Με πολλά πράγματα που γράφονται εδώ διαφωνώ,σχετικά με την κριτική που δέχεται η εκπομπή.
Δεκτόν το να μην σου αρέσουν.Αλλά εντάξει κάπου είδα μία σύγκριση του σατιρικού χρόνου που αφιέρωναν στην κυβέρνηση της Ν.Δ. με αυτόν του ΠΑ.ΣΟ.Κ.Απλά πρέπει να έχουν και ένα θέμα να σχολιάσουν το οποίο το είχαν και με το παραπάνω πέρσι με τόσες πολιτικές εξελίξεις.Έχουν τοποθετηθεί και οι ίδιοι πάνω σε αυτό.Είναι απολύτως λογικό κιόλας από την στιγμή που είναι κυβέρνηση κάτι μήνες,και σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται και με αυτούς τώρα που έχει ανάψει λίγο το πολιτικό παιχνίδι.
Δεν παρατηρώ κάποια διαφορά.Χαβαλέ κάνουν όπως έκαναν πάντα και όπως κάνουν και στο ραδιόφωνο.Απλά πέρσι το βάρος είχε πέσει κυρίως στο πολιτικό σκηνικό που είναι και απολύτως λογικό όπως προείπα.
Νομίζω πως επειδή απλά αύξησαν την θεαματικότητά τους με την μετακίνησή τους το βράδυ πολλοί απλά σπάστηκαν.Ίσως να νόμιζαν ότι ήταν ξεχωριστοί μέσα στην τηλεόραση και πλέον γίνανε μία από τα ίδια.
Ένα παλικάρι έγραψε κάτι πολύ καλό σχετικά με την σάτιρα και τους ρόλους που παίρνει ο καθένας και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
ΥΓ.Όσο για αυτό με τον Στάθη εντάξει,είπαμε.Αν είναι να σχηματίσεις γνώμη κάνε το σωστά,όχι με κάτι που διάβασες σε ένα forum,όπου ο καθένας μας γράφει ότι γουστάρει.Αν είναι ποτέ δυνατόν να συμπαθούμε ή όχι ένα άτομο με βάση κάτι που διαβάσαμε σε ένα forum.Να ψάχνουμε και λίγο και να βλέπουμε τι πράγματα έχει κάνει ο Παναγιωτόπουλος και τι ο Λαζόπουλος,μιας και αναφέρθηκε,εκτός βέβαια από το να τραγουδάει απαίσια στην εκπομπή του,ικανοποιώντας την ματαιοδοξία του.
Πάντως η συγκεκριμένη κριτική που γίνεται στον Λαζόπουλο στο συγκεκριμένο κείμενο είναι πέρα για πέρα άκυρη σε σχέση με αυτό που είπε ο Λαζόπουλος. Γενικά για τον Λαζόπουλο μπορεί να έχει ο καθένας την άποψή του και το συγκεκριμένο κείμενο εκφράζει μια θέση για αυτόν που ανάλογα με την οπτική σου γωνία συμφωνείς ή διαφωνείς. Ωστόσο η κριτική αυτή γίνεται σε εντελώς άκυρη βάση. Το κείμενο γράφει αρχικά: “Ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος κατήγγειλε τους δημοσιογράφους, ότι αφού τακτοποίησαν το Ταμείο τους κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση”. Ένα το κρατούμενο. Και συνεχίζει: “Οι δημοσιογράφοι, όπως προσπαθούν όλοι οι εργαζόμενοι, με τις δικές τους πιέσεις κατάφεραν να μη μειωθεί προς το παρόν η επικουρική τους σύνταξη. Τι ήθελε ο κ. Λαζόπουλος; Να μειωθεί; Αν οι απεργοί στα σκουπίδια κέρδιζαν -που το κέρδισαν- την ένταξή τους στα βαρέα έπρεπε να καταγγελθούν, επειδή το ίδιο δεν κέρδισαν οι αστυνομικοί; Ή μήπως πρέπει τώρα οι σκουπιδιάρηδες να απορρίψουν την ένταξή τους στα βαρέα επειδή δεν την κέρδισαν και οι αστυνομικοί;”
Και ρωτάω: Που ακριβώς κολλάει το ένα με το άλλο; Προφανώς και ο Λαζόπουλος δεν είπε πως έπρεπε να μειωθεί η επικουρική σύνταξη των δημοσιογράφων ούτε είπε πως πρέπει να καταγγελθούν επειδή ο κλάδος πέτυχε κάτι τέτοιο. Είπε ότι το γεγονός πως τακτοποιήσαν το ταμείο τους δεν τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση. Διότι αν οι κάποιοι δημοσιογράφοι αλλάζουν στάση ανάλογα με το κατά πόσο τους επηρεάζουν τα μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων τότε μιλάμε για ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ δημοσιογράφους. Απλό είναι… Μην τα περιπλέκουμε τα πράγματα.
