Ραδιο αρβυλα @ ant1

ντάξει φασιστικές νοοτροπίες είναι όμως…απλά έχουν διαφορετικά αποτελέσματα…μία πλάκα μεταξύ παναθηναικων και ολυμπιακών στο φόρουμ δεν έχει κάποιο σημαντικό επακόλουθο…μία συνάντηση στην παιανία όμως έχει…η διαφορά αυτών των δύο δεν είναι η νοοτροπία καθεαυτή δλδ γαμήστε τους βάζελους / γαυρους αλλά το σε τι παιδεία έχεις πρόσβαση, το αν έχεις μεγαλώσει σε ένα σωστό οικογενειακό περιβάλλον ή στο σπίτι του σπιρτόκουτου (τηνταινία εννοώ) στο ποιες αξίες σε μάθανε να σέβεσαι και να υπηρετείς και άλλα πολλά…

[SIZE=“4”]η αγνοια ειναι ευτυχια[/SIZE]

αλλα ρε παιδια χαλαρωστε…
σας διαβαζω και δεν καταλαβαινω που το πατε…

@crimson

και καλα τσακωνομαστε (awake-tyler) ωστε να γινει κοινο μετωπο khalesii-boig και με αφορμη την ταυτιση αποψεων τους να γνωριστουν/παντρευτουν

με αλλα λογια συνοικεσιο μεσω φαινομενικου φορουμιακου τσακωμου :stuck_out_tongue:

θες να εισαι ο κουμπαρος ? 8)

Έτσι μπράβο…:-s#-o#-o

εδιτ: πηγα και γω να πω την μαλακια μου, και χωθηκατε δυο. Μπραβο παιδια, μπραβο.

αγουεηκ να ξερεις εχεις πεθανει για μενα

Eίδα από το τέλος του ματς και μετά την χθεσινή “σοβαρή” αρβύλα και μπορώ να πώ πως μου φάνηκε “κάπως”.
Οι τρεις είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους, ο Κανάκης προλόγιζε τα βιντεάκια που έπαιζε και τα διαφήμιζε.
Η επιμονή με το Zeitgeist γινόταν λίγο κουραστική με δεδομένο πως η ταινία είναι συνωμοσιολογική και πηδάει από το ένα στο άλλο θέμα που προσφέρεται για θεωρίες συνωμοσίας.
Από την άλλη -και για να συμφωνήσω με τον Tyler- δεν είναι απαραίτητα κακό μία εκπομπή που απευθύνεται σε ευρύ κοινό να κάνει για ένα βράδυ μία στροφή και να θέτει στο κοινό της κάποια σοβαρά θέματα: Π.χ. με βάση τα δικά μου ενδιαφέροντα το βρίσκω καλό πως χθες το βράδυ τέθηκε σε πολύ κόσμο για προβληματισμό το τι σημαίνει μία κεντρική τράπεζα να κόβει χρήμα και να το διαχέει στην οικονομία μέσω των δαπανών της κυβέρνησης. Από την άλλη όταν αυτό γίνεται με συνομωσιολογικούς όρους, τελικά ο κίνδυνος για τον κόσμο είναι να μπερδευτεί και για την σατιρική εκπομπή να χάσει το κοινό της προς τον Λιακόπουλο! :stuck_out_tongue:

ρε γαμωτο…
ποσο λιγος νιωθω που δεν το καταλαβα…:frowning:

οκ… τωρα για κουμπαρος θα δουμε…
αναλογα με την υγεια και με τα οικονομικα

να μας ζησουν παντως…:smiley:

ελα το επομενο συνοικεσιο θαναι για σενα :stuck_out_tongue:

παιδιά χαλαρώστε.
τον γαμπρό τον βρήκα απο μόνη μου!!! δηλαδή τι κάνουμε τόσον καιρό στο φόρουμ?

