Έχει βάλει το χεράκι του ο Jordan. Όχι πως με χαλάει.
Jordan Fish aka. το άγγιγμα του Μίδα
Το blackhole μου άρεσε
Το everything ends όμως είναι πολύ μακριά από τα γούστα μου , εντελώς μακριά
Δεν ξέρω αν θα πάει καλά αυτό για 3ο συνεχόμενο άλμπουμ δυστυχώς
Μου αρεσουν εξαιρετικα και τα δυο
Ιδιαίτερα ανετρεπτικο ως προς το υφος το δευτερο, αρκετο συναίσθημα στο πρωτο…
Ο JF δεν ειναι απλα παραγωγος του δίσκου αλλα και συνθετης, απορω πως μπορει να εκπληξει καποιον η οποια επιρροή
It’s out there…
Δεν εχω προλαβει να το ακουσω ακομα αλλα αν εχει καποιο κανενα link να το πάρουμε περα απο τις πλατφόρμες στειλτε μου ενα pm. Στο metal-tracker δεν το εχουν ακομα
Τώρα βγήκε και κανονικά όποτε το ακούς από οποιαδήποτε πλατφορμα
Γνωμούλες;
Πάντως, μάλλον δεν ήταν τυχαίο ότι έβγαλαν χρονικά πρώτα τα πιο βαριά (και πιο «προ JF» - Architects) κομμάτια του δίσκου.
Τον έχω ακούσει μια φορά μόνο ολόκληρο αλλά η σφραγίδα του νέου «μέλους» είναι πασιφανής,
με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται.
Οτιδήποτε πλην των singles που βγηκαν, κατω του μετριου.
Κρίμα
Θα επανελθω για αναλυτική αποψαρα αλλα και μονο το elegy μου φτανει… σαν γενικη εικονα, τιποτα δεν θα ξεπερασει ποτε την εποχη daybreaker---->holy hell αλλα απο τα 3 τελευταια αυτο μαλλον ειναι το καλύτερο
Εγω μια φορα που το άκουσα μου άρεσε…
Παιζει να λεω και βλακειες αλλα δεν θυμαμαι αλλο αλμπουμ στον ευρυ σκληρο ηχο να εχει γινει απουσια κιθαρίστα ως βασικο μελος στις συνθέσεις…
Bass guitar is still a guitar
Ωραια ας το πουμε ετσι
Παιζει να λεω και βλακειες αλλα δεν θυμαμαι αλλο αλμπουμ στον ευρυ σκληρο ηχο να εχει γινει απουσια κιθαρίστα/μπασιστα ως βασικο μελος στις συνθέσεις…
Μεγάλωσε το ευρος…
Παραδινομαι
Ενιγουει δεν ειναι συχνο το φαινόμενο και δεν το λεω απαραίτητα για καλο… οπως επισης δεν με αρεσει που υπαρχουν 2 τουρινγκ μεμπερς εδω και κανα δυο καλοκαιρια…
Αυτος που λαμπει πανω απο ολα σε αυτο το αλμπουμ ειναι κατ εμε ο Σαμ… Υποδειγματικος💎
Ίσως και Leprous ;