις τι ειναι οι αριθμοι στις μπλουζες τους?δεν το δα απο την αρχη και δεν ξερω8O8O8O:roll:
λογικα,αριθμοι φυλακισμενων και καλα
#-o… νομιζα οτι ειναι παρασκευη κ το εχασα το μισο…
α!ναι καλα λες!! αυτο θα ειναι!
αν ακουσα καλα στο τελος εχει τους poem…:!:
δεν μας λες που διαφωνεις να πεισεις και μας που μας αρεσε το αρθρο και συμφωνουμε ομως:wink:
+266436436643634634664636346436363
Δεν σκοπεύω να πείσω κανέναν, για να σκέφτεται το ίδιο με μένα. Ο καθένας έχει τη δική του κρίση, τα δικά του μέτρα και σταθμά.
Οπότε δε θέλω να κάνω κανέναν να “συμπαθήσει” ή να “αντιπαθήσει” τον άλλον.
Δεν περιμένω να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου, ούτε και ήταν αυτός ο σκοπός μου…
Εγώ απλά είπα τη δική μου γνώμη για το άρθρο.
E καλά, ανταλαγή απόψεων κάνουμε, δεν γίνεται να πείσεις τον άλλο ή να τον κάνεις να σκέφτεται σαν εσένα. Δεν είναι και εκεί το ζητούμενο. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να ακουστουν επιχειρήματα όπως και να έχει…
Προσωπικά για μένα με το Λαζόπουλο είμαι κάπως στη μέση,θεωρώ ότι έχει ικανότητα στο σατυρικό λόγο και ότι δείχνει μια γνήσια ευαισθησία για τα κακώς κείμενα της χώρας, αλλά νομίζω ότι αρκετές φορές ξεπερνά το μέτρο του ρόλου του. Βασικό στη σάτιρα είναι να σε πείθει αυτός που σατυρίζει πρώτα από όλα πως μπορεί και σαρκάζει τον ίδιο του τον εαυτό…σε κάποιες περιπτώσεις ο Λαζόπουλος μου εβγάζε εμπάθεια προς συγκεκριμένα πρόσωπα…γενικότερα “προσωποποιείται” αρκετά και ο ίδιος στην εκπομπή του (και δείχνει να το ευχαριστίεται το γεγονός αυτό) και αυτό κάπου με χαλάει.
ναι ρε unburnt δεν νομιζω ετσι κι αλλιως να με πεισεις…απλα εννοουσα οτι δεν ανεφερες γτι δεν σου αρεσε το αρθρο που μιλαει συγκεκριμενα και με επιχειρηματα…θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου…
αγαπητοι μοντς καντε ενα θρεντ για λαζοπουλο…μεταφερετε σε αυτο απο το ποστ του οτιναναι με την επιστολη και μετα…
Χθες τα παιδιά είχαν καιPoem, μια χαρά ήταν:):!:
Να πω και εγώ τη γνώμη μου. Πέρσι που ήταν απόγευμα η εκπομπή τους έβλεπα συχνά. Σε κάποιες φάσεις που συνέβαινε κάτι σοβαρό, όπως το Δεκέμβρη περιμέναμε να ακούσουμε τι είχαν να πουν. Είχαν σχεδόν αποκλειστικά πολιτικά βίντεο, και κριτική της κυβέρνησης και - λιγότερο - της αντιπολίτευσης. Θυμάμαι ότι όταν καμιά φορά παίζαν βίντεο με αλεξανδράτου - μπεζαντάκου -σιανίδη κτλ, ζητούσαν συγγνώμη πριν το δείξουν, γιατί και καλά δεν θέλαν να δείχνουν τέτοια θέματα. Το διαφημιστικό τους τότε ήταν ότι “υπάρχει και αυτή η τηλεόραση”.
Και μετά βγήκε το πασόκ, τα πολιτικά θέματα μειώνονταν βδομάδα με τη βδομάδα, μέχρι που έγιναν όπως είναι τώρα. Μια εκπομπή σαν του θέμου, μόνο που ο θέμος ποτέ δεν το έπαιξει ποιότητα και διαφορετικότητα και ανεξαρτησία και εναλλακτικότητα. Αηδία οι ράδιο αρβύλα, και κρίμα.
Και ο παναγιωτόπουλος καλά ξέρει να τα κονομάει από την εκπομπή και μετά να βγαίνει στο μπλογκ του και να κράζει ακριβώς αυτά που λένε κάθε βράδυ.
Κρίμα.
Γραφικοί και βαρετοί. Σπάνια ακούει κάποιος δικό τους αστείο που να αξίζει. Γενικότερα καλή σατυρική εκπομπή εδώ δεν έχουμε (μην διαβάσω για Ελληνοφρένια, μια απο τα ίδια είναι). Κρίμα το τηλεοπτικό χρόνο που έχουν.
Α μπορείς να δεις και ελληνοφρένεια. Κάθε μέρα στις 20:45 στο Σκαι
Χα…χα…
χαχαχαχαχα…
Είναι πολύ απλό: δε μου άρεσε το άρθρο, γιατί δε συμφωνώ με τίποτα μαζί του, είμαι Λαζοπουλικιά… βλέπω Λαζόπουλο, με πείθει, μ’αρέσει!
Προφανώς δεν ανήκετε στο κλάμπ… δεν με πειράζει. Δεν θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω υπέρ του προσπαθώντας να εξηγηθώ κλπ σε κάθε κακία και ασχημο σχόλιο ακούγεται για αυτόν. Γιατί πολύ απλά δε με ενδιαφέρει να σας πείσω για αυτό που πιστεύω εγώ.
Αν εσείς είδατε Λαζόπουλο, ΔΕ σας άρεσε, δε σας έπεισε, τότε απλά μην τον βλέπετε, εμένα το ίδιο μου κάνει…
Ον τόπικ, όσον αφορά το Ράδιο Αρβύλα,
Εμένα ΠΑΝΤΑ μου άρεσαν οι Κανάκης&Σερβετάς…
τους άλλους 2 δεν τους ήξερα, και ούτε τρελαίνομαι για αυτούς. αλλά τώρα(όντας Λαζοπουλικιά) αντιπάθησα τον Στάθη. Δεν είχα ενημερωθεί για το άρθρο, αλλά θενκς, που το παραθέσατε εδώ, γιατί τώρα ξέρω…
=D>=D>=D>
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! με’στο μυαλο μου εισαι!!!:)