Ραδιο αρβυλα @ ant1

Σσσσσ… μη μάθουν οι Manowar ότι ο Κανάκης δεν είναι true γιατί θα τρέχει και δε θα φτάνει :lol::lol:

Ακριβά πλήρωσε ο ΑΝΤ1 το βίντεο της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» με το επίμαχο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Συγκεκριμένα το ΕΣΡ αποφάσισε στην συνεδρίαση της Τρίτης (16/3) να επιβάλει πρόστιμο 150.000 ευρώ με το αιτιολογικό της υποβάθμισης ποιότητας. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 200.000 ευρώ.

γελαω

…και αυτοί κλαίνε…άκαρδε:p :slight_smile: :!:

πραγματικα ειναι τελειως αμφιλεγομενη περιπτωση πλεον οι αρβυλαιοι…
εμενα δεν μου κανει για κακο το οτι παει και δινει συνεντευξεις ο Κανακης…καλα κανει…
καποιες σκεψεις μου ειναι…

αναμφισβητατα μεσα απο τις εκπομπες του βγαζει χιουμορ…και απο τους ΑΜΑΝ και απο το ραδιο και απο την εκπομπη στον ΑΝΤ1…τωρα ισως οι κατα καιρους συνεργατες του εχουν περισσοτερο χιουμορ (Σερβετας Καλυβατσης κτλ) αλλα οκ δεν εχει να κανει…
το θεμα μου ομως ειναι οτι ισως ειναι καπως δηθεν στις αποψεις του…

για παραδειγμα περσυ στα γεγονοτα του Δεκεμβρη…ειπε σωστα πραγματα…δε λεω…αλλα μου εδινε την εντυπωση οτι ισως πιεζε τον εαυτο του να τα πει και οτι δεν ηταν και τοσο οργισμενος οσο εδειχνε…αλλωστε την ημερα της δολοφονιας τον ειχαν δει πολλοι να τα ‘‘σπαει’’ στο μαγαζι του και οταν του την ειπαν στην εκπομπη στο ραδιο ειπε καποιες ηλιθιες δικαιολογιες οτι και καλα ετσι φαινοταν και οτι ανα διαστηματα γυριζε απο την αλλη και εκλαιγε και αλλες πιπες…θελω να πω οτι ισως εκβιαζει συναισθηματα και λαικιζει…δεν ξερω, δεν μπορω να ξερω αλλωστε αλλα αρκετες φορες κατι μου λεει οτι ειναι λιγο δηθεν…
επισης κραζει τα παντα και ποτε μα ποτε δεν τον εχω ακουσει να προτεινει τιποτα…ποτε, πραγματικα…
ακομη μου φαινεται λιγο βλακεια να μιλαει με τοση ευαισθησια για καποια θεματα και να τα πιστευει τοσο, οταν ολοι νομιζω γνωριζουμε πως εχει φτασει σε αυτο που ειναι σημερα…με τα λεφτα του μπαμπα και εκ του ασφαλους νομιζω ολοι νομιζω μπορουμε να ειμαστε αντιδραστικοι και επαναστατες του καναπε…ειδικα οταν εχουμε ευκολο βημα…(αν κανω λαθος διορθωστε νο προμπλεμ)
απο την αλλη θα μου πεις οπως και να εχει δεν ειναι κακο να ακουγονται σωστα πραγματα που κατα καιρους πει…

τωρα για τη θεματολογια της εκπομπης…
αν και οντως βγαζει χιουμορ,δεν λεω, η ποιοτητα του ραδιο αρβυλα εχει πεσει πολυ χαμηλα…το εχω ξαναπει οταν ασχολεισαι αποκλειστικα με τα σκατα, αυτο δειχνει οτι μαλλον δεν διαφερεις και πολυ απο αυτα…ενταξει ρε φιλε χαχα πολυ γελοια ειναι η Μπεκατωρου, ναι το ξερουμε οκ, εσυ γιατι αφιερωνεις τοοοοσο χρονο…δεν εχεις με κατι αλλο σοβαρο να ασχοληθεις;; αφου εσυ εισαι τοσο διαφορετικος γιατι δεν τους αφηνεις να γελοιοποιουνται οι αλλοι μονοι τους…το καταφερνουν μια χαρα…
επισης με το θεμα της Τζουλιας…παιζουν το παιχνιδι του καθε παρτσακλου που θελει δημοσιοτητα…αμα δεν σου αρεσει αυτο και το θεωρεις λαθος,ε αστο να παει στο διαολο μην ασχολεισαι και θα ξεφουσκωσει απο μονο του…μην βοηθας το θεμα να μενει στην επικαιροτητα…

να θυμισω οτι στην περιπτωση της Εφης Θωδη ειχαν κραξει ασχημα ολους οσους εκμεταλλευτηκαν την ‘‘πετρια’’ της για να ασχολουνται με κατι, και την οδηγησαν στην τρελα…τωρα αμα κατι αναλογο γινει με την Τζουλια τι θα λενε οι ιδιοι για αυτο;;

Πω, συμφωνώ απόλυτα.

