Arctic Monkeys

Μια χαρα το Crying Lightning και το cover του Νick Cave τα 'σπασε κανονικα. Εντοπισα και το mp3 και παιζει non-stop απο το πρωι!! :yahoo:

Aντε να βγει και το αλμπουμ να χαρουμε περισσοτερο!! 8)

ps. Επισης καποιος να κουρεψει τον Αλεξ επειγοντως :stuck_out_tongue:

Α-πα-πα! Αντιθέτως, κάποιος να απαγάγει τον κουρέα και τον μπαρμπέρη των Kings Of Leon! :lol:

περναω φαση arctic monkeys τελικα.το πρωτο cdaki( με γαματο τιτλο,εεε??) τελικα μαρεσει λιγο περισσοτερο απο το δευτερο.και δεν χορταινω να βλεπω την συναυλια που δωσανε στο glastonbury το 07.δεν χορταινω ομως.απο τα καλυτερα λαιβ που εχω δει…με το bet you look good εκρηκτικο και ειδα τωρα λιγο στο big day out.ενω το cover απο Nick cave μαρεσε το dancefloor δεν με ενθουσιασε τοσο.ισως βεβαια εφταιγε και ο ηχος.η ελπιζω να ετυχε να μην το παιξανε τοσο καλα αυτη την φορα…

Στο http://www.myspace.com/arcticmonkeys εχει το crying lighting , παιζει να το βαλουν για καποιους μηνες να το κατεβάζεις τσαμπα , που το εχουν κανει και παλιοτερα σε αλλα τραγουδια…

εχμ λίγο σκοτεινό μου φάνηκε,τίποτα ιδιέταιρο,όχι και τόσο κλασικός ήχος arctic monkeys (για το crying lighting μιλάω :P)

προφανώς και το βγάλαν σαν πρώτο single για να προσεγγίσουν και νέο κοινό,λίγο πιο pop κτλ

πάντως το pretty visitors από τα πρώτα vids στο tube ακούγονταν πολύ πιο δύνατό,ενδιαφέρον τουλάχιστον

cant wait λεμέ…

Ωραίο το Crying Lightning. Θα δούμε και τη συνέχεια τους.
Μακάρι να τους δούμε στην Ελλάδα κάποτε…

Πολύ ωραία και το crying lightning (ρίξανε λίγο τους ρυθμούς για single,αλλά το κομμάτι έχει ταυτότητα monkeys) και η live διασκευή σε Cave. Τώρα από τα 2 πρώτα, αν και η γνωριμία έγινε με το 1ο , προτιμώ το fav worst nightmare, πιστεύω έχει πολύ καλύτερες και δυνατότερες συνθέσεις!!

Arctic Monkeys Web Transmission

Arctic Monkeys are pleased to announce that they will be performing tracks from their forthcoming 3rd album, ‘Humbug’ in a Web Transmission on Thursday 30th July 2009 at 9.00pm GMT.

Μια χαραααα 8)

Εχουμε και video http://www.culturebully.com/arctic-monkeys-crying-lightning-video 8O8O :lol:

Kαλα το βιντεο ο,τι να’ναι!! Win ομως ο Matt με την πιπα!! :lol3:

Κορυφαιο το Pretty Visitors (το πρωτο που επαιξαν στο Web transmission) και το Secret Door.

ps. The album may be out there…or not :stuck_out_tongue:

ΤΑ ΣΠΑΕΙ 8)

το Pretty Visitors σαρεσε? Μετριοτατο μου φανηκε.

Ακροασεις θελει ακομα το σιντι αλλα καλουλι φαινεται

Το cd ειναι εκει εξω :vibrate: :vibrate: :vibrate:

edit: στο πρωτο ακουσμα WTF?

Οh yes, μου αρεσει αυτο το δρακουλιαρικο vibe που εχει 8) :smiley: Απο την αλλη γουστα ειναι αυτα. Το cd παντως οντως θελει πολλες ακροασεις για να σχηματισεις ολοκληρωμενη αποψη αλλα μεχρι στιγμης καθε φορα που το ακουω βελτιωνεται.

