Arch Enemy live in Athens Gagarin 205 20/01/12,Thessaloniki Block 33 21/01/12

Spicy Entertainment Presents:

ARCH ENEMY

Αθήνα, Gagarin 205 Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη, Block 33 Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

"Arch Enemy brings the Khaos?, λάβετε θέση!

Mία από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες του death metal, η «Diva Satanica» Angela Gossow, ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα των τελευταίων δεκαετιών,επιστρέφει για να εδραιώσει τη φήμη και το «ειδικό της βάρος», κάτι που ανηλεώς κάνει από το 2000, όταν η ένταξη της στους ΑRCH ENEMY σήμανε την πρώτη φορά που ένα συγκρότημα τέτοιου βεληνεκούς επέλεγε για εκπρόσωπό του μία γυναικεία παρουσία.

Παρέα με τα υπόλοιπα μέλη των ARCH ENEMY έρχεται να μας καθηλώσει με τα επιβλητικά brutal φωνητικά της οδηγώντας το Ελληνικό κοινό έξω από τα όρια της συμβατικότητας και εντάσσοντάς το στην πρώτη γραμμή ενός κινήματος που τολμά να εναντιωθεί σε οποιονδήποτε επιβαλλόμενο περιορισμό στην μουσική δημιουργικότητα. Τα αδέρφια Shredders Μichael και Christopher Αmott στις κιθάρες, ο Sharlee D? Angelo στο μπάσο και ο Daniel Erlandsson στα drums πλαισιώνουν την ατρόμητη Gossow αποδεικνύοντας ότι το death metal έχει πολλά πρόσωπα; είναι μελωδικό, αδυσώπητο, εκλεκτικό και με μεστά νοήματα που αντικατοπτρίζουν την γενικότερη φύση της σύγχρονης κοινωνίας…

Στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2012, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, το ελληνικό κοινό θα απολαύσει live για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο, ένατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ των ΑRCH ENEMY με τίτλο «Khaos Legions», το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη της άνοιξης.

Η θηριώδης μηχανή των ARCH ENEMY δεν θα σταματήσει μέχρι να αφυπνίσει την αδρανή επαναστατική υπόσταση που κρύβουμε όλοι μέσα μας?.

Τιμές εισιτηρίων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 30 euro

TAMEIO 35 euro

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων.

Φανταστικά. Δεν φτάνει που κάθε 3-4 μέρες ανακοινώνουν συναυλίες για το 2011, άρχισαν και για τον επόμενο χρόνο…:?:?

απο συναυλιες χαμος,απο λεφτα τιποτα…

σορρυ αλλα εκανα λαθος πανω στον τιτλο στην ημερομηνια τις Θεσσαλονικης,21 Ιανουαριου,plz αλλαξτε το

Ωραία νέα αλλά δεν βιάστηκαν λίγο να το ανακοινώσουν?
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί…μέσα σε 1 χρόνο σχεδόν πολλά γίνονται

δεν τρελαινομαι για αρκ ενεμι μα εχουν μερικα παρα πολυ καλα τραγουδια που θα γουσταρα πολυ να τα ακουσω λαιβ (nemesis, carry the cross, bury me an angel, beast of man, dead inside, ολο το wages of sin, we wll rise, end of the line, dad eyes se no future, In This Shallow Grave, Night Falls Fast-ολα τα αλλα δεν μου πολυ αρεσουν :lol:) αν παιξουν πολλα απο αυτα και αν ειναι καλο το καινουριο αλμπουμ τοτε λογικα θα παω!!!

Αγαπάμε Arch Enemy και είναι πάντα ευπροσδεκτοι στη χώρα μας αρκεί να παίξουν και ένα γεμάτο σετλιστ να γουστάρουμε και όχι με το ζόρι 70 λεπτά όπως την άλλη φορά. Θέλω Burning Angel, Beast Of Man, Despicable Heroes, In This Shallow Grave και θα ψηνα καμια διασκευή στο Kill With Power που τους έχει βγεί πολύ καλά.:smiley:

70 λεπτά?
Αυτό είναι απαράδεκτο[-X

οντως αν παιζουν τοσο λιγο ειναι πολυ μαλακες για να θελουν 30 ευρω. σιγα μην ερθω. αλλα θα μαθουμε το σετ λιστ και θα παρουν φωτια τα κομπιουτερακια!

ενταξει ουτε απ εξω… το τελευταιο τους live ηταν κατι παραπανω απο αθλιο…

εμενα κατι φιλοι μου γιατι μου ειπαν πως ηταν γαματα…και δεν μου ειπαν οτι επαιξαν μονο 70 λεπτα :-k

Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξανε πολύ το 2009 αλλά εγώ θα ξαναπάω με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα παίξουν το enemy within

Παίξανε πολύ λίγο! Με το ζόρι 1 ώρα και 20 λεπτά και μέσα σαυτό το χρονικό διάστημα μπήκαν και βγήκαν 2 φορές στη σκηνή και το σετλιστ είχε και instrumental κομμάτια+solo+intro+οι χαιρετούρες κλπ. Δηλαδή μας κορόιδευαν μέσα στη μούρη μας μου φαίνεται… άμα η κυρα Αγγέλα δεν μπορεί να βγάλει φωνή τουλάχιστον για 1,30 ώρα ας κάτσει σπίτι της να φτιάξει καμιά σουπίτσα ξέρω γω…

οντως σαν να κοροιδευουν το κοινο ειναι αυτο…σαν να σου λενε δλδ μπραβο πληρωσες το 30αρακι σου και εγω θα παιξω και κανα κομματι ετσι να χεις

εμεις θα παμε ελπιζωντας πως θα ειναι καλυτερα απο την προηγουμενη φορα και επειδη γουσταρουμε τρελα arch enemy!

Δεν καταλαβαινω προς τι ολα αυτα τα αρνητικα σχολια… Το 09 παιξανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Η πλειοψηφια τους ευχαριστηθηκαμε αφανταστα και εννοειτε πως θα ξαναπαμε \m/

Aξιζει τελικα ? γτ 30-35 μου φαινονται πολλα.
Οι Machinehead στο Wembley ειχαν τοσο.

30Ε για Arch Enemy ειναι καλα… δε λεω οτι ειναι φτηνα αλλα ενταξει… δεν ειναι και καμια τοπικη μπαντα.

Γνωμη μου, αξιζει και να πας. Ειναι πολυ καλοι μουσικοι ολοι τους.

Ενα βιντεακι απ’το 09… Αλλο να το ζεις και αλλο το βιντεο αλλα για να παρεις μια ιδεα του τι θα επικρατησει στο gagarin :wink:

H αληθεια ειναι οτι θελω να τους δω, και εχουν πολυ καλα χιτακια για λαιβ. Μαλλον για τελευταια στιγμη με κοβω και αμα κατσει παρεα.

Άμα είναι από τις αγαπημένες σου μπαντες να πας, άμα δεν κόβεις φλέβα κράτα τα λεφτά σου για κανένα πιο αξιόλογο λαιβ που θα τα αξίζει και σε θέμα απόδοσης και σε θέμα διάρκειας. Γιατί αυτό που προσφέρουν live είναι πολύ κατώτερο του μετρίου και τα 30 είναι κερατιάτικα με όλη τη σημασία της λέξεως.

paidia egw hmouna mesa kai to 2009 kai phga sto fetino tour edw ston canada!to 2009 htane metria emfanish,twra polu kalytera…edw toulaxiston exoune pros8esei kai polla extra video wall (peri anarxias ksilostous mpatsous klp) ntaksei asteia mou fanhkane ayta etsi opws ta deixnane vevaia alla gnwmh mou…an eisai tpt kamenos anarxokserw gw 8a gkavlwseis logika…an kanoune to idio show…