και είναι και ΘΕΟΥΛΗΣ το μανάρη μου…

σιγά μην περιμένω απο τον αγουέικ να μου κάνει κατάσταση!!!
άντε να κοιτάξεις την εμμονή σου με τον Κανάκη, και βρες κι άλλους τρόπους να αποδείξεις πόσο νούλας είναι… και ασε τα συνοικέσια… δεν τό’χεις…

α, μην ξεχνιόμαστε: επίσης κουμπάροι … αποτραβηχτείτε… έχω βρεί ΚΑΙ κουμπάρα… χεχε!

Κρίμα είναι πάντως… Θα μπορούσατε να μου βρείτε εμένα μια εξελιγμένη νύφη και της Unburnt έναν εξελιγμένο γαμπρό μπας και ξυπνήσουμε… Τώρα μας καταδικάζετε και τους 2 σε αιώνιο " ύπνο ". Anyway, αυτά από μένα, δεν έχω να προσθέσω τίποτα ουσιαστικό και δε μου αρέσει και το spam…

Για πες λίγο!

Ξεκινάει από Μ?

Δεν πιστεύω να εννοείς τη μάκιντος? Α, να χαθείς, οι άντρες όλο στο λεσβιακό πάει ο νους μας.[-X

Πάντως αν το προφέρεις στα ελληνικά ναι.:stuck_out_tongue:

A δεν λέεεεω…:ok:

Ντάξει ενώ στην αρχή είχα θεωρήσει ότι ήταν καλό που δείξανε σκηνές από τα ντοκιμαντέρ αυτά, τώρα έχω αρχίσει να ξενερώνω φουλ είδικα με την αυριανή επαναπροβολή του επισοδείου εκείνου, μ’ ένα τρέιλερ “Επικο” του τύπου: γιατί δεν είναι μονο η σάτυρα σημαντική κι έτσι. Μου φάνηκε ρε παιδί μου σαν οι παρουσιαστές να είδαν το ZEITGEIST κι επειδή δεν είχαν ξαναδιαβάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, να πορώθηκαν τόσο πολύ, που θεωρούν τώρα ότι επιτελούν λειτούργημα

To χαζό της υπόθεσης είναι πως με το Zeitgeist συμπεριφέρονται λες και ανακάλυψαν κάτι αγνοώντας πως πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων-πέντε χρόνων (και τίποτα το ιδιαίτερο για να τα λέμε όλα).

αυτό.

Sleepin Pillow λέμε σε λίγο !!! :wink:

πραγματικα οταν το ειχα δει ειχα ψιλοσυγκλονηστει…πλεον το θεολογικο οκ δεν ειναι κ τιποτα αγνωτο -εκτος απο καποιες πληροφοριες- και τα υπολοιπα σκετη συνομοσιολογια που κορυφωνεται με μια τελειως χαζη λιακοπουλικη θεωρια…

όταν πετυχαίνω 15χρονα στο δρόμο ή στα μέσα μεταφοράς παρατηρώ πως τα περισσότερα από αυτά που λένε είναι οι γνωστές ατάκες από το ράδιο αρβύλα.και είναι λογικό καθώς πλέον η εκπομπή απευθύνεται στο συγκεκριμένο target group.
θυμάμαι πέρυσι όταν έδειχναν κάποιο video από τη showbiz που ένιωθαν κάπως άβολα και ζητούσαν συγγνώμη που τα έδειχναν.
φέτος η εκπομπή παρουσιάζει μόνο τέτοια video και δεν πιστεύω πως κάποιος σοβαρός ενήλικος μπορεί να γελάσει πλέον με τα περισσότερα αστεία.
βασικά κρίμα γιατί ήταν από τις εκπομπές που άξιζαν στην ελληνική τηλεόραση.[-X

ΥΓ:τουλάχιστον χθες έφεραν τους sleepin pillow στην εκπομπή…

Γαμώτο τους έχασα…υπάρχει κλιπάκι;:):!: