Ραδιο αρβυλα @ ant1

κουραση

Wishbone Ash???

Νομιζω ναι! Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ομως…

Ισχύει. Έπαιξαν το Warrior. Υπάρχει βιντεάκι στο ΓιουΤιουμπ.

Φτου γαμωτο,επρεπε να το βλεπα.#-o

Αυτους τους προγκρεσιβ που λετε δεν τους θυμαμαι, αλλα μην ξεχνατε τους James…Τους ειχε απευθειας συνδεση σε μια εκπομπη τον καιρο που ειχαν ερθει να παιξουν στην ελλαδα, και ηταν κορυφαια συνεντευξη, εκαναν και χαβαλε ,η μονη εκπομπη στην οποια βγηκαν ηταν το ραδιο αρβυλα!
γενικα σαν εκπομπη ειναι αξιολογη και βγαζει γελιο, απλα αυτο το υφακι του πολυξερου που εχει ο κανακης εχει κουρασει!!!μιλαει μιλαει μιλαει, ε ας μιλησει και κανασ αλλος το κερατο μου μεσα!!!

Καλά, ευχάριστο είναι να έχουν προσκεκλημένους μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά ειλικρινά είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να βλέπουμε μια διαφορετική ελληνική μπάντα κάθε μέρα. Μπράβο τους για αυτό.

Εγώ πάντως θα χαράμιζα και το άχρηστο μέρος με τα βιντεάκια από το ίντερνετ, για κάτι πιο μουσικό (ξέρω γω, παρουσίαση της μπάντας, συνέντευξη, άλλο ένα τραγούδι κλπ.) Προσοχή δε λέω να φύγουν οι κορίτσαροι που παρουσιάζουν τα βιντεάκια (απαπαπαπαπαπα), αλλά το υλικό.

Συμφωνω απολυτως σε μια κοινωνια οπως αυτης που ζουμε της ελληνκης που ακομα κ στο τραγουδι κυριαρχει η υποκουλτουρα το να ακουμε μπαντες κ προσπαθειες παιδιων με ονειρα κ που αξιζουν εινια παρα πολυ καλο!!!Τα κοριτσια μας θα μπορουσαν ν κανουν αθτες την παρουσιαση…:smiley:

Aυτο βασικα.Ο Κανακης λαικιζει και λαικιζει και λαικιζει…Και τουλαχιστον δεν ξερει οπως ο Λαζοπουλος(Προσοχη δεν λεω οτι τον εχ για θεο).Ο Κιουσης ειναι τραγικος γελαει μονος του.
Στην τελικη δεν νομιζωω οτι ειναι δυσκολο να καθεσαι με τρεις φιλους σου και να σχολιαζεις βιντεακια και διαφορα τετοια.Ειναι ωραιο μαλιστα αλλα να το κανεις για να περνας καλα εσυ.Η εμπνευση ΑΚΟΜΑ και στη σατιρα εχει χαθει προ πολλου ομως…

Να πω και την κακια μου…Στο ΑΜΑΝ απο τα ποσα χρονια εκπομπης βρισκω αστεια συγκεκριμενα βιντεακια.Εχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σαβουρα.Ειδικα τα τελευτα χρονια που το ειχε εβδομαδιαι(γιατι μετα καναν μονο σπεσιαλ επισοδια)μας ειχαν πρηξει με αποτυχιες με Χριστοδουλο,Καραμανλη Σημιτη…Και με καποια σκετσακια που τραβαγαν υπερβολικα…

Το πιο ωραίο σε αυττή την εκπομπή είναι το σκυλάκι! Κατά τα άλλα το να σχολιάζεις βιντεάκια θέλει πολύ ταλέντο και ήταν πολύ εμπνευσμένο(ειρωνία φυσικά)! Ο Κανάκης είναι για πολλές φάπες, ξερόλας και καλά που κρίνει τους πάντες και τα πάντα! Άσε μας ρε φίλε!

Α, τώρα που το θυμήθηκα και τα γκομενάκια που έχουν είναι άξια!!!

χιουμορ 3ης κατηγοριας και βαρεμαρα εις τον κυβο…(εκτος του Σερβετά)…

Δεν τρελαινομαι, αλλα τους παρακολουθω ευχαριστα, σε αντιθεση με τον Λαζοπουλο[-X

Οι κοπελες ειναι αστερια:!:

+1 εκτος απο αυτο με τον Λαζοπουλο.Α και μερικες φορες βαζουν γ@ματα συγκροτηματα οπως psycho choke και περισυ ειχαν τους James να παιξουν live δυο τραγουδια

Εμένα τελικά πιο πολύ απ’ όλους μου τη σπάει ο Σερβετάς γιατί -μου φαίνεται ότι- την έχει δει πολύ πνευματώδης και χιουμορίστας. Περιέργως ο Κανάκης μου κάνει πιο νορμαλ, δε δείχνει να πιστεύει ότι λέει γαμώ τα αστεία. Επίσης συμπαθώ πολύ τον γυαλάκια και τον Στάθη, είναι πιο low profile και οι 2. Πάντως και οι 4 είναι συμπαθείς μωρέ.

Για μια μονόωρη “σατιρική” απογευματινή εκπομπή είναι καλοί, καμια ομοιότητα δε βλέπω με Λαζόπουλο που την είχε δει κριτής, ρήτορας, αριστερός πεφωτισμένος ηγέτης και υπερασπιστής των κατατρεγμένων. Αυτοί προς το παρόν μου φαίνονται νορμαλ. Βέβαια δεν τους παρακολουθώ, οπότε ίσως γι’ αυτό.

Πολύ σωστ’η.

σωστα αυτα για τον Λαζοπουλο αλλα συνηθως τα σχολια που εκανε ειχαν μια λογικη και ηταν καπως σοβαρα ακομα και αν διαφωνεις με τις αποψεις του. Στο ραδιο αρβυλα το 90% των οσων λενε ειναι ανουσια και κουραστικα. Αποκορυφωμα η εκπομπη για την κανναβη στην οποια ειχαν καλεσει εναν Γριβα, ψυχιατρο, ο οποιος ελεγε καποια πολυ ενδιαφεροντα πραγματα και ο Κανακης συνεχεια τον εκοβε για να πει την μαλακια του και να δειξει οτι ξερει και ειναι σωστος κτλ και αυτα που ελεγε δεν ηταν τιποτα σπουδαιο, ηταν αποψεις που θα μπορουσε να εκφρασει και ενας 16χρονος. Δηλαδη ρε Κανακη αμα ειναι να ακουσω εσενα μην τον φωναζεις τον ανθρωπο. Πανω που ρωτουσε κατι ενδειαφερον και ο καλεσμενος πηγαινε να το αναπτυξει, τον εκοβε και τον ρωτουσε κατι αλλο.

Για τα δεδομενα της ελληνικης τηλεορασης ειναι κατι θετικο αλλα η εκπομπη θα μπορουσε να ειναι ιδανικη αν:

Παρουσιαζαν ολα τα βιντεο οι 2 κοπελες με μαγιο και χωρις να κανουν σχολια και στον χρονο που εμενε να παρουσιαζε ο Σταθης (οχι με μαγιο) τα συγκροτηματα και ελεγε καμια κουβεντα μαζι τους. Θα ειχε και μεγαλυτερη τηλεθεαση.

Εντάξει είναι μια ψιλοευχάριστη εκπομπή αλλά με πολύ ψεύτικο χιούμορ.Αν έχετε παρατηρήσει όταν λέει ο Κανάκης κάτι όλοι ψευτοχαμογελάνε και συμφωνούν μαζί του.Λαικίζει αρκετά και αυτός αλλά από την άλλη είναι μία σχετικά διαφορετική εκπομπή από τα καθιερωμένα(από το να βλέπεις το “κοιτάω μπροστα” και το "μπορώ"καλύτερη είναι).Άρα καλό είναι που υπάρχει αυτή η εκπομπή και καλύτερα να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους αλλά κάνοντας το καλύτερα

+! HE’S GOT THE POINT.

οι funky monkey χθες τα εσπασαν!μαλλον οι καλυτερη μπαντα που εχει παιξει στο ραδιο αρβυλα so far!Ωραιοι αυτοι οι πανκηδες!

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=366961880

Ειδε κανεις την εκπομπή τους της μ. Πέμπτης? Με βιντεο για κακοποίηση ζώων κλπ? Εγω δεν την ειδα, αλλα μου ειπαν οτι ηταν πολυ ενδιαφέρουσα