Architects

Έχει βάλει το χεράκι του ο Jordan. Όχι πως με χαλάει.

2 Likes

1000012909

3 Likes

Jordan Fish aka. το άγγιγμα του Μίδα

3 Likes

Το blackhole μου άρεσε

Το everything ends όμως είναι πολύ μακριά από τα γούστα μου , εντελώς μακριά

Δεν ξέρω αν θα πάει καλά αυτό για 3ο συνεχόμενο άλμπουμ δυστυχώς

2 Likes

Μου αρεσουν εξαιρετικα και τα δυο :ninja:t2::ninja:t2::ninja:t2:

Ιδιαίτερα ανετρεπτικο ως προς το υφος το δευτερο, αρκετο συναίσθημα στο πρωτο…

Ο JF δεν ειναι απλα παραγωγος του δίσκου αλλα και συνθετης, απορω πως μπορει να εκπληξει καποιον η οποια επιρροή

2 Likes

It’s out there…

4 Likes

Δεν εχω προλαβει να το ακουσω ακομα αλλα αν εχει καποιο κανενα link να το πάρουμε περα απο τις πλατφόρμες στειλτε μου ενα pm. Στο metal-tracker δεν το εχουν ακομα

Τώρα βγήκε και κανονικά όποτε το ακούς από οποιαδήποτε πλατφορμα

1 Like

Γνωμούλες;

Πάντως, μάλλον δεν ήταν τυχαίο ότι έβγαλαν χρονικά πρώτα τα πιο βαριά (και πιο «προ JF» - Architects) κομμάτια του δίσκου.

Τον έχω ακούσει μια φορά μόνο ολόκληρο αλλά η σφραγίδα του νέου «μέλους» είναι πασιφανής,
με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται.

Οτιδήποτε πλην των singles που βγηκαν, κατω του μετριου.
Κρίμα

Θα επανελθω για αναλυτική αποψαρα αλλα και μονο το elegy μου φτανει… σαν γενικη εικονα, τιποτα δεν θα ξεπερασει ποτε την εποχη daybreaker---->holy hell αλλα απο τα 3 τελευταια αυτο μαλλον ειναι το καλύτερο

2 Likes

Εγω μια φορα που το άκουσα μου άρεσε…

1 Like
7 Likes

Παιζει να λεω και βλακειες αλλα δεν θυμαμαι αλλο αλμπουμ στον ευρυ σκληρο ηχο να εχει γινει απουσια κιθαρίστα ως βασικο μελος στις συνθέσεις…

4 Likes

Bass guitar is still a guitar :rofl::rofl::rofl:

Ωραια ας το πουμε ετσι

Παιζει να λεω και βλακειες αλλα δεν θυμαμαι αλλο αλμπουμ στον ευρυ σκληρο ηχο να εχει γινει απουσια κιθαρίστα/μπασιστα ως βασικο μελος στις συνθέσεις…

Σταματα, θα βρω και μονο με τραγουδιστη η’ ντραμερ :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Μεγάλωσε το ευρος… :rofl::rofl::rofl:
Παραδινομαι :ninja:t2:

Ενιγουει δεν ειναι συχνο το φαινόμενο και δεν το λεω απαραίτητα για καλο… οπως επισης δεν με αρεσει που υπαρχουν 2 τουρινγκ μεμπερς εδω και κανα δυο καλοκαιρια…

Αυτος που λαμπει πανω απο ολα σε αυτο το αλμπουμ ειναι κατ εμε ο Σαμ… Υποδειγματικος💎

Ίσως και Leprous ;