Μολις το ειδα χθες ημουν ετσι :blink:
Γιατί μου έχουν πει ότι το Brianstorm το έχουν κλέψει από ένα άλλο classic rock συγκρότημα? Ξέρει κανείς πιο?
Δε μου πολυάρεσε το καινούριο. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά των Monkeys ήταν η φωνή του τραγουδιστή και ο Ηomme τον έκανε να ακούγεται σαν τον ίδιο.
Οντως Hommιζει ελεινα το cd . Αλλα αν εχεις ακουσει το cd των LSD, στην φωνη δεν θα σου φανει καποια τρομερη αλλαγη.
ακουσα πρωτη φορα το when the sun goes down σε ενα τηλεοπτικο διαφημιστικο σποτ για νεες σειρες στην νοβα. μετα απο κει και περα επισης πολυ ωραιο ήταν το a certain romance. αλλα γενικοτερα το θεωρω ενα πολυ καλο συγκρότημα.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΝΤΑ
εδω και κανα μηνα ακουω μονο arctic monkeys. ολη τη μερα
μεγαλο κολημα, ε
το humburg είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων.όχι ότι δε μου άρεσαν πριν αλλά μιλάμε για δισκάρα από τις λίγες στο είδος.
Τεράστιο άλμπουμ, το ακούω ακόμα ολόκληρο ενώ απο τα παλιά (που επίσης μου αρέσουν πολύ) πλέον θα βάλω κανα δυο επιλογές.
Πάντως είναι μπάντα που κάνει βήματα προόδου όσο περνάει ο καιρός. Εχουν μέλλον…
τι γίνεται ρε παιδιά με την συγκροτηματάρα?
Πέθαναν?Ζουν?κάτι είχε ακουστεί ότι θα έμπεναν στο studio για νεο cd κατευθείαν,κάτι ότι ο alex θα βγαλει νεο με last shadow ,αλλά τίποτα σίγουρο…
υγ.ο alex πάντως ζεί… ηταν φέτος στο glasto και χάζευε συγκροτήματα από το πλάι…
Λογικά θα ξεκουράζεται, 4 αλμπουμάρες σε 4 χρόνια δεν ειναι και λίγο…
Λογικα μπαινουν στουντιο απο οτι ελεγαν διοτι οπως δηλωσαν δεν γουσταρουν να κανουν tour με παλια τραγουδια, βαριονται να παιζουν τα ιδια συνεχεια.
Εγω παντως θα ηθελα δευτερο απο last shadow puppets και μετα καινουριο monkeys 8)
Δεν λατρευω, αλλα αγαπω αρκετα τους ΑΜ. Αρχικα, μου πηρε πολυυυυυ καιρο για να συνηθισω το ‘I Bet That You Look Good On The Dancefloor’ …αλλα το συνηθισα!
Αγαπημερνα κομματια, περα απο αυτο ειναι A Certain Romance, When The Sun Goes Down & Crying Lightning, ειδικα στο 1:56 -τραγικο που θυμαμαι απο που ακριβως αρχιζει το αγαπημενο μου σημειο στο κομματι-
Κάποια περίοδο τους άκουγα ανελλιπώς και ομολογώ μου άρεσαν πολύ, και ακόμα εκτιμώ αφάνταστα το Whatever, πολύ καυ****** άλμπουμ, οι τύποι ροκάρανε. Αντίθετα με πολλούς που βλέπουν πρόοδο, μόνο βήματα προς τα πίσω βλέπω. Μπορεί να κάνω και λάθος δε ξέρω, αλλά δυστυχώς δεν με έχει πείσει κανείς για το αντίθετο. Το Whatever ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και νόμιζα ότι τα παιδιά έχουν πολύ ταλέντο. Ένα εκ των δύο πιστεύω πρέπει να συμβαίνει. Ή ακόμα δεν έχουμε δει τη συνέχεια του ταλέντου τους όπως ξετυλίχθηκε στο Whaterver, ή τα παιδιά δεν έχουν τελικά το ταλέντο που όλοι νομίζαμε ότι είχαν το 2006.
Μετά το Whatever, το χάος. Πού είναι τα δυνατά riffs, η ταχύτητα, η έκρηξη και αυτό το μέταλλο που έβγαινε; Τα περισσότερα τραγούδια των 2 μεταγενέστερων άλμπουμ στερούνται έμπνευσης και δημιουργικότητας…
Εσυ στον 2ο δισκο βλεπεις τοσο μεγαλη αλλαγη σε σχεση με τον πρωτο? Εγω το βλεπω σαν συνεχεια του πρωτου και μαλιστα εξισου καλο.
Ενταξει στον 3ο τους εκοψε τα αρχιδια ο homme αλλα και παλι καλο ηταν και εμπνευση και δημιουργικοτητα μπολικη ειχε.
Τουλαχιστον εκαναν κατι το διαφορετικο και δεν εμειναν στα ιδια και τα ιδια.
Περιμενουμε τωρα τον 4ο με James Ford παλι στην παραγωγη να θυμηθουμε καιρους favourite worst…
fixed
ρε, τι λέτε?μια χαρά δισκάρα είναι το humburg.
Εμεις που μεγαλωσαμε με [B]Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not[/B] και τραγουδια οπως [B]You Probably Couldn’t See for the Lights but You Were Staring Straight at Me[/B] δεν μας λενε τιποτα δισκοι και τραγουδια με ονομα [B]Humbug[/B] και [B]My Propeller[/B] αντιστοιχα. [-X
Και αν δεν ειναι ευνουχισμος να αλλαζεις τραγουδι των ΑΜ απο [B]Would You Like Me To Build You A Go-Kart?[/B] σε [B]Potion Approaching[/B] τοτε τι ειναι?
Για να κοψω την πλακα ομως, στο Humbug κοπηκαν οι πολλες γρηγορες κιθαρες τα τρελα ντραμς, ο Turner αλλαξε προφορα και δεν τραγουδαγε πια λες και ραπαρε. Που πηγαν οι τουμπανοι στιχοι, που πηγε η εκρηξη που ειχαν? Τι πως που ποτε γιατι? ΟΕΟ?
Για αλλαγη και πειραματισμο καλο ηταν το Humbug Και ετσι παλι σπερνουν αλλα εγω γουσταρω τους παλιους … 8)
Κομματι σαν το the view from an afternoon δεν εχει το humbug.Ουτε καν σαν το dancing shoes[lol]
στον καινουργιο θελουμε 7-8 “i bet you look good on the dancefloor” και 2-3 “crying lightning” για να περασουμε ενα ομορφο καλοκαιρι :D:D
Ελπιζω το Humbug να ειναι μια (πολυ) ευχάριστη νότα διαφορετικότητας και να γυρίσουν στο αρχικό , πιο post-punk revival στυλ τους.
Σήμερα ακουγα το Humbug ερχομενος στη δουλεια και συνειδητοποιήσα αλλη μια φορα ποσο δεμενος δισκος ειναι.
το θέμα με το humburg είναι πως οι arctic monkeys δεν έχασαν την έκρηξη που είχαν, αλλά σαν να έμαθαν να την κοντρολάρουν.δεν είναι ένας δίσκος χωρίς ένταση, σίγουρα.μετά, μπορεί να έχασαν τις γρήγορες κιθάρες και τα τρελά ντραμς, αλλά κέρδισαν σε όγκο με την desert rock έννοια.ο ήχος δεν απλώνεται, αλλά συγκεντρώνεται, με αποτέλεσμα ο δίσκος να φαντάζει πιο δεμένος όπως εύστοχα αναφέρει ο από πάνω.δε λέω ότι δε μ’αρέσουν οι δύο πρώτοι δίσκοι τους.ούτε καν.δισκάρες είναι και οι δύο.απλά, μιας και ήμεθα και οπαδοί των kyuss, το humburg μου έκατσε πολύυυ καλά.