Γνωμες απο οσους ακουσαν το καινουργιο cd? Κατωτερο των 2 προιγουμενων “γνωμη μου” . Σε αλλους θα αρεσει περισσοτερο απο τα προιγουενα μου φενεται γτ ειναι πιο σοβαρο , “εχει πιο καθαρο ηχο” ξεφευγει απο indie μονοπατια πολυ …

ok τους είδα live στο reading fest στην Αγγλία (πριν 2 μερες) και έχω να πω ένα! ΤΑ ΣΠΑΝΕΕΕΕ!!!
Παρότι δεν είχαν την τέλεια επικοινωνία με το κοινό (έδειχναν πολύ cool-ίσως για να κρύψουν το ανχος τους) και δεν είχαν το τέλειο setlist(έλειπαν πολά καλά παλία fake tales,from the ritz) κατάφεραν να μας πάνε σε άλλο πλανήτη! Κορυφαια της βραδυας σίγουρα when the sun,view from και crying lighting ίσως και prety visitors !Παροτι το cd είχε μια βδομαδα που κυκλοφόρισε ο κόσμος ήξερε σχεδόν τέλεια τα τραγούδια!!αυτα!Παω να ξανακουσω το καινούργιο cd!

πες μου πως ειδες και τις τρεις μερες ρεντινγκ? :expressionless:

Mπηκες χεητ λιστ κατευθειαν

ακουσα το σιντι…λοιπον -πρωτη ακροαση απογοητευτηκα.δηλαδη σε σημειο που αν ξεκινουσαν τωρα καριερα τα τραγουδια τους θα μου φαινονταν ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΜΩΣ:
crying lightning ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ για μενα:bow2::bow2:,οχι αστεια το κομματι με εντυπωσιασε.(και το βιντεο μαρεσε:D:D)
pretty visitors μετριοτατο θα λεγα,cornerstone μαρεσε οπως και το secret door για μια μελαγχολια που τα διακρινει.(αυτα τα σχολια μετα απο αρκετες ακροασεις,εεε:wink:)
My propeller καλο θα λεγα με ωραια εισαγωγή και (τελος jeweller’s hands η εισαγωγή εχει κατι το καλο…)
αυτά…

Ο Homme εχει βαλει πολυ το χερακι του σε αυτο το cd παντως, τεραστια αλλαγη στο στυλ τους.

yeaaaaap.I m so sorry :lol:

Ξεκάθαρα…σε υπερβόλικο βαθμό κατά την γνώμη μου,θυμίζοντας σε μερικές στιγμές τους QOTSA.Ειδικά στο τέλευταιο NME που είχε συνέντευξη τους οι αρθογράφοι πετάνε μεγάλα καρφιά κατα πόσο είναι arctic monkeys ή…homme monkeys:lol:

Παρόλ’αυτα πιστεύω πως έπρεπε να βγάλουν λίγο αυτό το παιδικό από πάνω τους (λίγο το bet you look good λίγο το γεγονός ότι ήταν συνέχεια στα charts στο νησί) και για να δουν κατά πόσο ο κόσμος θα τους ακολουθήσει και δεν θα περιοριστεί στην εμπορική τους μορφή…
Βέβαια όπως ανέφερε και κάποιος φίλος πιο πάνω αν ήταν το πρώτο τους cd θα περνούσαν απαρατήρητοι παρότι έχει 2-3 καλά τραγούδια

Πάντως η αλλαγή που επιχειρεί το συγκρότημα φαίνεται και από την setlist τους σε όλα τους τα live αλλά και από την διάθεση τους στο κάθε τραγούδι.Πχ όταν είπαν το bet you look good ήταν έτοιμοι να …κοιμηθούν ενώ στα καινούργια ήταν κάπως ποιο ενθουσιώδης [-X
Δεν ξέρω,αυτό το συγκρότημα όσες βλακείς και αμα κάνει με πορώνει ακόμα περισσότερο ρε παιδια…

Cornerstone video

http://www.youtube.com/watch?v=tX1vsvcSn9M

1.20 :respect: :lol3: