Ειχε παραπανω κοσμο απο οτι περιμενα. Κατω που ημουν ηταν σχεδον γεματο, ενω πανω μου ειπαν οτι ειχε αρκετο κοσμο. Εαν πουμε οτι το Gagarin μαζευει 1200 , τοτε μπορω να πω οτι ημασταν 800+
…συμπαθητική προσέλευση, αλλά είσαν όλοι…’‘Αθάνατοι’’
…γάμησε το κοινό, Ιμπέριουμ, Κωστάκη, τα σπάσατε, άπαικτοι και οι δυο
…Exarsis…πολύ ενέργεια, πολύ καλά τραγούδια, φωνητικά που εγώ τα γούσταρα, έδιναν άλλη διάσταση, στα δεύτερα φωνητικά, κανοντάς τα πιο πορωτικά
…Anthrax…πρώτη φορά, και τι να πω-γράψω8O…Η ενέργεια, Η πόρωση, ΟΙ τραγουδάρες, η μιά μετά την άλλη…οι τύποι ξετρελάθηκαν…της καριολοπουτάνας σε όλο σχεδόν το live
…υπεργαμάτη βραδιά, που την περίμενα χειρότερη, κιεγώ γκρίνιαξα εδώ μέσα, γιαυτά που άκουγα…ευτυχώς δεν με επιρέασαν…αν επιρέασα αρνητικά εγώ κανέναν, ελπίζω όχι, τότε πραγματικά είμαι φταίχτης, και ζητώ συγνώμη:roll:
…μια καλυνύχτα σε όλα τα παιδιά που είδα έκει
:):!:
BECAUSE IN MEGA CITY, I AM THE LAW!
Γατακια. Προσωπικα δεν εχω λογια, τσηρς σε ολες τις φατσες, τους περιμενουμε ξανα (και με κλιματισμο).
Εντάξει, καταπληκτικό live, από τα καλύτερα thrash events που έχω πάει. Μπορείτε εξάλλου να το καταλάβετε από το post γίγας που έγραψε ο stef για τα δεδομένα του.
[SPOILER][B][SIZE=“4”]HEAR THE SCREAMS, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
FEEL THE BITE
WE RIDE WITH DEATH TONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGHT![/SIZE][/B][/SPOILER]
:bye::bye:
[SIZE=“1”]Ενταξει, δεν τσιριζε και ετσι ο Belladona, αλλα η καυλα ηταν απεριγραπτη, τσιριζαμε οι υπολοιποι.[/SIZE]
Γράφω μετά από καιρό και δεν έχω λόγια. ΑΠΛΑ ΘΕΟΙ. Ξέρουν να δίνουν live, ξέρουν να κάνουν τον κόσμο να περνάει καλά. Η ώρα πέρασε σαν νερό, λες και έπαιζαν μόνο 15 λεπτά. Καιρό είχα να περάσω τόσο όμορφα σε live, να νιώσω σαν να είναι το πρώτο μου! Μοναδικό! Για τους Exarsis δεν έχω άποψη, αν και έφτασα 8:30 sto venue, μια αναποδιά τελευταίας στιγμής με κράτησε έξω μέχρι να αρχίσουν οι ΘΕΟΙ.
Για το merch που αναφέρθηκε ένα παιδί, νομίζω πως τους γαμάει η φορολογία, οπότε μην περιμένετε φθηνό από μπάντες που έρχονται από έξω. Το έχω ακούσει και για άλλα live αυτό.
Όσο για το γαμημένο ΟΡΚ που άναψε καπνογόνο, ΨΟΦΟΣ. Για αυτούς που πετούσαν νερό στη σκηνή, πιστεύω πως τα κορδόνια μου έχουν περισσότερο μυαλό από αυτούς. Ήμαρτον πια με την απύθμενη βλακεία του κάθε ανεγκέφαλου σκατόκαφρου.
Συναυλιαρα THRASH βγαλμένη από περασμένη δεκαετία! Έτσι μόνο μπορώ να χαρακτηρίσω την χθεσινή βραδιά. Ασφυξία μέσα στο Gagarin, αλλα ευτυχώς αντέξαμε. Γούσταρα να ακούσω και ένα I’m the man, έτσι να μπει το σιρόπι στον μπακλαβά! Όσο για το αναμα της φωτοβολιδας, τεράστια μαλακια και ηλιθιότητα μόνο η ιδέα να το κάνεις.
…
NO COMMENTS!!!
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
Στο καπνογόνο ο Belladonas χέστηκε…δεν ήξερε τι να κάνει!!! Οι υπόλοιποι λίγο πιο ψύχραιμοι.
Αμέσως μετά το τραγούδι, μίλησε ο Scott στο μικρόφωνο και αντί να σχολιάσει αρνητικά ΑΥΤΟ, είπε μόνο για τα νερά που πετάγανε.
Με λίγα λόγια, είπε κάντε ότι βλακεία θέλετε, μόνο μην πετάτε νερά στη σκηνή γιατί θα γλιστρήσω (την ώρα που θα σολάρω στο Got The Time).
Clutch
Δω έχει πολυ πράμα από χτες:
http://www.youtube.com/user/gabriel72r/videos
μάλλον ανεβάζει κι άλλα βιντεάκια ακόμα το τελευταίο του ήταν πριν από 15 λεπτά…
Κανα βίντεο που να δείχνει τον κόσμο έχετε;
official Jackson guitars magazine
2 απο τα αυτογραφα που πηρα απο Scott Ian
Scott Ian λέγεται ρε, Ian Scott ήταν ο πορνοστάρ που πήδηξε τη Τζούλια.
ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑς ΕΚΡΑΖΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ TAPPING ΤΟΥ ΜΠΑΣΣΙΣΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΑ THRASH LIVE ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΣ DREAM THEATER!ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο SCOT IAN ΕΙΠΕ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ I DONT HAVE PROBLEM WITH THE LIGHT!
AΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟ DVD ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!!
ΦΛΟΡΟΙ!!!
Ιντερνετικός τσαμπουκάς! 8O
/ανοίγω σακουλάκι ποπκορν
Report has been sent! Ελπίζω κάποιος moderator να επιληφθεί άμεσα!
…καπνογόνο σε κλειστό χώρο? εύγε…
θα χαλάσω την δίαιτα μου, αλλά damn αξίζει !!!
τεράστια σακούλα με ποπ κορν, άνοιξε …
άντε ξεκινήστε τα μπινελίκια !!! mods αφήστε το λίγο να γελάσουμε !!!:lol::lol: