Ραδιο αρβυλα @ ant1

Και δεν της τό’χα… γιατί μαλακίζεται στην τηλεόραση αυτή η κοπέλα Μ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΗΣ???
δηλαδή πόσο γαμάτη είναι, και πόσο χαραμίζεται στην αδιόρθωτη ελληνική τηλεόραση!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ!

http://www.youtube.com/watch?v=wvP2475NZoY

τρομερη ατακα ο φιλος.
και εχει δικιο ,αριστεροι τηλεοπτικοι μεσσιες που εχουν τις λυσεις για τις ζωες μας δεν μας χρειαζονται και αυτο παειπερισσοτερο στο μεγαλυτερο λαικιστη της ελληνικης τηλεορασης λαζοπουλο οσο και στους αρβυλα που λαικιζουν και αυτοι μερικες φορες και σε μικροτερο βαθμο.
οποτε πετυχω τους αρβυλα τους βλεπω ,το χιουμορ τους μου αρεσει ,τωρα σαν ανθρωποι δεν ξερω και ουτε με απασχολει …αλλα απο τα λεγομενα τους μαλλον στο αριστερο μαξιλαρι μετρανε τα λεφτα τους…

στηριζουμε πιανιστα λογω ονοματος. αλλα εδω που τα λεμε η φωνη απο μονη της δεν ειναι αρκετη για να κανεις την διαφορα.

link plz

τους τελευταιους μηνες, περιπου απο τοτε που αλλαξαν και ωρα αρχισε να μην μου αρεσει και τοσο η εκπομπη τους. πολιτικες συζητησεις στο ελαχιστο, και η μιση εκπομπη με τον ψωμιαδη και την μπεκατωρου.
σημερα ομως ξερασα…

χιλιες φορες ο λαζοπουλος που το παραδεχεται οτι ειναι βολεμενος αλλα υποστηριζει τον καθε εξεγερμενο και προοδευτικο παρα αυτοι οι μαλακες…

Destroyer στο συγκεκριμενο που λεει ο κανακης που διαφωνεις δηλ?

εγω λιωνω με κλαμμενο υφος σερβετα οταν σχολιαζουν κανα σοβαρο θεμα :stuck_out_tongue:
γενικα κατι χαλαρο να βλεπεις το βραδυ ειναι τπτ παραπανω τπτ λιγοτερο

για την βομβα ειναι το βιντεο? δηλαδη παιδια ειναι στανταρ? αφου το λεει ο κανακης ξερουμε ποιοι το καναν? να ξερω και γω τι να λεω.

Παιδιά είδε κανείς την χθεσινή αρβύλα? την είδα τώρα στo ίντερνετ…πέρα απο όσα λέμε για Κανάκη και το humor τους χθες έθιξαν κάποια κοινωνικά ζητήματα μέσα απο ταινίες και ντοκιμαντερ χωρίς να μιλάμε και πολύ…έδειξαν πράγματα απο τα zeitgeist, απο το the network (1976), την υπόθεση Larry flint και κλείσανε με ένα πολύ γαμάτο βίντεάκι απο ένα ντοκιμαντερ που δεν το ήξερα και ο Κανάκης είπε πως λεγόταν Lucky people center αλλά στο imdb δεν βρήκα κάτι τέτοιο…όποιος είδε την εκπομπή και ξέρει ποιο ντοκιμαντερ είναι ας δώσει κάποια info γιατί με ενδιαφέρει…thanx!

και το κλιπακι απο το network μεσα απο το zeitgeist ηταν

αφου θες να δεις κατι περα απο την επιφανεια τσεκαρε αυτους εδω τους κυριους

2 ονοματα και εφυγα
[B]
bill hicks

robert anton wilson[/B]

τον 2ο ειδικα ο κανακης θα τον παιξει σε 20 χρονια στην εκπομπη του οποτε απο το να περιμενεις ψαχτον μονος σου

οσον αφορα την εκπομπη εχω εντυπωσιαστει wow ο κανακης ανακαλυψε το zeitgeist.τι ειναι αραγε το επομενο βημα του ? να φαει lsd η να καπνισει κανενα μπαφο ? ισως φαει και magic mushrooms ?

οι αλλοι 3 παντως φαινονταν σαν να ηταν σε αλλο κοσμο,τους επεσε πολυ μαλλον η ‘φιλοσοφια’ και θα προτιμουσαν να δουνε κανα βυζι η τους deep purple(παναγιωτοπουλος)

anyway,δωσε αυτα τα 2 ονοματα στο youtube να παρεις μια πρωτη γευση…μεγαλα μυαλα/φιλοσοφοι αλλα ειδικα ο 2ος ελαχιστα γνωστοι

και θα αναμενουμε το βιντεο οπου ο κανακης τρωει lsd και ανακλυπτει τις πυλες της ενορασης

ντάξει chillout…δεν περιμένω τον κανάκη να μου μάθει παιδεία…απλά θεώρησα καλό το ότι το γαμώκουτο σε prime time έπαιζε ολόκληρες σκηνές απο το τρομερό network και κάποια ωραία πραγματάκια απο το zeitgeist…που ούτε απο αυτά περιμένω να μου μάθουν πως να σκέφτομαι ούτε απο κανέναν…όποιος θέλει να ψαχτεί ξέρει που να το κάνει…καλό εγώ το βλέπω που τόσο μεγάλα κοινά εκτέθηκαν σε αυτά που είδα στην εκπομπή…that’s all! απλά μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο ντοκιμαντέρ σε συνδυασμό με το ότι δεν το είχα ξανακούσει…

Καλά εγώ δεν περίμενα με τπτ να παίξει τόση ώρα το zeitgeist σε prime time μεγάλου ιδιωτικού σταθμού. Tyler για τον κινέζο στο τέλος λες? Ούτε εγώ ξέρω από τι ήταν αυτό.

εχει παιξει στο ετ-3 και σε μακεδονια Tv και χθες ταυτοχρονα ειχε αποσπασματα και ο λιακοπουλος…:lol::stuck_out_tongue:

Ναι αυτό λέω…την βρήκα την ταινία…

λέγεται lucky people center international και είναι σουηδικής προέλευσης…και αν το zeitgeist το ξέρουν και οι πέτρες αυτό δεν νομίζω να το ξέρουν παρα ελάχιστοι…αυτό είναι ένα κέρδος…anyway υπάρχει και σε torrent αν το ψάξετε…ελληνικοί υπότιτλοι ούτε για αστείο…

ο awake να προτείνει ότι σειρά γουστάρει…o κύριος κανάκης απαγορεύεται να προτείνει ένα ντοκιμαντερ και μάλιστα έχοντας την δύναμη να απευθυνθεί σε εκατομύρια κόσμου…

σκοτώστε τον φασίστα που έχετε μέσα σας πρώτα λέω εγώ…

για το bold καταρχας , εχω να πω οτι συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα.αμα με βαζεις στο ιδιο μηκος(εγκεφαλικου) κυματος με τον κ. κανακη με προσβαλεις.οχι οτι αυτο ηθελες αλλα ειναι σαν να συγκρινεις τους green day με τους tool (για να το βαλω σε ενα μουσικο αλληγορικο επιπεδο)

ο κ.κανακης μπορει να δειχνει οτι θελει.αλλο ηταν το νοημα των λεγαμενων μου αλλα εσυ εκανες λαθος focus

κατα δευτερον συμφωνω μαζι σου οτι απο το να δειχνει τη τζουλια ο κ. κανακης χιλιες φορες να δειχνει το zeitgeist και αλλα ‘καμμενα’ ντοκιμαντερ

βεβαια πιστευω οτι οποιος περιμενει να ενημερωθει/‘ξυπνησει’ απο τον κανακη(και τον καθε κανακη) δεν θα πετυχει ουτε το ενα ουτε το αλλο

η εγκεφαλικη αφυπνιση και συνειδητοποιηση δεν ειναι ενα ειδος φαστ-φουντ διαδικασιας η οποια γυρνας εναν διακοπτη και voila ‘βλεπεις’ την αληθεια(που δεν ειναι ποτε μια) , αλλα μια μακροχρονια διαδικασια

επισης πιστευω οτι ετσι απλα 'εκαψε΄τον κοσμακη που περιμενε να δει κανα κλιπακι αλα θεμος και ειδε πετσοκομενα σημεια απο ενα ενδιαφερον φιλοσοφικο ντοκιμαντερ το οποιο παραπεμπει σε ενα αλλο ειδος σκεψης και τροπου ζωης

τα περι φασιστα δεν τα σχολιαζω καν

τελος τσεκαρε τον robert anton wilson και πες μου πως σου φανηκε…:wink:

Ο κόσμος παραπονιέται για την κακή τηλεόραση, για την έλλειψη μορφωτικού προγράμματος… όλα βασίζονται στο να χoρτάσει το μάτι, και να εξυπηρετηθούν “άλλοι” σκοποί κλπκλπκλπκλπ…
Αλλά για μένα είναι επίσης κακό, (ίσως χειρότερο) όταν ο κόσμος βγαίνει και παραπονιέται όταν η συνηθισμένη κακή τηλεόραση “καμιά φορά” παίζει και καλά πράγματα… Ίσως νιώθουμε περίεργα όταν αυτό το χαζοκούτι, αυτό που έχουμε ονομάσει τηλεόραση, παίξει κάτι που αξίζει τον κόπο να κάτσεις να το παρακολουθήσεις.

Βγαίνει κάποιος “Κανακης” και κάνει μια Α εκπομπή, με συγκεκριμένο ύφος κλπ…
βγαίνουν άλλοι τόσοι να τον πουν ψεύτικο, ίσως και κουραστικό, αλλά επίσης, πολύ ασχολείται με την πολιτική…

Μετά ο Κανακης προσθέτει στην εκπομπή του και άλλα στοιχεία απο την “”"“μεσημεριανή γελοία ζώνη της ελληνικής σοουμπιζ”""" …

μην ξεχνάμε όμως ότι δεν άλλαξε ξαφνικά, και άρχισε να προτιμάει τέτοιου είδους θέματα… απλά΄να θυμηθούμε ότι η σάτυρα σε τέτοια πρόσωπα υπήρχε απο την ΑΜΑΝ εποχή -> Ελένη Λουκά… κλπ… και αυτό ενοχλεί πάλι κάποιους γιατί ο Κανάκης είναι σοβαρός, ο Κανάκης πρέπει να κάνει κάτι άλλο και όχι αυτό.

Αργότερα, ο Κανάκης προβάλλει στην εκπομπή του πολιτικο-φιλοσοφικό υλικό.
αυτό πάλι ενοχλεί κάποιους. Γιατί δεν περιμέναμε τον κύριο Κανάκη εμείς για να μορφωθούμε. Είμαστε όλοι αφυπνισμένοι και μπροστά. Δε χρειαζόμαστε το χαζοκούτι να μας ταρακουνίσει. Η τηλεόραση είναι κακή. Είτε προβάλλει την Τζούλια, είτε την Λουκά, είτε Φιλοσοφικά Ντοκυμαντέρ. Στα μάτια μας είναι όλα ίδια.
Μακρυά απ’αυτήν! Μακρυά απο τον Κανάκη και τον κάθε Κανάκη.

