η πλάκα είναι ότι το σχόλιο του pitchfork είναι λιτά και απέριττα:
It sucks.
ας ελπίσουμε ότι κατανάλωσαν όλη την έμπνευσή τους στο μουσικό περιεχόμενο, και ότι δεν τους έμεινε άλλη για το εξώφυλλο…
η πλάκα είναι ότι το σχόλιο του pitchfork είναι λιτά και απέριττα:
It sucks.
ας ελπίσουμε ότι κατανάλωσαν όλη την έμπνευσή τους στο μουσικό περιεχόμενο, και ότι δεν τους έμεινε άλλη για το εξώφυλλο…
:lol: bump εδώ πάνω που άκουσα το Don’t Sit Down 'Cause I’ve Moved Your Chair. Γαμάτο, πραγματικά γαμάτο το κομμάτι. Γουστάρουμε Arctic Monkeys, τους έχω λιώσει αυτές τις μέρες!!
[SPOILER]εμένα δε μου φαίνεται και τόσο άθλιο κόβερ…:oops:[/SPOILER]
άθλιο δεν είναι, απλά δεν είναι τίποτα. αυτό είναι το θέμα.
ντάξει, και οι beatles το έκαναν και έμειναν στην ιστορία. δεν είμαι βέβαια τόσο ιερόσυλος για να κάνω σύγκριση, αλλά το μουσικό περιεχόμενο θα κρίνει ένα τέτοιο “κενό” εξώφυλλο.
κατά τα άλλα, 6 ιουνίου κυκλοφορεί ο δίσκος. ε λογικά σε κανά μήνα θα’χει διαρρεύσει. άντε, δεν περνούν οι μέρες…
Καλά μιλάμε πρέπει να ξοδέψαν τρελά φράγκα για να φτιάξουν το εξώφυλλο…
:lol: :lol: :lol: :lol:
συμπαθητικό αλλά τίποτα το τρομερό
Απλα καλο και για μενα.Κλασσικο κομματι Μονκις (εποχης humbug) που βασιζεται αποκλειστικα στην φωνη του Αλεξ,γουατεβερ δατ μινς…Μου θυμισε λιγο και το προσφατο [U]piledriver waltz[/U] του τελευταιου.
Λογικα αυτο θα ειναι το “cornerstone” ή το “dance little liar” του καινουργιου.Εγω απο τη μερια μου ,επειδη τους Μονκις τους αγαπησα για τα πρωτα δυο αλμπουμς (με οτι συνεπαγεται αυτο) ελπιζω να μην εχει πολλα τετοια κομματια το καινουργιο.Οχι φυσικα γτ δν ειναι ωραια, αλλα γτ θελω το σακ ιτ να ειναι ο παραδεισος των ριφς μαδαφακα !! 8)
Μετά από αρκετά ακούσματα,μου θυμίζει αρκετά το soundtrack απο το Submarine.Ακουστετο και live που επαιξε πριν λιγες ώρες http://www.youtube.com/watch?v=AvVzOrFrZV0&feature=watch_response
Ακουστε και μερικά καινουργια που έπαιξαν για πρώτη φορα
The Hellcat Spangled Shalalala - Πολύ humbug με μια δόση catchiness- Σε μερικά σημεία είναι κλασικός ήχος monkeys
Library Pictures-Μικρό,γρήγορο,ωραίο!ενδιαφέρον τουλάχιστον…
BRING ON THE ALBUM!
Poromene είναι πολύ αργά για πόστς, έχουμε κλείσει,την ταμπέλα δεν την βλέπεις?
Library Pictures <3 <3 <3 <3 <3 <3
ρε, το’χουν ρε…
εχει leakαρει το καινουριο ε…
κατι αυστραλοι λεει καναν το καλο:lol:
αν και δεν παιζει να τ ακουσω τωρα γτ ειμαι αλλου διαβαζω καλα σχολια
ναιιιιι ναιιιιιιιι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗΗΗ!!!
(Ακουγοντας το διαβάστε και αυτο http://www.nme.com/blog/index.php?blog=140&title=arctic_monkeys_alex_turner_s_guide_to_su&more=1&c=1&tb=1&pb=1 ))
NAIIIIIII NAIIIIIIIII
Πρώτη ακρόαση απογοήτευση μεγαλύτερη του Humbug
χθες βράδυ οι monkeys εμφανίστηκαν στον letterman (επικό το αστείο του για τον τίτλο του άλμπουμ) παίζοντας το ‘don’t sit down cause i’ve moved your chair’, με έναν turner κάτι μεταξύ casablancas και faris badwan…
περισσότερα εδώ:
double post, γιατί κατέφθασε και η κριτική του pitchfork…
[U]http://pitchfork.com/reviews/albums/15450-suck-it-and-see/[/U]
…σύμφωνα με την οποία το “suck it and see” είναι ο καλύτερος δίσκος των arctic monkeys.
και [B][U]αυτη [/U][/B] ειναι η κριτικη του [B]A.V.CLUB[/B] ,η οποια ειναι η μοναδικη [U]κακη[/U] κριτικη που χω διαβασει.
Τον δισκο θα τον ξανακουσουμε αρχες Ιουλη που θα χουμε καλοκαιρινη διαθεση ! :hippy:
Το τελευταιο κλιπ των Μαιμουδων αξιζει,το τραγουδι μπορει να ειναι απλα συμπαθητικο,το κλιπ ομως ειναι πολυ καλο !Εντζοϊ !! >>[B][I][U]Suck It And See[/U][/I][/B]
[B][I]Arctic Monkeys - Evil Twin[/I][/B]
new single “b-side” του suck it and see
niiice vid once again