αν ειρωνευεσαι

[SIZE=“5”]fuck off and die[/SIZE]

:-s Όχι, δεν ειρωνεύομαι καθόλου… Όντως τα είπες όπως τα σκέφτομαι.

Καλημέρα.

α οκ τοτε…

σορρυ:?

Τέτοιου είδους εκπομπές, καλώς κακώς, διαμορφώνουν συνηδείσεις, και γιαυτό πρέπει και οι παρουσιαστές να προσέχουν, αλλά και ο κάθε τηλεθεατής να φιλτράρει αυτά που ακούει μεσα απ’το πρίσμα της προσωπικής του άποψης και θέσης:)
Ο μιμιτισμός που δείχνουμε, σε φράσεις που μας κάνουμε, και καλώς μας κάνουν, και γελάμε, υποβιβάζει την προσωπικοτητά μας και μας κάνει φερέφωνα του καθενός που έχει βήμα στην τηλεόραση και διαθέτει κάποιο λόγο μαζί με χιούμορ:!:
Το ‘‘Ράδιο Αρβύλα’’ είναι μια εκπομπή που κάνει την μέρα σου να τελειώνει ευχάριστα, ξεχνώντας την καθημερηνότητα με τα προβλήματά της:!:
Ο αιχμηρός λόγος που είχαν στην απογευματινή ζώνη μειώθηκε αισθητά, και την θέση του πήρε ο χαβαλές, μια χαρά, αλλά και τα κολήματα με την trash tv, που όμως ‘‘ας πούμε την αλήθεια’’, μας κάνουν και γελάμε:!:
Ο Κανάκης και ο Σερβετάς, μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς, στο ‘‘Αμαν’’ δεν τους πήγαινα με τίποτα, ο Κιούσης αδιάφορος, και νομίζω ότι ο Στάθης είναι ο πιο αυθεντικός αλλά και ο πιο συγκροτημένος απ’όλους εκεί:!:
Αυτά:):!:

Αυτό ξαναπές το.

συμφωνω με ChrisP, ειναι απο τις εκπομπες που ΔΕΝ με κανουν να γελαω . .

Ο μονος που εχει καποιο ενδιαφερον εκει μεσα, ειναι ο Σταθης ( παλιοτερα και στο Jamming http://www.youtube.com/watch?v=P0dby0FxUMU

Xθες ο Στάθης είπε ότι έχει τη Σαρδέλα σε ξενοδοχείο ζώων γιατί θα πάει στο Βελιγράδι για τους Rammstein!

Την εν λόγο εκπομπή την παρακολουθώ αρκετά συχνά μην πω καθημερινά για τον απλούστατο λόγο ότι απλά συμπίπτει με τις ώρες που είμαι σπίτι και τελειώνω από δουλειές κτλ. Αυτό που βλέπω και παρακολουθώ τόσο καιρό είναι μια σάτιρα και ένα κράξιμο με το λουρί.Δηλαδή για να είμαι σαφής,πολλές φορες απλά πατάνε σε χιλιοειπομένες προτάσεις και θέσεις,αριστερίζουν φανερά (όχι πως με ενδιαφέρει τι πολιτικο πιστεύω έχει ο καθένας)με αποτέλεσμα πολλές φορες να εκτίθονται και να χάνουν τη βαρύτητα τους.Βασίζουν την εκπομπή τους στο Youtube και σε άτομα όπως η Ελένη Λουκάγια να τους τα χώσει με αποτέλεσμα να παίξουν κάνα σποτάκι που την δουλεύουν,είπαμε ρε παίδες και στο Αμάν τα ίδια κανατε πρίν από 10 χρονια,ποσο ψωμί θα τους δώσουνε ακόμα τα ίδια άτομα.Αμάν telesphoping-Αρβυλα teleshoping δώστου από τα 20 θέματα τα 5 να είναι teleshoping τα αλλα 5 είναι σποτάκια από γκάφες τον πολιτικών,τα αλλα 5 είναι ανέκδοτα και τέλος τα 5 θέματα που όντως είναι σοβαρά και πρέπει να ειπωθούν.
Δεν ξέρω κάτι δεν μου αρέσει στην εκπομπή τους,λείπει αυτό το κάτι. Αναγνωρίζω φυσικά πως είναι απόλυ δύσκολο να έχεις καλά θέματα σε μια καθημερινή βάση όπως χρειάζεται να έχουν οι Αρβυλα αλλα πάλι ένα δεν μπορείς να κρατήσεις ένα επίπεδο κόψε τις ημερες προβολής γιατί πολύ απλά ο κόσμος βλέπεις πως δεν είσαι καλά δουλεμένος. Καλά εντάξει για δολοφονία Αλέξη κτλ με Κανάκη δεν θα μιλήσω γιατί πολύ απλά δεν περιμένω από ένα διασκεδαστή ψυχαγωγό αμειβόμενο από ιδιωτικό κανάλι να μου πει τι σκατά νιώθω κα πως πρέπει να βγούμε στους δρόμους.Εγώ στους δρόμους να τις τρώω και αυτός στην σπιταρόνα του στην Καλαμαρια(ξέρω γω που έχει σπίτι? :):))να κάνει εσωτερική πολιτική,ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω. Λαμπρή εξαίρεση ο Στάθης τον ξέρουμε με το Jamming κτλ από παλιά τον βλέπουμε και άνετα είναι ο πιο χαλαρός και συγκρατημένος εκεί μέσα.