By the way ο Παναγιωτόπουλος μου είναι ο πιο συμπαθής και από τους τέσσερις.
χαχαχαχα όχι ρε συ!.. δεν τον είπα εγληματία…έλεος…
Είπα ότι γουστάρω τον Λαζόπουλο, για το τι είναι, τι λέει κλπ. και οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο για αυτόν, στα δικά μου μάτια φαίνεται μικροπρεπές και πέρα για πέρα άσχημο.
Γενικώς, Όταν αρχίζεις και γνωρίζεις κάποιον, απο το τι κάνει και λέει, τότε υπάρχει:
η πρώτη εντύπωση, η δεύτερη κλπ… και ίσως κάποια μέρα έρχονται όλα τούμπαλιν και ένας άνθρωπος που μπορεί να αντιπαθείς για τον α και β λόγο, μπορεί να τον συμπαθήσεις απέραντα απο κάτι καινούργιο που μπορεί να σου άρεσε ξαφνικά πάνω του. Ποτέ δεν ξέρεις πώς στα φέρνει η ζωή. Εξάλλου έτσι χτίζουμε και τις σχέσεις μας. Με το πώς φερόμαστε, τι λέμε κλπ…κλπ… Δεν γίνεται να μας συμπαθούν όλοι. όπως και δεν γίνεται να έχουμε παντού εχθρούς… Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις…
Συγκεκριμένα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η πρώτη εντύπωση που είχα ήταν απο το ράδιο αρβύλα, και ήταν μέτρια-αδιάφορη… δεν ήμουν ούτε αρνητική, ούτε θετική. απλά τίποτα…
Τώρα απ’ο,τι κατάλαβα, συμφωνεί με ένα άσχημο άρθρο που έχει γραφτεί ενάντια στον Λαζόπουλο, τότε αυτόματα στα μάτια μου πέφτει κάπως… Είναι πολύ φυσιολογικό και απλό.
Με τον ίδιο τρόπο, όποιος έβριζε την Tori Amos θα έπεφτε στα μάτια μου.
Αυτό επειδή: όταν κάποιος βρίζει, ή συμφωνεί με μια άσχημη κουβέντα πρός κάποιον που θαυμάζεις ή αγαπάς, τότε δεν μπορείς να μείνεις απαθής.
Όχι.
αλλά… μεγάλο πράγμα το δίκιο. Για μένα συγκεκριμένα, ΔΕΝ έχει δίκιο. Για αυτό και δε μου άρεσε το άρθρο. Μου φάνηκε άσχημο και εμπαθές.
Τώρα αν στα δικά σου μάτια φαίνεται ότι έχει, αυτό είναι άλλο θέμα.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τα δικά του μέτρα…
[SIZE=“4”]“Καμπάνα” σε ΑΝΤ1 για το βίντεο με Τζούλια[/SIZE]
Ακριβά πλήρωσε ο ΑΝΤ1 το βίντεο της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» με το επίμαχο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Συγκεκριμένα το ΕΣΡ αποφάσισε στην συνεδρίαση της Τρίτης (16/3) να επιβάλει πρόστιμο [SIZE=“4”]150.000 ευρώ[/SIZE] με το αιτιολογικό της υποβάθμισης ποιότητας. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 200.000 ευρώ.
Αυτήν την Κυριακή 21/3, ο Αντώνης Κανάκης έρχεται «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση στην ΝΕΤ (17.00). Ένα 24ωρο στην όμορφη Θεσσαλονίκη, παρέα με ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, με πορεία 22 χρόνων, και με την πιο πολυσυζητημένη εκπομπή της φετινής σεζόν, σε μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Μας ξεναγεί στα σημεία της πόλης, τα οποία σημαίνουν πολλά για αυτόν, μιλά για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του και τα παιδικά του χρόνια.
[B]
ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ‘ΡΟΚΑΣ’ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΟΥΡΗ Κ ΑΤΟΜΟ
awake εισαι καπως αδικος…
απο την στιγμη που μεχρι και τζιμακος(ενας ειναι ο τζιμακος) εχει παει σε εκπομπες(εστω και ανα τετραετια) δεν νομιζω πως εχουμε να πουμε κατι για ολους τους αλλους…
δεν τον χαρακτηριζει η αποδοχη του καλεσματος μιας εκπομπης…
μην πιασουμε την ιστορια σε αμερικη μερια οπου αγαπημενη μας καλλιτεχνες εχουν συμετασχει σε ριαλιτι, παιχνιδια του μολου, και the osbournes(μαι φορα ειδα και εκλαψα…)