Επειδή δεν τους χρειαζόμαστε. Όλη η Ελλάδα είναι σε τέτοιο μορφωτικό επίπεδο που δε θα κάτσει να περιμένει την τηλεόραση να την αφυπνήσει…

Αυτό κατάλαβα απο τα λεγόμενα γενικώς… Όλα μας φταίνε. Πάντα οι “άλλοι” κάνουν λάθος. Εμείς τα ξέρουμε όλα… άρα μπορούμε και να τα αμφισβητήσουμε όλα…

ειναι μεγαλη αρετη
το να μιλαμε
και να γραφουμε
οταν εχουμε καταλαβει τι λεει ο συνομιλητης μας
και οταν εχουμε να πουμε κατι μεστο και ουσιωδες
και οχι απλα για να γεμισουμε τον αερα με ηχους
και το χαρτι με λεξεις

καληνυχτα καλεσι και ονειρα γλυκα

η βούρτσα με την πούτσα awake είναι η απαρχή κάθε φασιστικής νοοτροπίας…ολυμπιακοί παναθηναικοί, έλληνες και μετανάστες αυτό πιστεύουν ό ένας για τον άλλον…ότι αυτοί είναι οι πούτσες και οι άλλοι οι βούρτσες…δεν κατάλαβα γιατί εσύ είσαι καλύτερος στο να προτείνεις κάτι απο κάποιον άλλον? δεν είναι ίδιο και αναφαίρετο δικαίωμα όλων…δλδ αν σου έλεγε κάποιος καλά ακούς τον awake που προτείνει το Breaking bad και δεν ακους εμένα που προτείνω το breaking good? συγκρίνεις την βούρτσα με την πούτσα…? αν δεν σταματήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν πούτσα (:?) και κάποιον άλλον σαν βούρτσα τότε θα καταλάβεις τι εννοώ…

επίσης κάμμια αφύπνιση δεν έρχεται μαγικά όπως σωστά λες…υπάρχουν όμως συγκεκριμένα ερεθίσματα στα οποία αν εκτεθείς μπορεί με την δική σου μετά προσπάθεια και ατομική δράση να ανοίξεις κάποιους κόσμους μπροστά σου…η tv πια έχει σηκώσει τοίχους σε τέτοιους κόσμους και σε οδηγεί στα μονοπάτια που θέλει…για μένα έστω και ένας να δει το δίκτυο ή το ντοκιμαντέρ που έψαχνα απο την αρβύλα χθες θα το θεωρήσω πολύ σημαντικό…και αυτό κυριώς γιατί εκτείθεται σε κοινά που έχουν μεγάλη άγνοια…

για να μην παρεξηγηθείς πάντως το σκότωσε τον φασίστα, ρατσιστή, μισαλλόδοξο μέσα σου δεν πήγαινε σε σένα αλλά στο 99% της ανθρωπότητας…εγώ πια μόνο σε αυτό στρέφω την ατομική μου δράση…

+1

Ίσως να μην είμαι και εγώ τόσο εξελιγμένος γι’αυτό να συμφωνώ με την Unburnt οπότε περιμένω να ακούσω τα όνειρα γλυκά…
Επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να μετράμε και εδώ στατιστικά πχ 3/3 και όχι μόνο σε όποιο θρεντ μας συμφέρει…

ρε σταματηστε να αναφερεστε στο φασισμο σε οποιαδηποτε κουβεντα!τελικα εκεινος ο χαζος οπως μου ειχε φανει νομος του godwin κοιτα να δεις που ολο και επαληθευεται!

ζητω ο κανακης λοιπον.δε θελω να στεναχωρησω ουτε την καλεσι ουτε τον boig.
μεγας εισαι κυριε(κανακη) και θαυμαστα τα εργα σου.

@tyler

τσεκαρε σε παρακαλω τον robert anton wilson.τον ανεφερα ειδικα για σενα επειδη εισαι απο τα ατομα που συμπαθω.θα γουσταρεις πολυ, Τrust me :slight_smile:

και μια σκεψη μου μιας κ ειμαστε σε αντιστοιχο κλιμα ενδοσκοπησης και φιλοσοφιας

υπαρχουν 3 κατηγοριες ανθρωπων

αυτοι που εχουν ‘ξυπνησει΄’
αυτοι που ετοιμαζονται να ‘ξυπνησουν’
αυτοι που ‘κοιμουνται’

τυχεροι οσοι ειναι στις πρωτες 2,αλλα ακομα πιο τυχεροι οσοι ειναι στην τελευταια.η μηπως οχι ? :-k