Είμαι μόνο εγώ ή πιστεύουν κι άλλοι, πως αν αρχίσουν να παίζουν τα επεισόδια τους σε επανάληψη, τότε θα είναι πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι απο ότι είναι τώρα;

Τον κανακη παντως τον εχω στο τοπ των δηθεν και αντιπαθητικων ανθρωπων…ο ροκας και επαναστατικος και στο μαγαζι του να χει 3 πορτιερηδες με face control ξερω γω…και οπως ειπωθηκε φυσικα, κανουν το ιδιο με το λαζοπουλο…κατηγορουμε ποσο σκατα ειναι η τηλεοραση αλλα παιζουμε ολα τα τσοκαρα για να βγαλουμε την εκπομπη…

παντως οντως πρεπει να ναι αριστερος…οταν καθεται στον καναπε του και μετραει τα λεφτα πρεπει να καθεται στο αριστερο μαξιλαρι, δικαιος χαρακτηρισμος

Καλά για τον Σερβετά δεν δεν μιλάω,που έχει γίνει σκιά του Κανάκη και απλά κάποιες φορες κάνει το προσωπικό του χιούμορ.Αλλα βεβαια τι να κάνεις και τι αξιώσεις να έχει απέναντι στο αφεντικό Κανάκι όταν έχεις φάει την φόλα με το "Γιάννης ο όμορφος"και ας έχουνε περάσει 3 χρονια,όλοι θυμόμαστε την τραγική πατάτα του.

παιδια

διχως να παω να το παιξω κανακης 2

αντι να βλεπετε τον καθε ‘γκουρου’

που κανει κριτικη εκ του ασφαλους

και μετα (και καλα κανει) μετραει τα φραγκα που μαζευει απο τα προβατα που τον βλεπουν καθε βραδυ

αντι λοιπον να βλεπετε κανακη και γενικα τv (που ειναι οτι χειροτερο για το μυαλο μας)

πατε μια βολτα
δειτε μια ταινια
ακουστε ενα δισκο
διαβαστε κανα βιβλιο
και αλλα πολλα

η τελως παντων καντε οτι γουσταρετε

και οσοι νομιζετε οτι ο κανακης (και ο καθε κανακης) και ο λαζοπουλος (και ο καθε λαζοπουλος) ειναι μορφες/σοφοι/ατομα

εχω να σας πω

καληνυχτα και ονειρα γλυκα.

Οσο ηταν απογευματινοι, η ποιοτητα υπηρχε.

Και θεματα σοβαρα σχολιαζαν και τους εβλεπες να γουσταρουν αυτο που κανουν και να σπανε πλακα μεταξυ τους, πραγμα που για μενα προσφερει πολυ πιο ομορφες στιγμες απο το σχολιασμο της καθε τζουλιας.

Στο βραδυνο την “ειδαν” διασκεδαστες και χωθηκαν στα σκατα.

Κριμα.

πατε μια βολτα
δειτε μια ταινια
ακουστε ενα δισκο
διαβαστε κανα βιβλιο
και αλλα πολλα

η τελως παντων καντε οτι γουσταρετε

και οσοι νομιζετε οτι ο κανακης (και ο καθε κανακης) και ο λαζοπουλος (και ο καθε λαζοπουλος) ειναι μορφες/σοφοι/ατομα

εχω να σας πω

καληνυχτα και ονειρα γλυκα.[/QUOTE]

καλα μη νομιζεις οτι ολοι εδω διαβαζουν τον κανακη σαν ιερο βιβλιο…απλα σχολιαζουμε το αντιστοιχο topic…αντε τωρα,παω να διαβασω ‘‘Λογικη’’…:stuck_out_tongue:

Αυτό ακριβώς:):!: